Télikert

Télikert gyártás, terasz beépítése az ország bármely pontján. Télikert gyártása és télikertek szakszerű beszerelése ISO minősítéssel. Télikert gyártása, terasz beépítése az ország bármely pontján gyorsan és szakszerűen! Árajánlatot elérhetőségeinken keresztül kérhet. Nézze meg a valós referencia munkáinkat.

Télikert gyártása, terasz beépítése, előtető teraszra és ezek szerelése az ország bármely pontján gyorsan és szakszerűen! A télikert gyártás referencia munkáink önmagukért beszélnek! Árajánlatot elérhetőségeinken keresztül kérhet és ezt követően ingyenesen felmérjük. Amennyiben bármilyen kérdés felmerülne Önben a télikertek építésével és saját termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal. 

A télikert gyártása és télikertek szakszerű beszerelése ISO minősítés birtokában történik. Referencia munkáink, mely több mint 1000 télikertet foglal magában, magukról beszélnek. Kérjen árajánlatot, majd ezt követően a helyszínen felmérést végzünk, ami ingyenes és mindent átbeszélünk a kivitelezéssel kapcsolatosan is. Tervező mérnökeink szívesen állnak a rendelkezésére ingyenes szaktanácsadás keretében!

Kérjen árajánlatot, majd ezt követően a helyszínen felmérést végzünk, ami ingyenes és mindent átbeszélünk a kivitelezéssel kapcsolatosan is.

Kérjen árajánlatot! >>>>>>>>

Terasz beépítése és gyártása az ország bármely pontján szakszerűen, a referencia képek önmagukért beszélnek, kérjen ingyenesen árajánlatot. Télikert a vágya? Itt megtalálja, amit keres! Teraszbeépítés gyorsan és szakszerűen! Télikertek szerelése profi szakemberekkel. Legyen az télikert gyártás és -építés, terasz lezárása, előtető-készítés vagy medencefedés, cégünk minden elképzelést megvalósít.

A télikert gyártásának időtartama 3-5 nap a télikert méretétől függően.
telikert gyartasa

télikert gyártása

telikert gyartas

télikert gyártás

telikert epites

télikert építés

 

 

 

 

 

 

 

 

A teraszbeépítés és télikert gyártás mellett, egyre több megrendelésünk van saját tervezésű előtető, függönyfal, medencefedés gyártására és szerelésére.
Tekintse meg videónkat az előtető gyártásáról,
szereléséről.

Videó a télikert gyártásáról és szerelésről

Képes videónk medencefedésről

Képes videónk télikert gyártásáról és teraszbeépítésről

Teraszbeépítés videónk megtekintése

Árajánlatkérés itt!

telikertek

Télikert beépítés

Ne ijedjen meg, hogy székhelyünk Budapesten van, az ország egész területén vállalunk megbízásokat, már szinte az összes nagyvárosban és vonzáskörzetében van beépített télikertünk.
Sokéves piaci jelenlétünknek köszönhetően fel sem tudjuk sorolni összes referencia-településesünket, de példának okáért a következő helységekben megtalálható a kezünk munkája (télikert, medencefedés, előtető, teraszbeépítés): Budapest, Sopron, Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc, Kőszeg, Siófok, Balatonszárszó, Balatonfüred, Keszthely, Győr, Kaposvár, Pest megye számos települése – Érd, Dunaharaszti, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós, Fót, Veresegyháza, Szentendre, Budaörs.

Télikertek akciós áron

Fontos számunkra, hogy leendő ügyfelünk meg legyen elégedve velünk, ezért akár 500 km-t is utazunk, hogy felmérhessük télikertjét – legyen az az országon belül vagy kívül.

Télikert gyártás és szerelés, teraszfedés vagy előtető, teraszbeépítés, medencefedés, függönyfal készítés és beépítés, minőségi nyílászárók gyártása a cégünk fő profilja. Mindezen tevékenységekre ISO minősítésünk van.

Télikert, terasz beépítés, előtető kutyájának is.

Alapvető kérdések a télikertekről

Mi az a télikert?

Számtalan lehetőséget biztosít számunkra egy ilyen építmény: napfényes szoba, kedvelt családi találkozók színtere, iroda, testi-lelki energiáink megújítója csak, hogy néhányat említsünk.

A télikert építését, kialakítását és beépítését gondos tervezésnek kell megelőznie, hogy minden várakozásunknak megfeleljen, hogy korlátlanul élvezhessük a kert nyújtotta örömöket. A télikertek elterjedésük kezdetén még csak a módosabb társadalmi réteg luxusigényeit szolgálták, manapság viszont sok családnak osztályrészül juthat akár egy szeletke dzsungel is. A varázslatos télikertek beszerelését gondos tervezés, felmérés előzi meg, hogy Ön is élvezhesse a nap gyógyító és feltöltő erejét az év minden részében. A télikertépítés növeli ingatlana értékét, és általa hasznos új élettérrel bővül otthona.

Számtalanszor tapasztaljuk, hogy a házakhoz épült teraszok kihasználatlanul állnak az év döntő többségében. Porosodnak, koszolódnak, oda hullik a falevél, hó, stb. Ezt egyszerűen megváltoztathatjuk egy gyönyörű télikert kialakításával.
Mielőtt nekiállunk a tervezésnek, fontos tisztázni magunkban a kérdést: Mire fogjuk használni az új, beépített teraszunkat? Milyen célt szolgál a terasz beépítés? A terasz mérete az egyik fontos tényező és annak eldöntése, hogy a terasz beépítés milyen célra használt helyiséget kell, hogy eredményezzen.
     

Milyen célt szolgál a teraszbeépítés?

Gondot jelent a növények átteleltetése? Szeretné a csillagokat nézni a kanapéból ülve? A télikert sok célra használható – Önnek mi a célja vele? Ahhoz, hogy megkönnyítsük a választ, 3 csoportra bontjuk a télikerteket.

  1. Általános célú télikert: Egy ilyen típusú építmény a növények átteleltetésére, bejárat fedésére, bent tartózkodásra, ruhák és egyéb dolgaink tárolására alkalmas. A lucskos őszi-téli időben egyfajta szűrőként működve a nedves, sáros cipők, vizes ernyő, átázott ruhák elhelyezésének kérdését is megoldja. Ebben az esetben a kétrétegű üvegezést javasoljuk üregkamrás polikarbonát-tetővel, ami tökéletes hőszigetelést ad. A ház, amihez építjük a télikertet, részben meghatározza, hogy hova kerüljenek és milyenek legyenek a nyílászárók. Nagyon sok nyitásmódot tudunk megvalósítani.
  2. Négy évszakos télikert: Egy megfelelően tervezett üvegtető páratlan kilátást biztosíthat az év minden szakaszában. Ebben a felhasználási módban már ajánlott körültekintően megvizsgálnunk a beépítendő terasz hőszigetelését minden oldalon. Az üvegezés lehet két- vagy háromrétegű, nemesgázzal töltött. A teraszbeépítés ez esetben nemcsak télikert tulajdonossá tesz bennünket, de hasznos új lakóteret is nyerünk, amit gazdaságosan ki tud használni.
  3. Téli kert, amely a ház része: A mindent igény kielégítő, különleges télikert a házunk új központja lehet. Mindegy, hogy tél vagy nyár, hideg vagy meleg, ez az új tér mindig a tökéletes felüdülést nyújtja nekünk.
A télikert gyártása során a lehető legkiválóbb minőségű alapanyagokat használjuk fel az Ön elégedettsége és kényelme érdekében. A nyitásmódokat önnel együtt tervezzük meg.
 

Milyen anyagok kerülnek felhasználásra? Garancia?

Cégünk a legjobb minőséget preferálja, ezért kizárólag német, osztrák, belga és magyar alapanyagokat használunk. Ez biztosítja a hosszú távú, gondtalan használatot. Filozófiánk szerint az ügyfél az első, ezért a profilokra 10 év, az üvegezésre 5 év garanciát nyújtunk. Ezen felül egy különleges, minden részletre kiterjedő 2 éves garanciával biztosítjuk az ügyfeleink elégedettségét. A felhasznált alapanyagok lehetnek alumínium, műanyag vagy ezek kombinációja, fahatású színekben is.

Milyen üvegezést kérjek?

Az általunk biztosított két- és háromrétegű hőszigetelt üvegezés kivitelezése mellett további mozgásteret biztosít a megrendelőnek az üvegvastagság megválasztása. Ezzel kapcsolatban további szaktanácsadásért forduljon bizalommal hozzánk, hiszen minden építmény egyedi megoldásokat igényel. Mérnökeink készséggel állnak rendelkezésére!

Szükségem van árnyékolóra?

A télikertek kritikus pontja a nyári meleg, ezért – fekvéstől függően – érdemes lehet elgondolkodni az árnyékoló felszerelésén. Számtalan variáció közül választhatunk, az egyszerű reluxától kezdve a solar üvegen keresztül, akár távirányítóval és motoros működtetéssel vezérelt rolós, karos, szövetes, redőnyös árnyékolót is. Bővebben itt találhat információkat a kérdésről: a télikert, nyílászáró árnyékolásról.

Mennyibe kerül egy télikert?

A télikertek árát rendkívül sok tényező befolyásolja, melyről az alábbi linken bővebben tájékozódhat: Tényezők, amik az ár-érték arányt nagymértékben befolyásolják >>>

Lehet hőszigeteletlen télikertet is kérni, ami talán árban olcsóbb, mint a hőszigetelt télikert, csak az a probléma, hogy pont télen nem lehet igazából kihasználni.

Felső és alsó síneken mozgatható elemek akár teljesen szabad teraszt biztosíthatnak a számunkra, amit mobil télikerteknek hívunk. Ezt a megoldást használjuk a medencék fedésénél is, de általában a támaszkodó sín a padlószinten van.

Az eltolható elemekből álló mobil télikert olcsóbb a hőszigetelt, télen is használható télikerttől.

A télikert alakja is befolyásolja az árat, mert nem mindegy, hogy szögletes alapú télikertet készítünk, vagy alakos alapon nyugvó télikerttel kell gyártáskor, szereléskor szembe nézni.

A télikerttető kialakítása főként az adott helytől függ, de az is lehet különböző idomú.

A télikert nyitásmódozatai további hatással van az árra. A korszerű hőszigetelt harmonikaajtó, ami lehet akár bejárati ajtó is, sokkal drágább, mint a hagyományos ajtók (pl. erkélyajtó, bejárati ajtó, esetleg tolóajtó).

A hőszigetelt télikertben lehet fokozni a hőszigetelési értéket, példának okáért kétrétegű üveg helyett háromrétegű üveget kérünk. A tető is lehet üveg- vagy polikarbonát-panel, de ezek hőszigetelési értéke is változtatható.

A számos tényező miatt a pontos ár kikalkulálása érdekében forduljon mérnökeinkhez, akik ingyenes árajánlattal és helyszíni felméréssel segítik a döntéshozatalban!

Az alumínium profilból készített termékeink, télikertek

Cégünk az Aliplast által gyártott profilokat használja az alábbi termékek esetén: ajtók, ablakok, télikertrendszerek, függönyfalrendszerek, harmonikaajtók, tolóajtók.

Hogyan rendelhetem meg? Mikor szerelik be a télikertet?

Az előzetes árajánlat elkészítését követően kerül sor a helyszíni felmérésre, ahol minden kérdést tisztázunk, és gyártási méretpontossággal megmérjük a teraszát. Mérnökeink részletes felvilágosítást adnak minden lehetőségről. A szerződéskötést követően akár 2-3 hét múlva már be is szereljük a télikertet. Ingyenes árajánlatot a weboldalunkon, telefonon vagy személyesen is kérhet a bemutatóteremben. 06/20/336-0643, 06/1/2878-100

A télikert építés, télikert gyártása mellett szóló érvek

A télikertépítés az időjárástól függetlenül biztosítja számunkra a hangulatunkat jelentősen befolyásoló napfényt és még borús időben is extra fényhez juthat általa otthonunk.

A növényházak, télikertek egyre szélesebb körben való elterjedését az ember pszichológiai és biológiai igénye is magyarázza. Kielégíti a természetben tartózkodás vágyát, az embert kiegyensúlyozottabbá téve a napfény, zöld növények és virágok közelsége által – megteremtheti saját édenkertjét az otthonában.

A télikert a hagyományos üvegházak egy különleges mutációja. Elsődlegesen már nem a növénytermesztés vagy dísznövények szaporítása céljából vágynak rá a megrendelők, hanem egy olyan kellemes környezet megteremtéséért, amely az évszaktól és az éppen aktuális időjárási viszonyoktól függetlenül biztosítja az ember számára a természettel való kapcsolatot, a napsütés áldásos hatásait, a virágok és növények szépségének élvezetét vagy éppen azt az élményt, hogy kényelmesen a szoba melegéből csodálhatja a téli hóesést.

A télikertek kialakítása során fontos szempont az állandó tartózkodásra is alkalmassá tétel, ami a fűtés, szellőztetés, árnyékolás és hőszigetelés gondos tervezésével és kivitelezésével oldható meg.

Télikertépítés, télikert gyártása szak-tanácsadással

Ha Ön már készen áll arra, hogy télikert-tulajdonossá váljon és élvezze annak áldásos hatásait, vegye igénybe ingyenes szaktanácsadásunkat, árajánlat készítési és felmérési szolgáltatásunkat, amelynek segítségével az Ön igényeihez tökéletesen illeszkedő ideális télikert készülhet el. Az áraink igen kedvezőek és rövid határidővel vállaljuk a télikertek kivitelezést.

A télikertjét sokféle egzotikus növénnyel díszítheti és a már meglévő szobanövényei számára is remek helyet biztosíthat. A télikert ideális esetben valamennyi felületen üvegezett így közvetlen kapcsolatot teremt a természettel. Az ön otthonának jelenlegi adottságaihoz mérten számos lehetőség kínálkozik télikertépítésre, annak függvényében milyen célokra szeretné felhasználni a későbbiekben. A télikert épülhet közvetlenül az épület falához simulva, de különálló építményként is funkcionálhat. A leggyakrabban az épület folytatásaként épül – esetenként egyes helyiségekkel összenyithatóan.

A télkertek feladatkör szerinti csoportosítása:

  • Az épülethez közvetlenül kapcsolódó télikert, amely független a lakóhelyiségektől;
  • Télikert a lakáshoz kapcsolt légtérrel;
  • Télikert mint étkező vagy nappali;
  • Lakótér a télikertben;
  • Szokványos télikert, ahol a lakótérből megközelítve jut a szabadba;
  • Az épület karakterébe közvetlenül belekapcsolódó fénnyel telt helyiség.

Kérem az árajánlatot! >>>

A megfelelő szigeteléssel az épület hő háztartásában jelentős szerepet kap a télikert, hiszen a nagy üvegfelületek összegyűjtik a napfényt, ezzel fűtési energiaspórolásra adva módot, a nyári időszakban viszont nagyobb hőterhelésnek teszik ki az épületet, ezért az árnyékolásra is gondolni kell a tervezés során.
Az időjárás és vízállósági szempontokat figyelembe véve a legalkalmasabb alapanyagok a fém és műanyag profilszerkezetek. Az igényesen kialakított jó minőségű télikertek tetőzete nemcsak vízálló, de a hőszigetelésének is kiválónak kell lennie.

Szabadidős tevékenységek a télikertben

A fény éltető elemünk, az, hogy mennyit kapunk belőle, jelentős mértékben hozzájárul a közérzetünk alakulásához. Verőfényes napokon sokkal aktívabbak vagyunk, több az energiánk, ebből adódóan nyilvánvaló, hogy a teraszépítés mindenképpen előnyös számunkra az életminőségünk javítása miatt. Általa nemcsak az életterünket növelhetjük és tehetjük esztétikusabbá, de a szabadidőnk hasznos és kellemes eltöltésére is remek helyet biztosítunk.

Télikertek kialakítására többféle mód kínálkozik, és hogy ezek közül mi melyiket választjuk, azt minden esetben a helyi adottságok döntik el. Ebben ingyenes szaktanácsadás szolgáltatásunkkal segítjük önt. A télikertek, lezárt teraszok előnyös tulajdonságai közé tartozik még a fűtési energia megtakarítása a napenergia passzív hasznosítása révén.

Az eltolható üvegfal előnyei

A legtöbbek által előnyben részesített télikert építési megoldás a szoba és a télikert közötti eltolható üvegfal, amelynek segítségével rugalmasan kezelhetjük az éppen szükséges tér méretét, illetve klimatikus viszonyait. A hőhídmentes alumínium és műanyag profilokból készült télikertek a lakással egybenyitott térként funkcionálhatnak – amíg az időjárás engedi. Ha négy évszakon át szeretnénk használni a télikertünket, akkor már a tervezés során át kell gondolnunk, milyen fűtési módot tartunk a legalkalmasabbnak. A már meglévő fűtési rendszerhez is csatlakoztathatjuk, de önálló megoldások is léteznek. Emellett kiemelten fontos a szigetelés kérdése.

Ha a fűtést megoldottuk, akkor az árnyékolás problémájára is ki kell térnünk, hiszen a nyári melegben a nagy üvegfelületek igen komoly hőterheléssel járnak. A túlzott felmelegedés ellen solar vagy reflexiós üvegszerkezetekkel és többféle árnyékoló rendszerrel védekezhetünk. A szellőztetés kérdését automata szellőzővel, valamint a megfelelő helyeken elhelyezett, elegendő számú nyílászáróval oldhatjuk meg.

Úszómedence a télikertben?

Ma már igen sokan hoznak létre a kertjükben, udvarukon úszómedencét, amelyet ha nem fedünk be, akkor az évnek csak a kisebb hányadában használhatunk. Ha négy évszakon át használhatóvá szeretnénk tenni a medencénket, a folyamatos fürdési lehetőséget hőszigetelt medencebefedéssel biztosíthatjuk. A háromrétegű üvegezést javasoljuk, amivel elérhető, hogy télen kisebb energiaköltségekkel is használhatja medencéjét.

Nézze meg a medencefedés videónkat!

Jacuzzi a telikertben

Jacuzzi a télikertben

medence fedes

Medencefedés

 

 

 

 

 

 

Medence fedése:

Hőszigetelt medencefedés mellett hőszigeteletlen medencefedéseket is gyártunk és szerelünk.
Erről részletesebben másik weboldalunkon olvashat.

magasitott medence fedes

Magasított medencefedés

 

 

 

 

 

 

Medencefedés, előtető, télikert gyártása, szerelése, teraszbeépítés nem csak Budapesten, hanem Magyarország területén bárhol készítünk. Fel sem tudnánk sorolni, az összes települést, ahol megtalálhatja referenciamunkáinkat, de álljon itt néhány – példaként: Győr, Sopron és környéke, Szeged, Nyíregyháza, Szombathely, Miskolc, Szolnok, Eger, Debrecen, Salgótarján, Pécs, Kaposvár, Veszprém, Siófok, Székesfehérvár, Békéscsaba.

Előtető

Előtető nagyon sokféle lehet. Cégünk a 2 nm2-nél nagyobb alapterületű előtetők, teraszfedések megoldását vállalja, mert ezek már egyedi megoldásokat kívánnak – az ennél kisebb méretű szerkezetek szabványméretekben megvásárolhatóak szakáruházakban. Előtetők gyártását minden esetben alumínium profilból készítjük.

Bár az alumínium profil jóval drágább, mint a fém vagy a fa megoldások, de egyszeri befektetést jelent a megrendelő számára, mivel sokkal tartósabb és nem igényel utólagos kezelést az építmény. Az előtető a fedendő alapnak megfelelően lehet téglalap alakú, íves és alakos is. A tető kialakítása lehet nyeregtetős, fél-nyeregtetős vagy íves. Ezzel kapcsolatban tájékozódjon bővebben itt.

előtető tervezés
elő tető üveggel
előtetők

Természetesen az előtetők gyártását is az ügyféllel való közös tervezés előzi meg.

A pergola és függönyfalak profiljai az Aliplast belga cégtől érkeznek, csakúgy, ahogy az alumínium nyílászárók esetében is. Az általunk használt hőhídmentes alumínium profil statikailag is stabilabb, mint az egyéb anyagból készült megoldások.