Előtetők

Előtetők | Terasztető | Aluminium előtető | Polikarbonát előtető

Az előtetők a lakás dísze mellett, nagyon hasznos is egyéb tárgyak elhelyezésére, ami a lakás elválaszthatatlan része, elő tető lehet íves, nyereg.

Az előtetők gyártása, elő tetők szerelése mellett a cég fő profilja a télikert gyártás, terasz beépítése, ennek köszönhetően az előtető gyártása, készítése és telepítése is az engedélyünk közé tartozik. Zuhogó esőben, a nyári hőségben aranyat ér. A terasz tetőnél nem csak az számít, hogy-hogy néz ki, mert ez nem csak egy elő tető, hanem akár később továbbfejleszthető zárt helyiséggé, akár télikert is lehet belőle.
A múltban sok helyen használták a hullámpalát, hullámlemezből készült tetőtéri tetőt, amit vas tartó vázzal oldottak meg. A mai kor minőségi követelménye miatt egyébként nem ajánlatos ilyenből elkészíteni a terasz tetőt.

Használt alapanyagok előtetők-höz, teraszfedéshez

 

A modernebb tükrökből készült alumínium tetőszerkezet, ezáltal nagyobb átjárhatóságot biztosít a teraszok fedésére. A kocsibeálló és a medencefedés esetében az alumínium profilból készül a tartóváz. Az alumínium profil színtartó, időtálló, statikus tulajdonságai nagyon jók, és a viszonylag könnyű szerkezetek közé tartozik.
Nagyméretű terasz, télikert, medence, kocsibeálló fedés esetén, tartó lábakat használunk.
előtető tervezés


elő tető üveggel
előtetők
Télikert kivitelezés esetén lehetséges egy tető meghosszabbítása mint elő tető, és hasznos fedett teraszt lehet kialakítani akár egy bejárat előtt is. Tető kialakítása lehet nyeregtető, félnyeregtető, íves, alakos.

Szolgáltatásaink egy része ingyenes

– ingyenes árajánlatot kérhet a https://telikert-gyartas.hu/arajanlatkeres oldalon. Kérhető: emailben, vagy telefonon keresztül: 06 20 / 3360-643.
– Ingyenes árajánlat kérhető az irodában.
– Ön által lemért kb. méretek a szükséges információk.
– Ingyenes szakmai tájékoztatás és tanácsadás kérhető mind telefonon, személyes felméréskor, vagy irodában.
– Árajánlat elfogadása után szerződéskötés, gyártás, szerelés következik
Megj.: A gyártás termékeinkre csak egy ingyenes helyszíni felmérés után kezdődik.
– Méreteltérés esetén, a véglegesített ár lesz az ár és a szerződésre is ez kerül rá. Csak ezt követően kezdődik a gyártás.
Előtetők nagyon hasznosak lehetnek a lakás bejáratoknál, és sok helyen, mint a terasz fedésnél is.
Az terasztető a lakás dísze, emellett nagyon hasznos egyéb tárgyak elhelyezésére, ami egy lakás elválasztó része, lehet íves, nyereg és félnyereg tetős.

Előtetőink variációja:

Polikarbonát előtetők, üveg előtetők, aluminium előtető

-Félnyereg elő tetők

 
Alakos elő tető 
  
A szolgáltatásaink közzé hozzátartozik az előkészítés, gyártás, szerelés. Az előtetők felszerelése gondos előkészítés mellett zajlik, arra törekszünk, hogy később esetleg zárt, szigetelt térré, télikertté alakítható legyen.
Előtetőt kutyája terasza fölé is építtethet, így kedvence az esős napokon sem ázik bőrré a kertben.
Az terasz tető kialakítása nagyon sokrétű lehet: nyeregtető, félnyeregtető, csapott nyeregtető, íves tetőterasz, terasz alakjai megfelelően lehet alakos, íves is.

elo-teto-telikert - előtetők
elő tető télikert
kocsibeallo
kocsibeálló
elo-teto-szinek - előtetők színei
elő tető színek

Télikert építése is télikert tető szükséges, ezért az előtetőket is szereljük, hogy az később télikerté lehet kis költséggel alakítani. Kérjen árajánlatot, majd felmérést, ami ingyenes. 

További képeink: a galéria képek között.

 

 

 

 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Megosztás

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz. A honlapunk használatával Ön tájékoztatásunkat tudomásul veszi.