Termékeink

Termékeink nemcsak télikert és teraszbeépítés, hanem műanyag nyílászárókkal, angol-aknával és előtetők gyártásával és beépítésével is foglalkozunk.
Termékeink gyártásához engedélyekkel rendelkezünk. Télikert gyártás és terasz beépítés mellett az alábbi termékeink is rendelkezésére állnak, más szolgáltatásokkal is foglalkozunk az alábbiak szerint:
Medencefedés:
Eltolható elemek egymásra csúsztatva akár 10-15 méter hosszan is lehetséges a medence fedése. Fürdőmedence fedését több variációban is eltudjuk készíteni. Uszoda nagyságú medence fedést is vállalunk. Tekintse meg videónkat a medence fedéséről
íves medencefedés 2

íves medencefedés 2

íves medence fedés

íves medence fedés

 

 

 

 

 

 

 

ives-medencefedes

íves medencefedés

medencefedes-kozepes-lab

 

középmagas ív medencére

középmagas ív medencére

medence-fedes-ives-es-labbal

 

 

 

 

alacsony-labas-medencefedesives-medencefedes-2

 

Angol akna

Az épület földfelszín alatti de ablakkal rendelkező helységeinek megvilágítására szolgáló akna, mely az ablak előtt a földbe süllyesztve helyezkedik el. Segítségével a helység szellőztethető illetve bizonyos fokú természetes megvilágítás érhető el.

Műanyag nyílászárók

Az ablak az épület falán kialakított nyílásban elhelyezett, azt lezáró szerkezet, melyen át levegő és világosság juthat az épület belső helyiségeibe. Az ablaknyílás tetszés szerint elzárható és kinyitható. Nagysága a megvilágítandó és szellőztetendő helyiség területétől függ, külső alakja pedig az épület stílusától. Az ablak alapanyaga fa, műanyag, fém (acél vagy alumínium) vagy ezek kombinációja lehet. Az átlagos ablak, amely lakóhelyiségekben található, álló téglalap alakú, és magasság:szélesség aránya 1:1,5 és 1:2 közötti. Az épületen az ablak állhat egyedül, vagy néha párosával (ilyenkor kettős-, iker- vagy dupla ablakról beszélünk), esetleg hármasával. Ajtó, ablakok gyártását is vállaljuk.
Természetesen a weboldalunkon részletesen megtalálja a télikert, medencefedés, teraszbeépítés, függönyfal, előtető, kocsibeálló termékeinket is.
Forgalmazunk redőnyt, szúnyoghálót, egyéb árnyékolókat is.