Medencefedés

Medencefedés legyen az íves, nyeregtetős, fél-nyeregtetős, magas vagy alacsony lábbal, esetleg íves, de a falra támaszkodik, mi azt is elkészítjük. A medence fedés eltolható elemek egymásra csúsztatásával 15 méter hosszan is lehetséges. Uszoda vagy fürdő medence fedése több variációban is elkészíthető.

Tekintse meg medence fedése videónkat.

medencefedes

medencefedés

medencefedesek

medencefedések

medence-fedes

medence fedés

 

 

 

 

 

 

medence-fedesek

medence fedések

A medencefedést saját fejlesztésű profilból készítjük. Anyaga alumínium bármilyen színt is kér a vevő. A medence fedése jó minőségben készül, amire ISO minősítésünk van.

Az ívesített medence fedéssel meghosszabbítja a nyarat és tavasszal napsütésben korábban lehet használni a medencéjét. Ez a rendszer viszont csak a napenergia érvényesítéssel vehető igénybe a medence, tartósan borús időben, és télen, vagy hidegben már nem ajánlatos. A megoldás erre, hogy hőszigetelten kell a medencefedést elkészíteni, így 4 évszakban használható a medence.

hoszigetelt-medencefedes

hőszigetelt medencefedés

magasitott-medencefedes

magasított medencefedés

 

Télikertet az eltolható profilrendszerrel mi nem építünk, hisz pont télen nem használható, mert nem hőszigetelt a rendszer. Nem lehet nevezni télikertnek, viszont mutatós, szép a kivitel, ezért mi is gyártunk és szerelünk hőszigeteletlen télikerteket.

Bővebben a télikert oldalon olvashat a hőszigetelt rendszerekről.

Nagyon lényeges végiggondolni, hogy fontos e a hőszigetelés, vagy sem. Amennyiben példaként, ha nyaralóban akarunk hőszigeteletlen, mobil télikertet építeni, akkor talán ilyen helyre érdemes, ha azt télen nem használjuk, csak különböző eszközöket akarunk ott tárolni télen.

Az tény, hogy a hőszigetelt rendszer jelentősen drágább, de télen is lehet használni a medencét, télikertet.

A kerti medencékre leginkább a mobilitás végett eltolható elemekből történik a medence fedése, és a medence használatánál ezzel szabaddá lehet tenni a medencét.