Kocsibeálló

Kocsibeálló, autó beálló készítése, gyártása, szerelése. Kocsibeállók színválasztéka nagy, alumínium profilból van a váz, ami örökös, átszerelhető, lezárható.  Kocsi beálló, autó beálló gyártása különleges megoldással történik, aminek a váz szerkezete alumínium. Alumínium kocsibeálló ár-minőség aránya kedvező, ezért kérjen árajánlatot, majd ingyenesen felmérjük.

Az alumínium kocsibeálló, lehet kettő, vagy több autó beállásos is. Autó beálló gyártása, szerelése, amit alumínium vázból készítünk, így örökös, nem kell kezelgetni és még fa utánzattal is tudjuk szállítani. Természetesen ez drágább mintha fából készítenénk a kocsibeállót de nem kell évente kezelgetni. Ezért meggondolandó a választás, hogy megveszem a jobb minőséget drágábban és az biztos megtérül egy pár év alatt. Mi 10 év garanciát vállalunk a kocsibeálló gyártására, szerelésére. De nem csak 10 évig nem lesz gondja rá, hanem ezt követően a szerkezet örökös. Árajánlatkérés.

Kocsibeallo

Autó beálló készítése, gyártása, szerelése nagy színválasztékkal van lehetőség. Alumínium kocsibeálló profilja alumínium, aminek jó a statikája, így a váz szerkezet profilja nem széles, de mégis örökös, mert nem is rozsdásodik. A autóbeálló könnyen átszerelhető más helyre, lezárható zárt garázsnak. Könnyen tisztítható, mindig mutatós marad a színe. Általunk kifejlesztett alumínium profil nagy fesztávolság áthidalására is alkalmas.

auto beallo

autóbeálló

Általunk gyártott kocsi beálló előnyös a fa szerkezetekhez viszonyítva, mivel nem csak nyeregtető, félnyeregtető készíthető belőle, hanem bármilyen idomot le tudunk gyártani. Az íves tető a kocsibeállónál manapság nagyon mutatós lehet, amit mi könnyen eltudunk készíteni. Megfelelő gépparkkal rendelkezünk a hajlításhoz és a hegesztéshez egyaránt.

kocsibeállók

kocsibeállók

Árajánlat kérés