Télikert gyártás és terasz beépítés.

Itt talál meg minket

1205 Budapest, Határ út 83.

Hívjon minket

+36 1 287 8100

Télikert rendszerek

A télikert rendszerek sok típusa ismert, ezek alapján megkülönböztetjük alapanyag és forma szerint azokat, amelynek jellege a télikert tervezés és télikert építés során kerül kiválasztásra. Több, mint 1000 télikertet gyártottunk és szereltünk be ISO minősítés szerint.
A terasz beépítések, télikertek, alapanyagaik szerint készülhetnek PVC, alumínium vagy fa szerkezetből is. A formát leginkább a tető alakja határozza meg.

Milyen télikert rendszerek és tetőformák léteznek?

  • Félnyereg tető
  • Nyereg tető
  • Kontyolt nyeregtető
  • Gúla tető

A legelterjedtebb és legpraktikusabb télikert tető a csapott nyeregtető, vagy a falhoz kapcsolt fél nyeregtető. Ez a változat ideális kilátást enged az égboltra és biztosítja a tökéletes fényfelhasználást is.


A télikert tető kialakítását, nagymértékben befolyásolja a terasz vagy télikert alapja is. Télikert tervezését, kivitelezését bízza ránk, mert minősített gyártók vagyunk. Tervezőinkkel minden részletet át lehet beszélni.

 
télikert rendszerek
A télikert rendszerek építéséhez az Aliplast belga cég profiljait használjuk, ha szükséges alumíniumból a terméket gyártani: ajtó, ablak alumíniumból, alumínium télikert rendszerek, Függönyfal rendszer, harmonika ajtó, toló ajtó, pergola rendszerek:
  

A télikert tervező program nagy segítséget ad a mérnökeinknek az alakzatok és statikai számítások terén is.

A pontos télikert ár elkészítéséhez >>>>>>kérjen ingyenes árajánlatot most!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz. A honlapunk használatával Ön tájékoztatásunkat tudomásul veszi.