alumínium függönyfal

alumínium függönyfal – Kiváló alumínium függönyfal kivitelezés országosan

Alumínium függönyfal a modern kor vívmánya, magas szintre emeli ingatlanunk megjelenését és ez a függyönyfal alumíniumból emeli is az ingatlanunk értékét is.

Szeretné, ha fényárban úszó, modern lakása vagy háza lenne? Nagy üvegfelületekre vágyik? Üvegfalak vagy függönyfalak jelentik a megoldást.

 • Hőszigetelés- Az üveg rosszul vezeti a hőt és az áramot, tehát jó szigetelő.
 • Üvegezés- Az alu függönyfal rendelhető biztonság üveggel is, akár 2 vagy 3 rétegben!
 • Modern- Azon túl, hogy szép, elegáns, és modern, még a komfortérzetünket is befolyásolja.

alumínium függönyfalÜvegportállal vagy függönyfalakkal könnyen elérhetjük célunkat, és a hőszigetelésben sem kell kompromisszumot kötnünk. Az általunk használt függönyfal rendszer beépítése akár passzív házak esetén is lehetséges.

Miért érdemes alumínium függönyfal/üvegportált építeni? Azon túl, hogy szép, elegáns, és modern, még a komfortérzetünket is befolyásolja. Általa nagyobbnak tűnik a belső tér, mintha venne egy nagy levegőt a nappali. Közvetlen kertkapcsolatot teremt a lakás, és az udvar vagy terasz között. Nyáron kiköltöztethetjük az étkezőt a kertbe, vagy amihez éppen kedvünk van.

Az üveg szerintünk a legizgalmasabb építőanyag. Nem hiszi? Az üveg szilárdsága nagyobb mint az acélé! Gondoljon csak az üvegszálas anyagokra, vagy az üveghidakra. Az üveg egyszerre modern és klasszikus.Lehet rózsaablak egy templomban, vagy egy alumínium függönyfal egy modern pláza teljes homlokzatán, vagy akár egy váza is. Sőt! Az üveg már az ókorban is pontosan ugyanúgy készült mint ma: szilícium tartalmú homokból, hevítéssel. Csak a gyártás menete lett gépesítve, a technológia ugyanaz. Az üveg rosszul vezeti a hőt és az áramot, tehát jó szigetelő. Mindig fontos építőanyag volt az emberiség történelme során, csakúgy mint a fa.

Csakhogy amíg a fa manapság kezd kimenni a divatból (már csak környezetvédelmi okok miatt is) az üveg határozottan reneszánszát éli. Alumínium üvegportál esetén egy olyan tartós megoldást kapunk, ami hosszú ideig megőrzi tulajdonságait. “Nem kér enni”, ahogy mondani szokták, míg a fa nyílászárókat két-három évente kezelni kell, a kártevő irtásról gondoskodni szükséges.

Alumínium Függönyfal csomópont

alumínium függönyfal

A fa megjelenés iránt rajongó ügyfeleink se csüggedjenek! A portál lehet antracit szürke, fehér, bármilyen RAL színű, vagy többféle faerezetes is. Nem tudja eldönteni, hogy melyik alumínium függönyfal illik legjobban az Ön otthonához? Nem gond. Felmérést végző kollégáink visznek magukkal színmintát, így azt a helyszínen választhatják ki, nyugodtan odapróbálhatják a falakhoz, a ház többi nyílászárójának színéhez.

Alumínium szerkezetű üvegfalak, és függönyfalak gyártása már 10 hét alatt is lehetséges beépítéssel együtt. Nem kell sokáig várakoznia, a gyönyörű látványra. Sőt, cégünknél már érintés mentesen, otthonról is szerződhet. Kérjen árajánlatot online alu függönyfal-ra, elegendő csupán a körülbelüli méreteket megadni. Ezt követően kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, és átbeszélik a részleteket. Pontos ajánlatot helyszíni felmérés után tudunk adni. A felmérés ingyenes és nem jár szerződési kötelezettséggel sem.

További függönyfal munkáink ide kattintva is megtekinthetőek. Bármilyen kérdés esetén bátran keresse irodánkat elérhetőségeink egyikén.

 

 

Alumínium függönyfal előnyei

Az alumínium függönyfalak számos előnyt kínálnak, amelyek hozzájárulnak az épületek funkcionalitásához és esztétikai értékéhez:

 1. Tartósság és ellenállóság: Az alumínium rendkívül ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben, így hosszú élettartamot biztosít. Nem korrodálódik, és nem igényel gyakori karbantartást.
 2. Energiahatékonyság: A modern függönyfal alumíniumból készülve kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Az üvegezett felületek speciális bevonatokkal ellátva csökkentik az energiafelhasználást, így hozzájárulnak az épület fenntarthatóságához.
 3. Esztétikai megjelenés: Az alumínium függönyfalak modern és letisztult megjelenést kölcsönöznek az épületeknek. Az alumínium könnyen formálható, így szinte bármilyen dizájn megvalósítható vele.
 4. Rugalmasság a tervezésben: Az alumínium függönyfal rendszerek könnyen testre szabhatók, így az építészek és tervezők számára nagyobb szabadságot biztosítanak az egyedi megoldások kialakításában.

Elkészült és még kivitelezés alatt álló alumínium függönyfal munkáink:

Függönyfal aluminiumból Aluminium függönyfal

Függönyfal alumíniumból: A telepítés folyamata

A függönyfal alumíniumból történő telepítése több lépésben történik:

 1. Tervezés és előkészítés: Az első lépés a pontos tervek elkészítése és a megfelelő anyagok kiválasztása. A tervezés során figyelembe kell venni az épület szerkezeti sajátosságait és az esztétikai követelményeket.
 2. Gyártás: Az alumínium profilokat és az üvegeket a pontos tervek alapján gyártják le. Az egyes elemek előre gyártottak, így a helyszíni munka gyorsabb és hatékonyabb.
 3. Telepítés: A telepítést képzett szakemberek végzik, akik biztosítják, hogy a függönyfal alumíniumból készült rendszere megfelelően illeszkedjen és stabil legyen. A telepítés során nagy figyelmet fordítanak a víz- és légzárásra, valamint a hőszigetelésre.
 4. Beállítás és ellenőrzés: A telepítés után minden elemet alaposan ellenőriznek és beállítanak, hogy biztosítsák a rendszer tökéletes működését.

Kérjen árajánlatot még ma alumínium függönyfalra! Árajánlat kéréshez kattints ide!

Megosztás

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz. A honlapunk használatával Ön tájékoztatásunkat tudomásul veszi.