alumínium függönyfal

alumínium függönyfal – Kiváló alumínium függönyfal kivitelezés országosan

Alumínium függönyfal a modern kor vívmánya, magas szintre emeli ingatlanunk megjelenését és ezzel az alumínium függönyfal emeli is az ingatlanunk értékét is

Szeretné, ha fényárban úszó, modern lakása vagy háza lenne? Nagy üvegfelületekre vágyik? Üvegfalak vagy függönyfalak jelentik a megoldást.

  • Hőszigetelés- Az üveg rosszul vezeti a hőt és az áramot, tehát jó szigetelő.
  • Üvegezés- Az alu függönyfal rendelhető biztonság üveggel is, akár 2 vagy 3 rétegben!
  • Modern- Azon túl, hogy szép, elegáns, és modern, még a komfortérzetünket is befolyásolja.

alumínium függönyfalÜvegportállal vagy függönyfalakkal könnyen elérhetjük célunkat, és a hőszigetelésben sem kell kompromisszumot kötnünk. Az általunk használt függönyfal rendszer beépítése akár passzív házak esetén is lehetséges.

Miért érdemes alumínium függönyfal/üvegportált építeni? Azon túl, hogy szép, elegáns, és modern, még a komfortérzetünket is befolyásolja. Általa nagyobbnak tűnik a belső tér, mintha venne egy nagy levegőt a nappali. Közvetlen kertkapcsolatot teremt a lakás, és az udvar vagy terasz között. Nyáron kiköltöztethetjük az étkezőt a kertbe, vagy amihez éppen kedvünk van.

Az üveg szerintünk a legizgalmasabb építőanyag. Nem hiszi? Az üveg szilárdsága nagyobb mint az acélé! Gondoljon csak az üvegszálas anyagokra, vagy az üveghidakra. Az üveg egyszerre modern és klasszikus.Lehet rózsaablak egy templomban, vagy egy alumínium függönyfal egy modern pláza teljes homlokzatán, vagy akár egy váza is. Sőt! Az üveg már az ókorban is pontosan ugyanúgy készült mint ma: szilícium tartalmú homokból, hevítéssel. Csak a gyártás menete lett gépesítve, a technológia ugyanaz. Az üveg rosszul vezeti a hőt és az áramot, tehát jó szigetelő. Mindig fontos építőanyag volt az emberiség történelme során, csakúgy mint a fa.

Csakhogy amíg a fa manapság kezd kimenni a divatból (már csak környezetvédelmi okok miatt is) az üveg határozottan reneszánszát éli. Alumínium üvegportál esetén egy olyan tartós megoldást kapunk, ami hosszú ideig megőrzi tulajdonságait. “Nem kér enni”, ahogy mondani szokták, míg a fa nyílászárókat két-három évente kezelni kell, a kártevő irtásról gondoskodni szükséges.

Alumínium Függönyfal csomópont

alumínium függönyfal

A fa megjelenés iránt rajongó ügyfeleink se csüggedjenek! A portál lehet antracit szürke, fehér, bármilyen RAL színű, vagy többféle faerezetes is. Nem tudja eldönteni, hogy melyik alumínium függönyfal illik legjobban az Ön otthonához? Nem gond. Felmérést végző kollégáink visznek magukkal színmintát, így azt a helyszínen választhatják ki, nyugodtan odapróbálhatják a falakhoz, a ház többi nyílászárójának színéhez.

Alumínium szerkezetű üvegfalak, és függönyfalak gyártása már 10 hét alatt is lehetséges beépítéssel együtt. Nem kell sokáig várakoznia, a gyönyörű látványra. Sőt, cégünknél már érintés mentesen, otthonról is szerződhet. Kérjen árajánlatot online alu függönyfal-ra, elegendő csupán a körülbelüli méreteket megadni. Ezt követően kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, és átbeszélik a részleteket. Pontos ajánlatot helyszíni felmérés után tudunk adni. A felmérés ingyenes és nem jár szerződési kötelezettséggel sem.

További függönyfal munkáink ide kattintva is megtekinthetőek. Bármilyen kérdés esetén bátran keresse irodánkat elérhetőségeink egyikén.

Kérjen árajánlatot még ma alumínium függönyfalra! Árajánlat kéréshez kattints ide!

Megosztás

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz. A honlapunk használatával Ön tájékoztatásunkat tudomásul veszi.