Előtető

Az előtető gyártása, elő tető szerelése mellett a cég fő profilja a télikert gyártás, terasz beépítése, ennek köszönhetően az előtető gyártása, készítése és telepítése is az engedélyünk közé tartozik. Zuhogó esőben, a nyári hőségben aranyat ér. A terasz tetőnél nem csak az számít, hogy-hogy néz ki, mert ez nem csak egy előtető, hanem akár később továbbfejleszthető zárt helyiséggé, akár télikert is lehet belőle.
A múltban sok helyen használták a hullámpalát, hullámlemezből készült tetőtéri tetőt, amit vas tartó vázzal oldottak meg. A mai kor minőségi követelménye miatt egyébként nem ajánlatos ilyenből elkészíteni a tetőt, a terasz tetőt.
Használt alapanyagok: 
A modernebb tükrökből készült alumínium tetőszerkezet, ezáltal nagyobb átjárhatóságot biztosít a teraszok fedésére. A kocsibeálló és a medencefedés esetében az alumínium profilból készült a tartóváz. Az alumínium profil színtartó, időtálló, statikus tulajdonságai nagyon jók, és viszonylag könnyű szerkezetek közé tartozik.
Nagyméretű terasz, télikert, medence, kocsibeálló, előtető fedés esetén, tartó lábakat használunk.
Télikert kivitelezés esetén lehetséges egy tető meghosszabbítása mint előtető, és hasznos fedett teraszt lehet kialakítani akár egy bejárat előtt is. Tető kialakítása lehet nyeregtető, félnyeregtető, íves, alakos.
Szolgáltatásaink egy része ingyenes:
– ingyenes árajánlat kérhet https://www.telikert-gyartas.hu/arajanlatkeres. Kérhető: emailben, vagy telefonon keresztül: 06 20 / 3360-643. 
– Ingyenes árajánlat kérhető a bemutató teremben.
– Ön által lemért méretek szükséges alap információk.
– Ingyenes szakmai tájékoztatás és tanácsadás kérhető mind telefonon, személyes felméréskor, vagy bemutató teremben.
-Árajánlat elfogadása után szerződéskötés, gyártás, szerelés.
Megj.: A gyártás csak egy ingyenes helyszíni felmérés után kezdődik.
– Méreteltérés esetén, a véglegesített ár lesz az ár és a szerződésre is ez kerül rá. Csak ezt követően kezdődik a gyártás.
Előtető nagyon hasznos lehet a lakás bejáratoknál, és sok helyen, mint a terasz fedésnél is.

Az előtető a lakás dísze, emellett nagyon hasznos egyéb tárgyak elhelyezésére, ami egy lakás elválasztó része, lehet íves, nyereg és félnyereg tetős.

Elő tető variációk:
Félnyereg elő tető

kép

 

Alakos előtető 

kép

  

A szolgáltatásaink közzé hozzátartozik az előkészítés, gyártás, szerelés. Az előtető felszerelése gondos előkészítés mellett zajlik, arra törekszünk, hogy később esetleg zárt, szigetelt térré, télikertté alakítható legyen.
Előtető kutyája terasza fölé is építtethet, így kedvence az esős napokon sem ázik bőrré a kertben.
Az előtető kialakítása nagyon sokrétű lehet: nyeregtető, félnyeregtető, csapott nyeregtető, íves tetőterasz, terasz alakjai megfelelően lehet alakos, íves is.
eloteto-üveggel

Előtető üveggel

eloteto

Előtető

eloteto-polikarbonattal

Előtető polikarbonáttal

eloteto-építés-gomban

Előtető építés Gombán

eloteto-szerelese

Előtető szerelés

 

 

 

 

 

ives-eloteto

íves előtető

ives-eloteto-falra szerelhető-

íves előtető falra szerelhető