Télikert alkalmazás

A télikert alkalmazás és beépített teraszok azon felül, hogy új színt visznek a hétköznapjainkba, tökéletesen alkalmazhatóak új élettér kialakítására. A télikert alkalmazás sokféle módon használható az Ön igényei szerint, étkező, dolgozószoba, nappali, wellness vagy konyha szerepét is betöltheti. Tervezőink segítségével tervezze meg télikertjét, ami nem is kerül pénzbe. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget és még ajándékot is kap tőlünk.

Télikert alkalmazás, mint nappali

Télikert alkalmazás

télikert alkalmazás

A nappali az otthon kiemelkedő helyisége, amibe könnyen fényorgiát teremthetünk a télikert felhasználásával. Ha eddig szerettünk ebben a helységben időzni, a beépítés után ki se akarunk mozdulni innen. Megfelelő szellőztetés szükséges a nyári időszakban, amit a megfelelően megtervezett nyílászárók biztosítanak.

Árajánlatkérés itt!

Télikert, mint konyha

Egy egész napos sütés-főzés kimerítő tud lenni, de nem a télikertben! A fényárban úszó konyha minden háziasszony kedvence.

Télikert, mint étkező

Nyáron nyitott harmonika ajtókkal olyan mintha, szabadban, télen meg olyan mintha a hóesésben rövid pólóban étkeznénk.
Télikert mint étkező

Télikert mint étkező

télikert előtetővel

télikert előtetővel

Ki ne szeretne olyan helyen, környezetben dolgozni ahol csupa természet veszi körül télen-nyáron egyaránt. Fűthető télikertnek köszönhetően akár hóesésben is dolgozhat de azt nem garantáljuk hogy a látvány nem veszi el a munkáról a figyelmet.

Télikert, mint iroda

Az alkalmazottak motiválására a legkönnyebb megoldás, igaz panelekben és társas házakban ez sajnos nem kivitelezhető, de a családias környezetben működő vállalkozások a családi házakban könnyedén kivitelezhetik. Ki akarna hazamenni egy olyan helyről mint egy télikert iroda?

Télikert, mint wellness

A lakása nappalijából kilépve wellnessben érezheti magát, pedig csak a télikertjébe ment. A kellemes vízből élvezheti a havas táj nyújtotta szépséget.

Jacuzzi a télikertben

Jacuzzi a télikertben