Télikert rendszerek

Télikert rendszerek | Félnyereg tető | Kontyolt nyeregtető | Gúla tető

Télikert rendszerek-nek sok típusa létezik ilyen például a Félnyereg tető, Nyereg tető, Kontyolt nyeregtető, Gúla tető. Alapanyag és forma szerint változóak.

 Több, mint 1000 télikertet gyártottunk és szereltünk be ISO minősítés szerint.
A terasz beépítések, télikertek, alapanyagaik szerint készülhetnek PVC, alumínium vagy fa szerkezetből is. A formát leginkább a tető alakja határozza meg.

Milyen télikert rendszerek és tetőformák léteznek?

  • Félnyereg tető
  • Nyereg tető
  • Kontyolt nyeregtető
  • Gúla tető

A legelterjedtebb és legpraktikusabb télikert tető a csapott nyeregtető, vagy a falhoz kapcsolt fél nyeregtető. Ez a változat ideális kilátást enged az égboltra és biztosítja a tökéletes fényfelhasználást is.


A télikert tető kialakítását, nagymértékben befolyásolja a terasz vagy télikert alapja is. Télikert tervezését, kivitelezését bízza ránk, mert minősített gyártók vagyunk. Tervezőinkkel minden részletet át lehet beszélni.

 
télikert rendszerek
A télikert rendszerek építéséhez az Aliplast belga cég profiljait használjuk, ha szükséges alumíniumból a terméket gyártani: ajtó, ablak alumíniumból, alumínium télikert rendszerek, Függönyfal rendszer, harmonika ajtó, toló ajtó, pergola rendszerek:
  

aluminium-pergola - Félnyereg tető, Nyereg tető, Kontyolt nyeregtető, Gúla tető
alumínium pergola
Alumínium pergola - Félnyereg tető, Nyereg tető, Kontyolt nyeregtető, Gúla tető
Alumínium pergola
alu-pergola - Félnyereg tető, Nyereg tető, Kontyolt nyeregtető, Gúla tető
alu-pergola

 

 

 

 

 

 

 

 

A télikert tervező program nagy segítséget ad a mérnökeinknek az alakzatok és statikai számítások terén is.

Télikert jellegű lakótér bővítés ezen elemei nagyon látványossá teszik lakóházát vagy akár irodáját, munkahelyét, legyen az kis  alapterületű vagy uszoda méretű.

Alumínium télikert rendszereink:

Téli kert rendszerek. A teraszt sokféle anyaggal be lehet fedni, köztük fával, barkácsolt vasszerkezettel stb. Valódi értékkel bíró hőszigetelt télikertet már csak megfelelő alapanyagokkal lehet létrehozni úgy, mint például az alumínium. Ezzel a szerkezettel biztosítható, hogy a télikert minden kérdéses terhelést megfelelően teljesítsen, illetve időtálló legyen. Nincs szükség külön merevítésekre, ebben a rendszerben a tartóoszlopok biztosítják a terhelhetőség megfelelőségét. Egy esztétikailag felülmúlhatatlan, statikailag verhetetlen télikertünk lehet. A Ral színskála bármelyik színében rendelhető, fahatású színekben is elérhető. Hátrányai közé tartozik a viszonylag magas árfekvés. Tovább olvasom>>>>

A télikert rendszerek tervezését, készítését, kivitelezését, építését valamint terasz beépítését, lezárását, vállaljuk Magyarország minden megyéjében, városában:  Balaton környékén, Velencei tó környékén, Kőszegen, Budapesten, Komáromban, Ausztriában, Szlovákiában stb.

A pontos télikert ár elkészítéséhez >>>>>>kérjen ingyenes árajánlatot most!

 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Megosztás