Télikert kivitelezés

Télikert kivitelezés, gyártás menete, télikert házilag, télikert országosan

A télikert kivitelezés, gyártás, télikert házilag is lehetséges, azonban jobb szakemberre bízni az ilyesmit. Télikert Budapest és Magyarország területén, sőt külföldön is dolgozunk. Kérje ingyenes árajánlatunkat, amit egy szintén ingyenes felmérés követ! Keressen bennünket bátran, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Télikert kivitelezés, gyártás ISO minősítés szerint. Hogyan jutunk el a beszerelt teraszig, télikertig?

Miután elhatároztuk magunkat a télikert kivitelezés, terasz beépítése mellett, az első lépés az árajánlat kérése. Cégünk üzletpolitikájának köszönhetően ezt ingyenesen elkészítjük Önnek, akár 24 órán belül. Amennyiben bonyolultabb a terasz elhelyezkedése vagy felépítése, szükség lehet további információ cserére. Lehet L alakú az alap, vagy félköríves, alakos stb. Keressen bennünket e-mailben, telefonon kérjen segítséget, vagy töltse ki az árajánlat kérő űrlapot.

 

Milyen méretek szükségesek az árajánlat készítéshez?

 • A  télikert szélessége – Ez a méret általában a ház falától számított távolság.
 • A  télikert hosszúsága – Ez a méret általában a terasz teljes szélességével megegyezik de természetesen építhetjük kisebbre is.
 • A télikert belső magassága – Ez az a méret, ahonnan indulni fog a télikert legmagasabb pontja. Minimálisan 240-250 cm-t ajánlunk, amennyiben különleges megoldás szükséges, helyszíni szemlét tartunk.
 • Alakos falak esetében, terasz alaprajz, fotó küldése. Íves, vagy L alakú alapok esetében nehezebb, de erre is tudunk előzetes árajánlatot adni.
Több méret nem kell?

A télikert vagy teraszbeépítés többi méret számításánál az alapértelmezésként használt értékeket vesszük figyelembe, de lehetőség van minden méret módosítására.

Milyen információ kell még a télikert kivitelezés és árajánlat készítéshez?

Fontos információ, hogy milyen nyílászárókat képzelt el a leendő télikertjébe. Általánosságban elmondható, hogy az 1 ajtó és 2 ablak az ideális megoldás. A nyílások szempontjából számtalan variáció létezik. A maximálisan kialakítható méretekről és az adott helyen ajánlott legideálisabb megoldásról kollégáink készséggel adnak tájékoztatást.

Nyílászárók működése lehet: bukó, nyíló, bukó-nyíló, bukó-toló, toló, emelő-toló és ezeknek a 2 szárnyas kivitele is, harmonika ablak és ajtó. Bejárat lehet több nyitásmódban is.

Ezen felül tudnunk kell, hogy milyen osztásokat képzelt el a télikert oldalaiban és elejében. Az legoptimálisabb osztás mérete ~1 méter, de ettől nagy mértékben is eltérhetünk. Nagyon kedveltek a télikertben a toló-bukó és harmonika ajtók.

Lehetőség van helyszíni felmérés kérésére is Magyarország területén belül (indokolt esetben külföldön is).

2.) Szerződés kötés

Miután minden kérdést tisztáztunk és szeretnénk megrendelni a terasz beépítést, a szerződéskötés következik. További információkat az elérhetőségeinken kérhet.

3.) Télikert kivitelezés, gyártás

A gyártás megkezdésének feltétele az előleg megérkezése. A gyártás időtartama függ a szerkezet kialakításától. Fehér szín és maximum alakos formák esetén (ez a legelterjedtebb) 2 hét alatt készül el a télikertje. A fehértől eltérő szín és különleges forma (íves) esetén 6 hét a vállalási határidő.

4.) Télikert kivitelezés, szállítás és szerelés

Az elkészült szerkezetet az előzetesen megbeszélt és vállalt időpontban szállítjuk ki Önnek. A beszerelés időtartama függ a szerkezet kialakításától, egyszerű szerkezet esetén ~2 nap, összetettebb télikert esetén 3-4 nap alatt építjük fel.

Miért minket válasszon?

Nekünk van irodánk: 1205 Budapest Határ út 83.

 • Az irodában megtalálható összeszerelt télikert, előtető, harmonika ajtó, bukó-nyíló erkélyajtó, bukó-toló erkélyajtó, bejárati ajtó és nagyon sokféle színben szerelt télikert.
 • Több katalógus áll rendelkezésre, tájékoztatás miatt: télikert minőség, üvegezés, szín stb.
 • Szakember fogadja Önt, aki a kérdésekre tudja a megfelelő válaszokat a télikert gyártással és kivitelezéssel kapcsolatosan. Nagyon sok referenciánk van.

Nekünk van több ezer télikert referenciánk Magyarországon, Németországban, Ausztriában, Szlovákiában, amit mi készítettünk. Weboldalainkon is kifejezetten az általunk gyártott és szerelt télikerteket találja.

A télikert minőségi követelmények betartását, gyártás, szerelés közben, minőség ellenőrzést végző szakemberünk ellenőrzi. A télikert kivitelezésére, gyártására ISO minősítésünk van.

 • Németországból érkező profilok, alumínium külső merevítők. A belga rendszerű alumínium télikertek, nyílászárók esetében, Lengyelországból érkező profilok minden színben rendelhetőek, még faerezett színben is. Jó hőszigetelő képességgel bírnak, könnyen tisztíthatóak.
 • Partner-Doors Kft.-nek van engedélye a télikert gyártására.
 • Minket megtalál, ha esetleg beépítés után problémája merül fel.

Télikert kivitelezés, gyártás és szerelés: rövid határidővel tudunk gyártani, szállítani.

 • A profilok raktári készleten vannak, ezért tudjuk a télikert kivitelezését, gyártását elkezdeni.
 • Télikert szerelő csapataink megfelelő szállítóeszközökkel a helyszínre szállítják a télikertet, és több éves gyakorlattal, azonnal szerelni kezdik. 2-5 nap alatt elkészül átadásra a télikert, megfelelően, jó minőségben az Ön által megrendelt nyitásmódokkal ellátva.

A pontos télikert ár elkészítéséhez >>>>>>kérjen ingyenes árajánlatot most!

 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Megosztás

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz. A honlapunk használatával Ön tájékoztatásunkat tudomásul veszi.