Télikert gyártás és terasz beépítés.

Itt talál meg minket

1205 Budapest, Határ út 83.

Hívjon minket

+36 1 287 8100

Télikert beépítése

Télikert beépítése

A télikert beépítése alapanyagait Németországból, Belgiumból importáljuk. A télikert szerelése pár napos. A gyártási idő 2-4 hét. Télikert beépítése profin.

A télikert gyártás folyamata viszonylag gyors.  ISO minősítéssel gyártunk és szerelünk télikertet. Forduljon hozzánk bizalommal több mint 2000 télikertet szereltünk és gyártottunk. 

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a tökéletes minőségre és a megfizethető árakra. Minőségi termékeink alapanyagait Németországból, Belgiumból importáljuk.
A télikert gyártás- és beépítés időtartama átlagosan 3-5 hét, a télikert méretétől függően.

A különböző alapanyagok a télikertekhez változó statikai számításokat igényelnek, színek és egyéb egyedi tényezők miatt. A különlegesebb igényeknek megfelelő alapanyagok beszerzése egy kicsivel hosszabb időt vehet igénybe. Az általunk gyártott télikerteket 1-4 héten belül tudjuk szállítani.

Felkészült szakembereink tudása biztosítja, hogy az elkészült építmény tökéletesen illeszkedjen az Ön otthonához, teraszához. A télikertek gyártása szakembert igénylő munka, ezért bízza azt profikra!

A télikert gyártás és beépítés menete:

  1. árajánlat készítése,
  2. a leendő télikert helyszíni felmérése a gyártási méretre,
  3. a télikert gyártás tervezése, ütemezése,
  4. a télikert gyártása,
  5. logisztikai munka a vevő érdekeinek megfelelően,
  6. a télikert kiszállítása,
  7. a télikert beépítése,
  8. a télikert átadása.

 

telikert-beepitese
télikert beépítése
telikert-beepites
télikert beépítés

A gyártás során az erre megfelelő számítógépes program adja ki a pontos darabolási méreteket, ezt követően történik az összeállítás, hegesztés, varrattisztítás. A kért nyitásmódoknak megfelelően kerülnek gyártásra a nyílászárók, ezt követően történik az üvegezés.

A télikert beépítése a vázszerkezetének pontossága nagyon fontos kérdés, mivel a télikert nagyságától függően a statikai szempontok nagyrészt eldöntik, hogy a télikert vázát milyen keresztmetszetű profilokból lehet legyártani.

Nagy felületek esetében a télikert vázszerkezete alumínium profilokból készül. Ez bár költségesebb megoldás, mint a műanyag, mindenképpen szükséges, mivel így lehet biztonságos az építés. Színes profilok esetében a tetőszerkezeteket alumínium profilból készítjük, mivel ez biztosítja a színes tetők stabilitását. A műanyag télikertek esetében ez emeli az árat, de megtérül abban, hogy nem fog elrepedni az üveg vagy meghajlani a tető, amivel a beázás veszélye is elkerülhető.

Az általunk használt Aliplast alumíniumprofilok:

Minden egyedi méret gyártását vállaljuk. Az alakos ablaktól, ajtótól kezdve az alakos tető gyártása sem jelent akadályt. Bármilyen kérdés esetén a gyártás bármelyik szakaszában forduljon bizalommal tervezőinkhez!

A gyártáshoz és télikert beépítéshez szükséges engedélyekkel üzemünk természetesen rendelkezik, minőségi tanúsítványunkat itt megtekintheti.

Kérjen árajánlatot télikert gyártásra, terasz beépítésre, mobil télikertre, kocsibeállóra, előtető gyártására, medencefedésre, függönyfalra, télikert beépítésre.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz. A honlapunk használatával Ön tájékoztatásunkat tudomásul veszi.