ISO minősítés

Télikert gyártása, szerelése ISO minősítés szerint. Profi szakemberekkel gyártunk és szerelünk télikertet, medencefedést, előtetőt, terasz beépítést. Kérjen árajánlatot és azt követően ingyenesen felmérjük, ahol részletes információt kap a termék kivitelezéséről ár- minőség arányáról is.

ISO minősítés szerint gyártunk és szerelünk télikertet, teraszbeépítést, kocsibeállót, előtetőt gyártást, medencefedést. Részletesebb információkat erről a lap alján találhat.


A télikert gyártására, terasz beépítésére, medencefedésre, előtető gyártására, kocsibeálló készítésére, rendelkezünk MSZ EN ISO 9001:2015 minősítéssel. Ennek megfelelően mérnökeink komoly statikai számítással tervezik meg a télikerteket, ami hosszútávon is ellenáll az időjárás szélsőséges viszonyainak (meleg, hideg, szél, hóteher, vízzárás, hőátbocsátás, hanggátlás stb).

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a Budapest XX. kerületében Határ út 83. szám alatt lévő üzemünkben, bemutatótermünkben megtekinthetik az általunk gyártott és forgalmazott termékeinket. Az aktuális akcióinkról, előzetes árajánlat iránt érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén!

Tisztelt vásárló!

Felhívjuk figyelmét, hogy a minden esetben tájékozódjon az Ön által felkeresett cégek, szakemberek tényleges képesítéséről, hozzáértéséről! Ez előzetes garanciát jelenthet a színvonalas munkát illetően, ami a hosszú távú befektetések alapja. Szervezetünk első számú elve a vásárló igényeinek kielégítése, hogy megbízható és időtálló végeredményt tudjunk biztosítani az Ön megelégedettségére.
Az általunk gyártott termékek magas minőséget képviselnek – versenyképes áron. Az árajánlat elkészítése és az ingyenes helyszíni felmérést követően részletesen egyeztetjük a vevőnkkel a legfontosabb szempontokat, hogy az előírásoknak és a megrendelői igényeknek is tökéletesen megfeleljen a készülő télikert, előtető, medencefedő (stb.).

 

Forduljon hozzánk bizalommal bármely elérhetőségünkön vagy személyesen!