Télikert beépítése

Télikert megrendelése, beépítése, gyártása mindig önökkel!

A télikert beépítése és gyártása során használt anyagok. 

Az alapanyag használat legfontosabb része télikert beépítése során. Alapanyagait Németországból, Belgiumból importáljuk. A télikert szerelése pár napos. A télikert készítése gyártása- és beépítése átlagosan 3-5 hét időt vesznek igénybe.

A télikert gyártás folyamata:

Ez a folyamat viszonylag gyors. Nálunk minden munkafolyamat ISO minősítéssel rendelkezik. Forduljon hozzánk bizalommal több mint 2000 télikertet szereltünk és gyártottunk. Cégünk nagy hangsúlyt fektet a tökéletes minőségre és a megfizethető árakra. Minőségi termékeink alapanyagait Németországból, Belgiumból importáljuk.
A télikertek gyártása- és beépítése átlagosan 3-5 hét időt vesz igénybe, a télikert méretétől függően. A különböző alapanyagok miatt a télikert beépítése változó statikai számítást igényel, színek és egyéb egyedi tényezők miatt. A különlegesebb igényeknek megfelelő alapanyagok beszerzése egy kicsivel hosszabb időt vehet igénybe. Az általunk gyártott télikerteket 1-4 héten belül tudjuk szállítani.

Felkészült szakembereink tudása biztosítja, hogy az elkészült építmény tökéletesen illeszkedjen az Ön otthonához, teraszához. A télikertek gyártása szakembert igénylő munka, ezért bízza azt profikra!

A télikertek beépítésének folyamata:

  1. árajánlat készítése,
  2. a leendő télikert helyszíni felmérése a gyártási méretre,
  3. a télikert gyártás tervezése, ütemezése,
  4. a télikert gyártása,
  5. logisztikai munka a vevő érdekeinek megfelelően,
  6. a télikert kiszállítása,
  7. a télikert beépítése,
  8. a télikert átadása.
Télikert minden évszakban - Télikert beszerelése
Télikert beszerelése – Télikert Iváncsa
Télikert minden évszakban - Télikert beszerelése
Télikert Iváncsa
Télikert minden évszakban - Télikert beszerelése
Télikert Iváncsa
Télikert minden évszakban - Télikert beszerelése
Télikert Iváncsa

 

 

 

 

 

 

Télikert gyártása:

A télikert gyártásáról bővebben itt olvashat>>

Télikert készítése és gyártása során az erre megfelelő számítógépes program adja ki a pontos darabolási méreteket, ezt követően történik az összeállítás, hegesztés, varrattisztítás. A télikert beépítése elött a kért nyitásmódoknak megfelelően kerülnek gyártásra a nyílászárók, ezt követően történik az üvegezés. A vázszerkezetének pontossága nagyon fontos kérdés, mivel a télikert nagyságától függően a statikai szempontok nagyrészt eldöntik, hogy a télikert vázát milyen keresztmetszetű profilok gyártásá-val lehet megoldani!

Nagy felületek esetében a télikert vázszerkezete alumínium profilokból készül. Ez bár költségesebb megoldás, mint a műanyag, mindenképpen szükséges, mivel így lehet biztonságos az építés. Színes profilok esetében a tetőszerkezeteket alumínium profilból készítjük, mivel ez biztosítja a színes tetők stabilitását. A műanyag télikert gyártása és a télikert beépítése esetében ez emeli az árat, de megtérül abban, hogy nem fog elrepedni az üveg vagy meghajlani a tető, amivel a beázás veszélye is elkerülhető.

Az általunk használt Aliplast alumíniumprofilok gyártása:

Minden egyedi méret gyártását vállaljuk. Az alakos ablaktól, ajtótól kezdve az alakos tető gyártása sem jelent akadályt. Bármilyen kérdés esetén a gyártás bármelyik szakaszában forduljon bizalommal tervezőinkhez! Bővebb információt a beépítések témakörről itt talál>>

Engedélyünk:

A gyártáshoz és beépítés-hez valamint a télikert szerelése-hez szükséges engedélyekkel üzemünk természetesen rendelkezik, minőségi tanúsítványunkat itt megtekintheti.

Kérjen árajánlatot télikert gyártásra, terasz beépítésre, mobil télikertre, kocsibeállóra, előtető gyártására, medencefedésre, függönyfalra, télikert beépítésre.

Megosztás

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz. A honlapunk használatával Ön tájékoztatásunkat tudomásul veszi.