Előtető

Az előtető gyártása, elő tető szerelése mellett a cég fő profilja a télikert gyártás, terasz beépítése, ennek köszönhetően az előtető gyártása, készítése és telepítése is az engedélyünk közé tartozik. Zuhogó esőben, a nyári hőségben aranyat ér. A terasz tetőnél nem csak az számít, hogy-hogy néz ki, mert ez nem csak egy előtető, hanem akár később is továbbfejleszthető zárt helyiséggé, akár télikert is lehet belőle.
A múltban sok helyen használják a hullámpalát, hullámlemezből készült tetőtéri tetőt, ami vas tartó vázzal oldott meg. A mai kor minőségi követelménye miatt egyébként nem ajánlatos ilyenből elkészíteni a tetőt, a terasz tetőt.
Használt alapanyagok: 
A modernebb tükrökből készült alumínium tetőszerkezet, ezáltal nagyobb átjárhatóságot biztosít a teraszok fedésére. A kocsibeálló és a medencefedés esetében az alumínium profilból készült a tartó vázat. Az alumínium profil színtartó, időálló, statikus tulajdonságai nagyon jó, és viszonylag könnyű szerkezetek publiké tartozik.
Nagyméretű terasz, télikert, medence, kocsibeálló, előtető fedés esetén, tartó lábakat használunk.
Az elő-tető a lakás dísze mellett, nagyon hasznos más tárgyak elhelyezésére, ami egy lakásban elválaszthatatlan része, de egy hasznos belső térből nem foglalunk el helyet a különböző tárgyak elhelyezésével.
Télikert kivitelezés esetén lehetséges egy tető meghosszabbítása mint előtető, és hasznos fedett terasz ki lehet alakítani akár egy bejárat előtt is. Tető kialakítása lehet nyeregtető, félnyeregtető, íves, alakos.
Szolgáltatásaink egy része ingyenes:
– ingyenes árajánlat kérhet https://www.telikert-gyartas.hu/arajanlatkeres . kérhető: emailben, vagy telefonon keresztül, melynek árajánlat kérő lapon megtalálható: 06 20 / 3366-902 vagy 06 20 / 3360-643. Mi kérünk telefonszámot, és a kép egy ha lehet.
– Ingyenes árajánlat kérhető a bemutató teremben.
– Ön mérhető méretek szükséges alap információk.
– Ingyenes szakmai tájékoztatás és tanácsadás kérhető mind telefonon, személyes felméréskor, vagy bemutató teremben.
-Árajánlott elfogadása után szerződéskötés, gyártás, szerelés.
Megj.: A gyártás csak egy ingyenes helyszíni felmérés után kezdődik.
– Méreteltérés esetén, a véglegesített lesz az ár és a szerződés. Csak ezt követően kezdődik a gyártás.
– A gyártási rajz szerint a szállítási és szerelési adatok alapján kerülnek rögzítésre.
Előtető nagyon hasznos lehet a lakás bejáratoknál, és sok helyen mint mint, terasz fedésnél is.
Az átadott ruhatemű, cipő, gyerekkocsi stb.

Az előtető a lakás dísze mellett, nagyon hasznos egyéb tárgyak elhelyezésére, ami egy lakás elválasztó része, lehet íves, nyereg és félnyereg tetős.

Elő tető variációk:
Félnyereg elő tető

kép

 

Alakos előtető 

kép

  

A szolgáltatásaink közzété jelentősen hozzátartozik az előkészítés, gyártás, gyártás. Az előkészítő felszerelés, felrakása gondos előkészítés mellett, arra törekszünk, hogy később esetleg zárt, szigetelt térré, télikertté alakítható legyen.
Előtető kutyája terasza fölé is építtethet, így kedvence az esős napokon sem ázik bőrré a kertben.
Az előtető kialakítása nagyon sokrétű lehet: nyeregtető, félnyeregtető, csapott nyeregtető, íves tetőterasz, terasz alakjai megfelelően lehet alakos, íves is.
eloteto-üveggel

Előtető üveggel

eloteto

Előtető

eloteto-polikarbonattal

Előtető polikarbonáttal

eloteto-építés-gomban

Előtető építés Gombán

eloteto-szerelese

Előtető szerelés

 

 

 

 

 

ives-eloteto

íves előtető

ives-eloteto-falra szerelhető-

íves előtető falra szerelhető