Télikert beépítése

Télikert megrendelése, beépítése, gyártása mindig önökkel!

A télikert beépítése és gyártása során használt anyagok. 

Az alapanyag használat legfontosabb része télikert beépítése során. Alapanyagait Németországból, Belgiumból importáljuk. A télikert szerelése pár napos. A télikert készítése gyártása- és beépítése átlagosan 3-5 hét időt vesznek igénybe.

A télikert gyártás folyamata:

Ez a folyamat viszonylag gyors. Nálunk minden munkafolyamat ISO minősítéssel rendelkezik. Forduljon hozzánk bizalommal több mint 2000 télikertet szereltünk és gyártottunk. Cégünk nagy hangsúlyt fektet a tökéletes minőségre és a megfizethető árakra. Minőségi termékeink alapanyagait Németországból, Belgiumból importáljuk.
A télikertek gyártása- és beépítése átlagosan 3-5 hét időt vesz igénybe, a télikert méretétől függően. A különböző alapanyagok miatt a télikert beépítése változó statikai számítást igényel, színek és egyéb egyedi tényezők miatt. A különlegesebb igényeknek megfelelő alapanyagok beszerzése egy kicsivel hosszabb időt vehet igénybe. Az általunk gyártott télikerteket 1-4 héten belül tudjuk szállítani.

Felkészült szakembereink tudása biztosítja, hogy az elkészült építmény tökéletesen illeszkedjen az Ön otthonához, teraszához. A télikertek gyártása szakembert igénylő munka, ezért bízza azt profikra!

A télikertek beépítésének folyamata:

  1. árajánlat készítése,
  2. a leendő télikert helyszíni felmérése a gyártási méretre,
  3. a télikert gyártás tervezése, ütemezése,
  4. a télikert gyártása,
  5. logisztikai munka a vevő érdekeinek megfelelően,
  6. a télikert kiszállítása,
  7. a télikert beépítése,
  8. a télikert átadása.
Télikert minden évszakban - Télikert beszerelése
Télikert beszerelése – Télikert Iváncsa
Télikert minden évszakban - Télikert beszerelése
Télikert Iváncsa
Télikert minden évszakban - Télikert beszerelése
Télikert Iváncsa
Télikert minden évszakban - Télikert beszerelése
Télikert Iváncsa

 

 

 

 

 

 

Télikert gyártása:

A télikert gyártásáról bővebben itt olvashat>>

Télikert készítése és gyártása során az erre megfelelő számítógépes program adja ki a pontos darabolási méreteket, ezt követően történik az összeállítás, hegesztés, varrattisztítás. A télikert beépítése elött a kért nyitásmódoknak megfelelően kerülnek gyártásra a nyílászárók, ezt követően történik az üvegezés. A vázszerkezetének pontossága nagyon fontos kérdés, mivel a télikert nagyságától függően a statikai szempontok nagyrészt eldöntik, hogy a télikert vázát milyen keresztmetszetű profilok gyártásá-val lehet megoldani!

Nagy felületek esetében a télikert vázszerkezete alumínium profilokból készül. Ez bár költségesebb megoldás, mint a műanyag, mindenképpen szükséges, mivel így lehet biztonságos az építés. Színes profilok esetében a tetőszerkezeteket alumínium profilból készítjük, mivel ez biztosítja a színes tetők stabilitását. A műanyag télikert gyártása és a télikert beépítése esetében ez emeli az árat, de megtérül abban, hogy nem fog elrepedni az üveg vagy meghajlani a tető, amivel a beázás veszélye is elkerülhető.

Az általunk használt Aliplast alumíniumprofilok gyártása:

Minden egyedi méret gyártását vállaljuk. Az alakos ablaktól, ajtótól kezdve az alakos tető gyártása sem jelent akadályt. Bármilyen kérdés esetén a gyártás bármelyik szakaszában forduljon bizalommal tervezőinkhez! Bővebb információt a beépítések témakörről itt talál>>

Engedélyünk:

A gyártáshoz és beépítés-hez valamint a télikert szerelése-hez szükséges engedélyekkel üzemünk természetesen rendelkezik, minőségi tanúsítványunkat itt megtekintheti.

Kérjen árajánlatot télikert gyártásra, terasz beépítésre, mobil télikertre, kocsibeállóra, előtető gyártására, medencefedésre, függönyfalra, télikert beépítésre.

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Megosztás