Medencefedés

Medencefedés gyártása, medence fedése

Medencefedés legyen az íves, nyeregtetős, magas vagy alacsony oldalfallal, azt is elkészítjük. Medence fedés hőszigetelten. Hőszigetelt medence fedése.

A fél-nyeregtetős, magas, vagy alacsony oldal a falra támaszkodik, mi azt is elkészítjük. Uszoda vagy fürdő medence fedése több variációban is elkészíthető. Kérjen árajánlatot, felmérést, szak-tanácsadást  képzett mérnökeinktől.

A medencefedést Aliplast profilból és saját fejlesztésű profilból készítjük. Anyaga alumínium bármilyen színt is kér a vevő. A medence fedése jó minőségben készül, amire ISO minősítésünk van. 
Az ívesített medence fedéssel egy kicsit meghosszabbítja a nyarat és tavasszal napsütésben korábban lehet használni a medencéjét. Ez a medencefedés rendszer viszont csak a napenergia érvényesítéssel vehető igénybe a medence, tartósan borús időben, és télen, vagy hidegben már nem ajánlatos. A megoldás erre, hogy hőszigetelten kell a medencefedést elkészíteni, így 4 évszakban használható legyen  a medence. Harmonika ajtóval az oldalak teljes felülete nyitható.

Hideg hónapokban is megoldás a hőszigetelés!

Télikertet az eltolható profilrendszerrel mi nem építünk, hisz pont télen nem használható, mert nem hőszigetelt a rendszer. Nem lehet nevezni télikertnek, viszont mutatós, szép a kivitel a hőszigeteletlen télikert.
A hőszigetelt medencefedés a legjobb megoldás arra, hogy akár télen nyáron is lehessen használni medencéjét. Az oldalfalak nyitásával nyári időszakban is kiválóan használható a medence.
Bővebben a télikert oldalon olvashat a hőszigetelt rendszerekről.
Nagyon lényeges végiggondolni, hogy fontos e a hőszigetelés, vagy sem medencefedés esetében. Amennyiben példaként, ha nyaralóban akarunk hőszigeteletlen, mobil télikertet építeni, akkor talán ilyen helyre érdemes, ha azt télen nem használjuk, csak különböző eszközöket akarunk ott tárolni télen.

Mennyibe kerül?

Az tény, hogy a hőszigetelt rendszer jelentősen drágább, de télen is lehet használni a medencét, télikertet.
A kerti medencékre leginkább a mobilitás végett eltolható elemekből történik a medence fedése, és a medence használatánál ezzel szabaddá lehet tenni a medencét, de ilyet már nem gyártunk. Hőszigetelt medence fedést gyártunk, ahol az oldalfalak tolható, vagy nyithatóak. Kérjen árajánlatot hőszigetelt medencefedésre, vagy télikertre.

medence fedes
medence fedés
medencefedes-hoszigetelten
medencefedés hőszigetelten

A hőszigetelt medencefedés akkor a legjobb megoldás, ha az közvetlenül a lakásból lehetséges a medencében fürdés stb.

 

 

 

 

 

 

 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Megosztás

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz. A honlapunk használatával Ön tájékoztatásunkat tudomásul veszi.