Akvapónia és télikert | akvapónia az öngondoskodás első lépése!

Akvapónia és télikert létesítésére ideális alapot nyújthat egy télikert. Akvapónia gyártása és szerelése az egész ország területén, legyen bárhol!

Akvapónia és télikert alkalmas arra, hogy speciális élelmiszer termelési módszert folytassunk, amelyben egyidejűleg van jelen a hidroponika (a növénytermesztés a hagyományos talajon való nevelés helyett tápfolyadékot használ) és a vízművelés (tengeri állatok pl: rákok vagy halak tenyésztése).
A folyamatban részt vevő növények és állatok egymást segítve fejlődnek, ezzel téve gazdaságossá a működést. A tengeri állatok ürüléke tápanyagban gazdaggá teszi a folyamatban részt vevő vizet, amely azonban az állatok számára már mérgezővé válik, ezért a víz hidroponikus rendszerbe kerül ahol a növények hasznosítják a benne lévő tápanyagokat, egyidejűleg meg is tisztítva ezzel a vizet, amely alkalmassá válik arra, hogy ismét a vízi állatok életteréül szolgáljanak. A rendszer így tökéletesen gazdaságos és környezetvédelmi szempontból is kívánatos.
 Az akvapónia létesítésére ideális alapot nyújthat egy télikert, ennek kialakításában ingyenes szak-tanácsadással segítjük önt! Keressen elérhetőségeinken.

Létesítésére ideális alapot nyújthat egy télikert, ennek kialakításában ingyenes szak-tanácsadással segítjük önt! Keressen minket.

akvaponia és telikert
akvapónia és télikert
telikert-viraggal - akvapónia és télikert
télikert virággal
telikert-szereles-velence - akvapónia és télikert
télikert szerelés Velence

Honnan ered az akvapónia és télikert ötlete?

Az ősét Kínában alkalmazták, az elárasztott rizsföldekre halakat eresztettek, amelyek megették a lárvákat és algákat, közben pedig az ürülékükkel feljavították a vízminőséget, amelynek következtében a rizstermés jelentősen jobb lett. Ebből kiindulva született meg az akvapónia nevű biotechnológiai eljárás.
Minimális befektetéssel és energiafogyasztással, csekély munkaerő ráfordítással szinte csak szüretelni kell, illetve a halakat etetni.
A berendezés többféle szintű lehet a hobbitól a kisgazdaságin át az ipariig. Ami a műszaki megoldásokat illeti az egyszerűtől a teljesen automatizált megoldásokig sok minden lehetséges. Sokan ezzel a rendszerrel biztosítják a családjuk számára a friss halat és zöldségeket. A rendszer az első alkalommal vízzel feltöltve működik, csak az elpárolgott víz mennyiséget kell időnként pótolni.

Hogyan kapcsolódik ide a télikert?

Az akvapónia és télikert létéhez egy megfelelően felépített, üvegezett rendszerre van szükség. Egy megfelelően tervezett, kiváló üvegezéssel ellátott télikert ideális alapot nyújthat az akvapónia létesítéséhez. Ingyenes szak-tanácsadásunkkal segítünk az akvapónia és télikert tervezésben és a  kialakításban. Gyártunk nyílászárókat, teraszbeépítést, előtetőt.
Kérjen ingyenes árajánlatot>>>>

Akvapónia és télikert ISO minősítéssel rendelkezik.

Télikertet szeretnék! Cégünk országos hatáskörrel készít télikerteket. A téli kert gyártása és Téli kertek felmérését kiváló mérnökökkel végezzük és a Télikert építés-ét szakszerű beszerelése profi csapattal történik.

Télikert építés, télikert beépítés Országosan. A télikert gyártása és Téli kertek profi kivitelezése ISO minősítés mentén, kiváló szakemberekkel történik.

Ajánlatkérése után, ingyenesen szerkesztünk előzetes árajánlatot önnek, amely után a helyszíni felmérésünket követően és az alapján a látványterv készítése szintén ingyenes. Télikertek gyártása a Partner Doors által, melyre természetesen engedéllyel rendelkezünk, mindemellett több éves tapasztalattal rendelkezünk a télikert gyártás területén valamint a teljes tevékenységünkre szintén garancia az ISO minősítés, amely a gyártástól kezdve a szerelésig kiterjed, így ön a lehető legmagasabb minőségű télikertet kapja tőlünk!

Az ország teljes területén vállaljuk terasz, télikert, kocsi beálló gyártását és beszerelését. A beépítendő szerkezeteket saját üzemünkben gyártjuk,amely keretein belül a legyártandó részeket helyben tudjuk figyelni és ellenőrizni a gyártás minőségét, amely garancia Önnek és nekünk a közös munka sikerességére! Ennek köszönhetően nálunk a télikert gyártása, terasz beépítése a lehető legrövidebb határidővel és profi módon történik.

A minőség nem megy a mennyiség rovására nálunk!

A számok világosan megmutatják azt, hogy miért is a mi cégünk miért piacvezető Magyarországon a télikerteképítésében, vagyis a számok magukért beszélnek. Két évtized alatt több mint 4000 télikertet gyártottunk le és szeretünk be, így az évek alatt a munkáink során hatalmas tapasztalatra és referenciára tettünk szert! A vevőink legnagyobb elégedettségére télikertjeink tökéletesen illeszkednek az ingatlanok azon pontjához ahova az akvapónia és télikert kerül. Vegye fel velünk a kapcsolatot, használja ki ingyenes szolgáltatásainkat! Ajánlatkérését könnyen és egyszerűen elküldheti, melyet 1-2 napon belül feldolgozunk és ingyenesen kiszerkesztjük az előzetes árajánlatot. Az ezt követő ingyenes helyszíni felmérés során kérheti szakértőink ingyenes szaktanácsadását, használja ki!

Ingyesen szerkesztjük meg télikertjét és ingyenesen megyünk a helyszínre felmérni!  Kérjen árajánlatot! >>

Már egy ideje arról ábrándozik, hogy saját télikertjében éli meg azokat a pillanatokat, melyeket eddig az időjárás miatt kénytelen volt a ház ablakára tapadva és sóvárogva átélni? Gyorsabban megvan, mint gondolná, gyártással együtt maximum 5 héten belül! Tekintse meg referenciaként szolgáló munkáinkat!
Szolgáltatásunk elérhető Ausztriában is. Télikert építés mellett szakterületünk még: terasz lezárása, hőszigetelt medencefedés. A kivitelezésnek csak az Ön képzelete szab határt!

Tovább olvasom >>>

Akvapónia és télikert az év minden szakában használható!

Az átalakított és/vagy beépített teraszok tökéletesen használható bármilyen élettérként! Legyen télikertje tökéletes az új konyhájának, nappalijának és hálószobájának valamint egy világos és napfényes étkezőjének! Az általunk gyártott és készített akvapónia és télikert a legjobb megoldás az ingatlan élhető területének növelésére! Kérjen ingyenes árajánlatot, hogy ön is élvezhesse az általunk gyártott és szerelt akvapónia és télikert előnyeit!

Miért hasznos a teraszbeépítés?

Nem tudja igazán kihasználni teraszát? Kedvenc növényeinek nincs hely télen sehol ingatlanjában?A kanapéban megpihenve szeretne a csillagos égboltban gyönyörködni? Tökéletes megoldás – és még nagyon sok szempontból hasznos az előbbieken kívül – erre a terasz beépítése. Nézze meg, hogy cégünk milyen szempontok alapján csoportosítja a téli kerteket.

  1. Általános célú télikert: Egy ehhez hasonló beépítés funkciója is igen sokrétű. Dísznövényeink biztonságban és kellemes klímában telelhetnek, mindemellett tároló funkciókat is elláthat: nem használatos ruháinkat, lábbelinket tárolhatjuk itt kényelmesen. Házunk lakótereibe történő belépés előtt lehet egy “előszoba”, ahol levehetjük sáros cipőnket vagy vizes kabátunkat stb. Mindegy összekötő helyiségként funkcionál ez esetben télikertünk a mindennapos élettér és a természet között.   
  2. Négy évszakos télikert: A nevében hordozza valódi hasznosságát: bármikor használható, időjárástól függetlenül. Fontos a kiváló hőszigetelés, hogy télikertünk valóban minden nap használatos lakótérré alakuljon a beépítéssel. A gondosan kiválasztott hatalmas üvegfelületek (az oldalakat és a tetőt is ideértve) állandó természetes fénnyel látják el a helyiséget. Több  lehetőségünk van az üvegezés tekintetében. A legnépszerűbb a két-vagy három rétegű üvegezés választása, ahol a rétegek közötti kamrákat nemesgázzal töltik meg, melynek köszönhetően ezek az üvegszerkezetek nagyon jó hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek. 
  3. Téli kert, a háztartás szerves részeAbszolút egyenrangú, a többi szobával azonos tulajdonságokat felvonultató lakótér, egy számottevő előnyével: az üvegfelületeknek köszönhetően mindig természetes fényáradatban úszik, miközben közvetlen kapcsolatot teremt a természettel.   

Télikert építés és beépítés országosan, árajánlat kérés

Mielőtt elküldené ajánlatkérését, tekintse meg az elmúlt két évtizedben átadott referenciáink egy részét, mely által Ön is meggyőződhet a megoldások sokoldalúságáról.

A Partner-Doors Kft. vállalja az Ön teraszára is télikert építését, terasza beépítését professzionális és minőségi kivitelezéssel! Kérje ingyenes ajánlatunkat és ingyenes felmérésünket bárhol az országban!

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Megosztás

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz. A honlapunk használatával Ön tájékoztatásunkat tudomásul veszi.