Télikert gyártás és terasz beépítés.

Itt talál meg minket

1205 Budapest, Határ út 83.

Hívjon minket

+36 1 287 8100

ISO minősítés

ISO Minősítés szrint gyártunk és szerelünk. Profi szakemberekkel gyártunk és szerelünk télikertet, medencefedést, előtetőt, terasz beépítést, függönyfalat.

Télikert gyártása, szerelése minősítésünk szerint. Profi szakemberekkel gyártunk és szerelünk télikerteteket, medencefedést, elő tetőt, teraszok beépítését. Kérjen árajánlatot és azt követően ingyenesen felmérjük, ahol részletes információt kap a termék kivitelezéséről ár- minőség arányáról is.

ISO minősítés

ISO minősítés szerint gyártunk és szerelünk télikertet, teraszbeépítést, kocsibeállót, előtetőt gyártást, medencefedést. Részletesebb információkat erről a lap alján találhat.

A télikert gyártására, terasz beépítésére, medencefedésre, előtető gyártására, kocsibeálló készítésére, rendelkezünk MSZ EN ISO 9001:2015 minősítéssel. Ennek megfelelően mérnökeink komoly statikai számítással tervezik meg a télikerteket, ami hosszútávon is ellenáll az időjárás szélsőséges viszonyainak (meleg, hideg, szél, hóteher, vízzárás, hőátbocsátás, hanggátlás stb).
Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a Budapest XX. kerületében Határ út 83. szám alatt lévő üzemünkben, irodánkban megtekinthetik az általunk gyártott és forgalmazott termékeinket, amit ISO minősítés van.. Az aktuális akcióinkról, előzetes árajánlat iránt érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén!
Tisztelt vásárló!
Felhívjuk figyelmét, hogy a minden esetben tájékozódjon az Ön által felkeresett cégek, szakemberek tényleges képesítéséről, hozzáértéséről! Ez előzetes garanciát jelenthet a színvonalas munkát illetően, ami a hosszú távú befektetések alapja. Szervezetünk első számú elve a vásárló igényeinek kielégítése, hogy megbízható és időtálló végeredményt tudjunk biztosítani az Ön megelégedettségére.
Az általunk gyártott termékek magas minőséget képviselnek és ISO minősítése van – versenyképes áron. Az árajánlat elkészítése és az ingyenes helyszíni felmérést követően részletesen egyeztetjük a vevőnkkel a legfontosabb szempontokat, hogy az előírásoknak és a megrendelői igényeknek is tökéletesen megfeleljen a készülő télikert, előtető, medencefedés (stb.).

Forduljon hozzánk bizalommal bármely elérhetőségünkön vagy személyesen!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz. A honlapunk használatával Ön tájékoztatásunkat tudomásul veszi.