Télikert nyílászáró

Télikert nyílászáró | Harmonika ajtó | Bejárati ajtó | Toló-bukó ajtó ISO-val!

A télikert nyílászáró számos módon nyílhat, Harmonika ajtó, Toló-bukó ajtó megoldással! A télikert nyílászáró az ön elképzelései alapján készül el!

Minden amit a nyílászáróinkról tudni kell!

Érdemes legalább 2 ablakot, nyílászárót kialakítani, hogy az átszellőztetés ne jelenthessen problémát. A télikert nyílászáró minőségben nagyon változatos. Nem csak nyitás módokban, hanem üveg és profil minőségben is.

Télikert ablak, ajtó

  • Télikert ablak, bejárató ajtó – Nyíló

Amennyiben az ablak vagy az ajtó a teraszon van és azon keresztül kívánunk a házunkba jutni, ezt az ajtót zárhatóvá szeretnénk tenni, akkor szükség lesz a bejárati ajtóra. Alacsony, hőhídmentes küszöbbel gyártjuk, hogy ne jelentsen problémát az átjárás. Kizárólag nyílni tud.

  • Télikert ablak, erkély ajtó – Bukó-nyíló

 

A télikertben az erkély ajtó buktatható és nyitható is. Nem átmenő kilincses, ezért csak belülről tudjuk zárni. Előnye, hogy olcsóbb a bejárati ajtónál, viszont nem zárható. Készülhet 2 szárnyas kivitelben is, ekkor a fő szárny buktatható és mindkét szárny nyitható. A télikertbe lehet szerelni átmenő kilincses erkélyajtót is, amibe cilinder betét kell, ezért az kulccsal zárhatóvá válik.

  • Télikert ajtó, Toló-bukó ajtó

Télikert nyílászáró - télikert toló-bukó ajtóval
Télikert nyílászáró – télikert toló-bukó ajtóval

Rendkívüli népszerűségnek örvend napjainkban ha a télikert toló-bukó nyílású ajtóval van ellátva. Azon kívül, hogy esztétikus és modern, kevesebb helyet foglal el nyitott állapotban. Készülhet 2 szárnyas kivitelben is, ilyenkor a gyakrabban használt szárnyon lehet átmenő kilincs is, amit kívülről is belehet csukni, és bejárati ajtónak is lehet használni. Mind a két szárnyat lehet buktatni is. Van kifejezetten csak toló ajtó, és létezik emelő-toló ajtó is. Érdeklődjön a részletekről az árajánlat kéréskor, felméréskor, ami ingyenes.

  • Télikert nyílászáró, harmonika ajtó

Télikert nyílászáróó - Terasz beépítés harmonika ajtóval
Terasz beépítés harmonika ajtóval

A télikert nyílászáró, harmonika szerkezetű nyílással ellátva a legpraktikusabb megoldást képviseli, mert nagy felület nyitható. Hátrányuk, hogy nagy mértékben növelheti a télikert árát. Nagyon sok megoldást tudunk legyártani a harmonika ajtó nyitásmódozataival kapcsolatban. Nagyon kevés gyártó tudja alkalmazni ezt a megoldást a télikertekben. Érdeklődjön az irodánkban, vagy kérjen segítséget a tervezésben. Pl: középről két oldalra lapozódik a szárny. Egyirányúban  is lapozható az összes szárny stb.

  • Télikert nyílászáró, mobil télikert, szétszedhető télikert

Az általunk gyártott télikertek, télikert ablak mindegyike hőhídmentes. Ebből adódik, hogy a szerkezet tokjai, merevítői véglegesen rögzítésre kerülnek. Amennyiben az a cél, hogy nyáron minél nagyobb felületen tudjuk nyitni a beépített teraszt, válasszuk a legnagyobb, 2 szárnyas ajtókat amelyek akár ~3.5 méter széles nyílást tudnak nyújtani, akár leszedni a nyílókat. Nagy felület nyitásához, alkalmazzunk harmonika ajtót, ekkor a teljes felület nyithatóvá válik.

A szétszedhető, „mobil télikertet” semmilyen formában nem javasoljuk (nem szívesen nevezzük télikertnek). Üveg táblákból, plexiből (műanyag lapok) készített télikert, télen hideg, nyáron meleg, éjszakára még tavasszal, ősszel is kihűl, kevés helyen lehet alkalmazni, de télikertnek nem.

Tervezőinkkel széles választékból választhat a télikert nyílászáró és nyitásmódjait illetően.

Kérje ingyenes árajánlatunkat>>>

 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Megosztás

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz. A honlapunk használatával Ön tájékoztatásunkat tudomásul veszi.