Télikert alkalmazás

Télikert mint lakható élettér!

A Télikert mint élettér. A télikert alkalmazás sokféle módon az Ön igényei szerint, étkező, dolgozószoba, nappali wellness vagy konyha szerepét is betöltheti. Télikert alkalmazása. Télikert alkalmazás az ön igényei szerint! Télikert mint élettér, lehet, Télikert mint nappali, Télikert mint konyha, Télikert mint étkező.

A télikert alkalmazás és beépített teraszok azon felül, hogy új színt visznek a hétköznapjainkba, tökéletesen alkalmazhatóak új élettér kialakítására. A télikert sokféle módon használható az Ön igényei szerint, étkező, dolgozószoba, nappali, wellness vagy konyha szerepét is betöltheti. Tervezőink segítségével tervezze meg télikertjét, ami nem is kerül pénzbe. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget és még ajándékot is kap tőlünk.

 

Alkalmazási ötletek:

Télikert alkalmazás, mint nappali

Télikert mint nappali az otthon kiemelkedő helyisége, amibe könnyen fényorgiát teremthetünk a télikert felhasználásával. Ha eddig szerettünk ebben a helységben időzni, a beépítés után ki se akarunk mozdulni innen. Megfelelő szellőztetés szükséges a nyári időszakban, amit a megfelelően megtervezett nyílászárók biztosítanak.
Árajánlatkérés itt!

telikert-elotetovel - télikert alkalmazás - Télikert mint élettér
télikert előtetővel

télikert alkalmazás, mint konyha

A télikert mint konyha egy egész napos sütés-főzés kimerítő tud lenni, de nem a télikertben! A fényárban úszó konyha minden háziasszony kedvence.

Télikert, mint étkező

Télikert mint étkező, nyáron nyitott harmonika ajtókkal olyan mintha, szabadban, télen meg olyan mintha a hóesésben rövid pólóban étkeznénk.

étkező - télikert alkalmazás - Télikert mint élettér
Télikert mint étkező

Télikert alkalmazás, mint iroda

Az alkalmazottak motiválására a legkönnyebb megoldás, igaz panelekben és társas házakban ez sajnos nem kivitelezhető, de a családias környezetben működő vállalkozások a családi házakban könnyedén kivitelezhetik. Ki akarna hazamenni egy olyan helyről mint egy télikert iroda? A természetes fény csodákra képes pláne úgy, hogy többségünk az irodában ülve neontengerek fogságában ül egész nap. Most gondoljon bele, hogy miért épülnek irodaházak óriási üvegfelületekkel manapság. Mert nem újdonság, hogy a természetes fény pozitívan hat a lelkünkre, ezáltal pedig a teljesítményünkre. Télikert alkalmazás tökéletes tehát, ha Ön otthonról dolgozik és szeretné berendezni irodáját saját ingatlanában. Legtöbbször házunk rendelkezik terasszal, ezért kézenfekvő megoldás télikert építése, a terasz beépítése irodának.  

Téli kert alkalmazás, mint wellness

A lakása nappalijából kilépve wellnessben érezheti magát, pedig csak a télikertjébe ment. A kellemes vízből élvezheti a havas táj nyújtotta szépséget.

medence-telikertben - télikert alkalmazás - Télikert mint élettér
medence télikertben

 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Megosztás

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz. A honlapunk használatával Ön tájékoztatásunkat tudomásul veszi.