Télikert árak

Mennyibe kerül egy télikert? Télikert árak, télikert építés árak, télikert árlista

Mennyibe kerül egy télikert? A télikert árak sok tényezőből adódnak össze. Segítünk eligazodni a télikert építés árak között és megtalálni az Ön számára legideálisabb és leggazdaságosabb megoldást. Kérjen télikert árlista ajánlatot, személyes találkozót, vagy látogasson el bemutatótermünkbe.

Árajánlat kérést követően segítünk az Ön számára a legideálisabb megoldást megtalálni a tervező kollégáinkkal.

A télikert árak a felhasználandó anyagok minősége, a terasz beépítendő mérete, a nyílászárók mennyisége, minősége stb.. Segítünk Önnek eligazodni a leggazdaságosabb megoldás kiválasztásában az ár-érték arányban, hisz a minőség és a praktikus megoldások az igényesség több pénzbe kerülhet, mint az egyszerű télikert megoldások

Ahhoz, hogy pontos árajánlatot tudjunk adni, szükségünk van minden információra, amit a télikertjével kapcsolatban elképzelt.

Az általános kérdés: “mégis mennyibe kerül egy télikert?”  A télikert ár nagyon általánosított mérőszám a 100.-ezer Ft / nm, 3 oldal és tető esetében, de hangsúlyozzuk, hogy akár rendkívül nagymértékben eltérhet a végleges összeg ettől a számtól (mindkét irányba). Az alumínium télikert sokkal drágább, mint a műanyag télikert, de statikai szempontok figyelembe vételével, műanyagból télikert tetőt készíteni nem szabad, a előírásoknak nem felel meg. Az általunk kifejlesztett télikert fejlesztés a hibrid megoldással, statikailag is megfelel a télikert az elvárásoknak, az ár is versenyképes. Tisztelt vásárlónk! Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a télikert az télikert legyen, amit télen is lehet használni. Mi is tudunk hőszigeteletlen télikertet gyártani, sokkal olcsóbban, mint amelyik hőszigetelt, de az télen nem használható a hőszigetelési érték elmaradása miatt.

Azt a télikert, amit télen nem használható ki, mint pl: növények átteleltetésre, irodának, vendéglátó helyiségnek, konyhának, nappalinak, és vendégek fogadására, stb. az nem télikert. Sajnos nyáron pedig mindkettő típusú télikertet, mind a szigetelt és szigeteletlen télikertet árnyékolni kell, ha zárt helyzetben van.

A télikert árak sok tényezőből adódnak össze. Segítünk eligazodni és megtalálni az Ön számára legideálisabb és leggazdaságosabb megoldást az ár-érték arányt.

A pontos télikert ár elkészítéséhez >>>>>>kérjen ingyenes árajánlatot most!

Előtető ára

Télikert ár

Mennyibe kerül egy télikert? Télikert árak, télikert építés árak, télikert árlista

2 comments on “Télikert árak
 1. Dombi Béla szerint:

  Teraszt szeretnénk beepitenikernenk egy megkeresest és ajanlatot

 2. Leitold Károly szerint:

  Szép napot kivánók
  Szeretné ár ajánlatot kérni 220 széles 4.5 hosszu 2.5 magas
  el húzható sjtó az elején dula üvegböl.
  Köszönettel Leitold Károly

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*