Télikert tető árnyékolás

A télikert tető árnyékolás a nyári forróságban válhat szükségessé, amikor a tűző nap ereje mindennél erősebb. Számos variáció létezik a megfelelő árnyékolás kialakítására.

Télikert tető árnyékolás

  • A legkedvezőbb megoldás a belső reluxa felszerelése. Esztétikus és könnyen kezelhető. További lehetséges árnyékolók: szalagfüggöny, redőny stb.
  • Ha nem szeretnénk kiálló kiegészítőket, választhatunk solar üvegezést is. Ez a különleges anyag képes megszűrni a napfényt, megfelelő árnyékolás biztosítva. Nagy fényáteresztő képességgel rendelkezik és minimális színbeli eltérés (sötétebb) tapasztalható a hagyományos, 2 rétegű üveghez képest.

Télikert tető árnyékolás

A tető kritikus pont a felmelegedés szempontjából. A télikert árnyékolás több variációban történhet.

  • Tető árnyékoló, motoros és távirányítós működtetéssel. Ez a megoldás tökéletesen lefedi a télikert tetejét mert a vezető sín egyedi méretben, kifejezetten az Ön télikertjéhez készül. Kényelmesen és elegánsan kiengedheti az árnyékolót a távirányítóval, akár a karosszékben ülve. Az árfekvésük viszonylag magas.
  •  Tető árnyékolás redőnnyel. Optimális megoldást jelenthet a redőnyös árnyékoló a télikert tetején, amely minimális dőlésszöggel is képes működni. A hajtása motoros, a vezérlése történhet távirányítóval. Ez a megoldás a legjobb választás ha a költségeket tartjuk szem előtt.
  • Télikert rolós árnyékolóval. Ebben a verzióban egy motoros mozgatású, rolós árnyékoló kerül felszerelésre. Közepes árfekvést képvisel.
A télikert árnyékolás a nyári forróságban válhat szükségessé, amikor a tűző nap ereje mindennél erősebb. Számos variáció létezik a megfelelő árnyékolás kialakítására. Kérjen tanácsot a jó megoldásra.