Télikert és passzívház

Télikert, passzívház!

Gyártása és szerelése!

Télikert és passzívház, télikert gyártására és szerelésére ISO minősítéssel rendelkezünk, profi csapattal dolgozunk. Kérjen télikert ajánlatot több megoldásra is, amit ingyen készítünk el. Kérjen felmérést is, ahol mérnökeinkkel részletesen át lehet beszélni a kivitelezést és egyéb lehetőségeket. Télikert kivitelezés, ISO minősítéssel, profi csapattal. Első lépcsőben kérjen ajánlatot több megoldásra is, amit ingyen készítünk el. Az árajánlat elfogadása után mérnök kollégánk helyszíni felmérésre kimegy önhöz és felméri a területet a pontos méretekért a gyártáshoz.

Olyan minőségi anyagokból is gyárthatjuk, amelyek megfelelnek a passzívház minőségi elvárásainak. 7, 8 légkamrás műanyag profilból, 3 rétegű üvegezéssel. Télikert és passzívház, gyártása, szerelése! A télikert és passzív ház esetében meggondolandó a télikert rögzítése. Minden esetben nagy figyelmet kell rá fordítani.

télikert és passzívház
télikert – passzívház

A télikert és passzívház minőségben készül, ISO minősítéssel, profi csapattal. Kérjen ajánlatot több megoldásra is, amit ingyen készítünk el. A télikert üvegezését 3 rétegből készítjük. A télikert tető esetében, ha a vevő polikarbonátot szeretne, akkor a 40 mm vastagságú 8 rétegű polikarbonáttal szereljük. Télikert tetőt csakis alumínium profilból lehet készíteni, főleg ha sötétebb színt szeretne, vagy a fautánzatú színek tetszenek jobban. Kérjen árajánlatot!

Partner-Doors Kft évtizedes tapasztalattal, kiváló és profi szakemberekkel dolgozik, mely garancia Önnek a minőségi és időtálló terasz beépítés kivitelezésére. Országosan több mint 5000 referenciával rendelkezünk, ezen kívül minden tevékenységünkre (télikert beszerelés, terasz beépítés, medencefedés, előtető készítés) ISO minősítéssel rendelkezünk. Ismerje meg terasz beépítés szolgáltatásunkat! A télikert és passzívház, nyitott terasz beépítése hőszigetelt üveggel készül. Cégünk munkatársai, mérnökei tapasztaltak, hisz több mint 4000 télikertet terveztek meg és szereltek már be. Rendeljen terasz beépítést és meglátja profi csapattal fog találkozni már az árajánlat készítés kezdeténél a helyszíni felmérésen át a terasz beszereléséig.

Időjárási tényezők ellen:

A télikert és passzívház, nyári felmelegedés ellen is sok megoldást kínál: üvegezéssel, árnyékolással, nyitásmódokkal stb. Keressen bennünket személyesen, vagy kérjen árajánlatot több megoldásra is. Felméréskor tervező kollégáink tanácsadással egybekötött választási lehetőséget biztosítanak az Ön számára. Örülünk, hogy elolvasta a télikert oldalunkat is.

 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Megosztás