ISO minősítés

Minősítésünk!

ISO Minősítés szerint gyártunk és szerelünk.

ISO minősítés. Profi szakemberekkel gyártunk és szerelünk télikertet, medencefedést, előtetőt, terasz beépítést, függönyfalat. Télikert gyártása, szerelése minősítésünk szerint. Profi szakemberekkel gyártunk és szerelünk télikerteteket, medencefedést, elő tetőt, teraszok beépítését. Kérjen árajánlatot és azt követően ingyenesen felmérjük, ahol részletes információt kap a termék kivitelezéséről ár- minőség arányáról is.

ISO minősítés

Az alábbi minősítés szerint gyártunk és szerelünk télikertet, teraszbeépítést, kocsibeállót, előtetőt gyártást, medencefedést. Részletesebb információkat erről a lap alján találhat.

Cégünk a Partner-Doors Kft Télikerttel, terasz beépítéssel, ablakok és ajtók, műanyag nyílászárók, elő tetők, télikertek gyártásával foglalkozik elsősorban.

 

A télikert gyártására, terasz beépítésére, medencefedésre, előtető gyártására, kocsibeálló készítésére, rendelkezünk, MSZ EN ISO 9001:2015 minősítéssel. Ennek megfelelően mérnökeink komoly statikai számítással tervezik meg a télikerteket, ami hosszútávon is ellenáll az időjárás szélsőséges viszonyainak (meleg, hideg, szél, hóteher, vízzárás, hőátbocsátás, hanggátlás stb).

Magyarország teljes területén dolgozunk, így legyen ön az ország bármely pontján, mérnökeink az előzetes árajánlat elfogadás után kimennek és felmérik a területet a pontosabb árajánlat készítéséhez valamint a látványterv elkészítéséhez! ISO minősítés minden általunk gyártott termékre!

Tájékoztatás

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a Budapest XX. kerületében Határ út 83. szám alatt lévő üzemünkben, irodánkban megtekinthetik az általunk gyártott és forgalmazott termékeinket, amit ISO minősítés van.. Az aktuális akcióinkról, előzetes árajánlat iránt érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén!

Tisztelt vásárló!

Felhívjuk figyelmét, hogy a minden esetben tájékozódjon az Ön által felkeresett cégek, szakemberek tényleges képesítéséről, hozzáértéséről! ISO minősítés. Ez előzetes garanciát jelenthet a színvonalas munkát illetően, ami a hosszú távú befektetések alapja. Szervezetünk első számú elve a vásárló igényeinek kielégítése, hogy megbízható és időtálló végeredményt tudjunk biztosítani az Ön megelégedettségére.

Az általunk gyártott termékek magas minőséget képviselnek és ISO minősítése van – versenyképes áron. Az árajánlat elkészítése és az ingyenes helyszíni felmérést követően részletesen egyeztetjük a vevőnkkel a legfontosabb szempontokat, hogy az előírásoknak és a megrendelői igényeknek is tökéletesen megfeleljen a készülő télikert, előtető, medencefedés (stb.).

Forduljon hozzánk bizalommal bármely elérhetőségünkön vagy személyesen!

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Megosztás

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz. A honlapunk használatával Ön tájékoztatásunkat tudomásul veszi.