Télikert tető árnyékolás

Télikert tetejének az árnyékolás megoldása!

Árnyékolás megoldások önnek!

Télikert tető árnyékolás szükséges a nyári felmelegedés elkerülése végett. Számtalan megoldás létezik a télikert árnyékolás megoldására. Keressen minket. A télikert tető árnyékolást nagymértékben befolyásolja a télikert tájolása

A téli kert tetőnek árnyékolása a nyári forróságban válhat szükségessé, amikor a tűző nap ereje mindennél erősebb. Számos variáció létezik a megfelelő árnyékolás kialakítására.

Télikert tető árnyékolás

  • A legkedvezőbb megoldás a belső reluxa felszerelése. Esztétikus és könnyen kezelhető. További lehetséges árnyékolók: szalagfüggöny, redőny stb.
  • Ha nem szeretnénk kiálló kiegészítőket, választhatunk solar üvegezést is.Ez az árnyékolástechnika egy különleges anyagot igényel. Ez a különleges anyag képes megszűrni a napfényt, megfelelő árnyékolás biztosítva. Nagy fényáteresztő képességgel rendelkezik és minimális színbeli eltérés (sötétebb) tapasztalható a hagyományos, 2 rétegű üveghez képest.

Télikert tető árnyékolás

Az újdonságnak számító a tetőben a télikert redőny árnyékolás már Önnek is elérhető! Ez a fantasztikus szerkezet szinte teljesen vízszintesen is működőképes! Természetesen utólag is felszerelhető így a télikert árnyékolás, meglévő télikertek is kiválóan árnyékolhatóak!

A tető kritikus pont a felmelegedés szempontjából. A télikert árnyékolás több variációban történhet.

  • Tető árnyékoló, motoros és távirányítós működtetéssel. Ez a télikert tető árnyékolás megoldás tökéletesen lefedi a télikert tetejét mert a vezető sín egyedi méretben, kifejezetten az Ön télikertjéhez készül. Kényelmesen és elegánsan kiengedheti az árnyékolót a távirányítóval, akár a karosszékben ülve. Az árfekvésük viszonylag magas.
Télikert rolós árnyékoló világítással - Télikert árnyékoló a nyári nagy meleg ellen - télikert tető árnyékolás
Télikert rolós árnyékoló világítással
  • Tető sötétítés redőnnyel. Optimális megoldást jelenthet a redőnyös árnyékoló a télikert tetején, amely minimális dőlésszöggel is képes működni. A hajtása motoros, a vezérlése történhet távirányítóval. Ez az árnyékolástechnika a legjobb választás ha a költségeket tartjuk szem előtt.
Télikert rolós árnyékoló motoros kivitelben - Télikert árnyékoló a nyári nagy meleg ellen - télikert tető árnyékolás
Télikert rolós árnyékoló motoros kivitelben
  • Télikert rolós árnyékolóval. Ebben a verzióban egy motoros mozgatású, rolós árnyékoló kerül felszerelésre. Közepes árfekvést képvisel.
Télikert árnyékolás rolós árnyékolóval - Télikert árnyékoló a nyári nagy meleg ellen - télikert tető árnyékolás
Télikert árnyékolás rolós árnyékolóval
Télikert árnyékoló távirányítós vezrléssel - Télikert árnyékoló a nyári nagy meleg ellen - télikert tető árnyékolás
Télikert árnyékoló távirányítós vezérléssel

 

 

 

 

 

 

 

A télikert tető árnyékolás a nyári forróságban válhat szükségessé, amikor a tűző nap ereje mindennél erősebb. Számos variáció létezik a megfelelő árnyékolás kialakítására. Teraszbeépítés esetében is szükséges az árnyékolás, ha napos oldalon van Kérjen tanácsot a jó megoldásra. 0620/3360-643

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Megosztás