Nyitható télikert

Nyitható tél ikert építése ISO.-val. Télikertek országosan.Télikert beépítése

Télikert gyártása, nyitható télikert melyet a Partner-Doors Kft ISO minősítés mentén végez tapasztalt és edukált, profi szerelőkkel.

nyitható téli kert építése,télikert nyílászáró, télikert beépítés Országosan. A télikert gyártása és télikert nyílászáró beszerelése ISO minősítés, profi csapattal szakszerűen.

Nyitható téli kert építése esetében alapvető fontosságú, hogy valóban azt nyújtsa a beépítés, amiért belefogunk az elején. A télikert nyílászáró rengeteg lehetőséggel kecsegtet. A különböző módozatok helyes megválasztása  azonban sok mindentől függ.

 

Egy egyszerűen elküldhető ajánlatkérés alapján minden eshetőséget figyelembe véve tájékoztatjuk a kedves érdeklődőket a lehetőségekről. Fontos a körülbelüli méretek megadása lehetőség szerint fényképek csatolásával a beépítendő területről. Ez máris támpontot ad, hogy milyen lehetőségekkel számolhatunk, mert minden télikert nyílászáró beépítésének más a helyigénye. Másrészt Önnek természetesen lehetősége van egyedi kéréseket megfogalmazni, hiszen legtöbb esetben van elképzelés a megvalósításról. A beérkezett adatok alapján és az igényeknek megfelelően szerkesztjük ki az ingyenes ajánlatunkat Önnek, amit követően díjmentesen végezzük el a beépítés helyszínén a gyári méretek felvételét. Télikertek gyártása a Partner Doors Kft. fő tevékenysége immáron 20 év tapasztalattal és több, mint 5.000 beépített terasszal, nyitható télikertté alakítással. Munkáinkra természetesen garanciát vállalunk, ezen kívül szintén termékeink minőségét szavatolja ISO értékelésünk, mely egy időközönként megújítandó és szigorú munka – gyártási – és cégműködési folyamat ellenőrzés.  

Az ország teljes területén vállaljuk nyitható téli kert építését, teraszok beépítését és kocsi beálló gyártását, beszerelését. A beépítendő szerkezeteket saját üzemünkben gyártjuk, mely garancia a minőségre Önnek és nekünk. Ennek köszönhetően nálunk a télikert gyártása, terasz beépítése a lehető legrövidebb határidővel és profi módon történik.

Kérje ingyenes ajánlatunkat az alábbi kérdőív kitöltésével, mindössze két perc az egész!

Télikert méretei

Kép feltöltése (maximum 25 MB, png, jpg, jpeg vagy bmp lehet)

 

Nyitható télikert tervezése, kivitelezése és szerelése országszerte, bárhol is legyen otthona

Cégünk Budapesten található, ahol szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt személyesen. Bemutatótermünk lehetőséget ad arra, hogy Ön saját szemével is lássa milyen lehetőségek vannak a télikert nyílászáró helyes kiválasztásában, milyen egy tökéletesen szellőző nyitható télikert.

Merítsen inspirációt eddigi munkáinkból vagy csak ellenőrizze le eddigi beépítéseink alapján, hogy valóban értjük a dolgunkat. Amennyiben sikerült meggyőznünk várjuk ajánlatkérését, melynek elküldése mindössze 1 perc!

Cégünk vállalja télikert kialakítását, kihasználatlan teraszának beépítését. Valóban minőségi kivitelezés, garanciával!

télikert tájolás - nyitható télikert építése
télikert tájolás – nyitható télikert építése
télikert tájolás - nyitható télikert építése
télikert tájolás – nyitható télikert építése
télikert tájolás - nyitható télikert építése
télikert tájolás – nyitható télikert építése
télikert tájolás - nyitható télikert építése
télikert tájolás – nyitható télikert építése

 

 

 

 

 

 

Télikert nyílászáró, nyitható téli kert építése

A nyitható télikert hasznossága és élvezeti faktora nagyban függ a télikert nyílászáró helyes megválasztásától. Minden nyitás módnak megvan a maga előnye és a maga hártánya is. A nyílászárók – nyitásmódozattól függően – küldönböző helyigénnyel rendelkeznek.

Nyitható téli kert építése, télikert nyílászáró választási lehetőségek

Erkélyajtó

– Egyszerű, általános erkélyajtó: nyitásmódozatát tekintve nyíló-bukó, normál küszöbbel
– Alacsonyküszöbös erkélyajtó: általánosan nyíló ajtó süllyesztett küszöbbel, mely ideális választás mozgásában korlátozottaknak is, ezen kívül esztétikusabb normál küszöbös társánál

Kétszárnyú erkélyajtó

– Egyszerű kétszárnyú erkélyajtó, ahol a két szárnynak köszönhetően nagyobb felület nyitható. A főszárny nyíló és bukó egyben, utóbbi a szellőzést segíti.
– Alacsony küszöbös kétszárnyú erkélyajtó, mely nyitási lehetőségeket tekintve csak nyíló. Az egyszárnyú alacsonyküszöbös erkélyajtónál nagyobb felület nyitható a két szárnynak köszönhetően, illetve a rejtett küszöb révén könnyebbé teszi a közlekedést.

Toló-bukó erkélyajtó

– Egyszárnyú vagy kétszárnyú: kétféle nyitásmódozattal rendelkezik. Bukó módozata a szellőzésben nagy hasznunkra van, toló módozata pedig az alsó és felső síneknek köszönhetően a télikert oldalára párhuzamosan teszi nyitottá az erkélyajtót

Harmónika erkélyajtó

– Óriási előnye, hogy a nyitásmódozatot tekintve a akár a teljes oldalt nyithatóvá teszi. Ezáltal a lehető legnagyobb felületen szellőzik télikertünk, illetve a közlekedés is a legjobban biztosított. Jellemzője, hogy nyitott állapotban derékszöget zár be a télikert oldalával, ezért nagyobb helyet foglal befelé irányban.


nyitható téli kert építése és teraszbeépítés profin, szakértőktől és felbecsülhetetlen tapasztalattal

 Az elmúlt 20 év alatt körülbelül 5.000 beépítésen vagyunk túl, télikertjeink és teraszbeépítéseink szerte az országban megtalálhatóak. Talán mondanunk sem kell, hogy ennyi megbízásunk nem lett volna, ha nem értenénk hozzá. Vegye igénybe ingyenes szolgáltatásainkat:
– díjmentesen szerkesztjük ki Önnek árajánlatunkat, beérkező ajánlatkérése alapján
– az előzetes ajánlatunk elfogadását követően ingyenes helyszíni felmérést végzünk, bárhol legyen is az országban a tervezett beépítés 

 Kérjen árajánlatot most! >>

Ön is eljátszott a gondolattal, hogy saját télikertjében csodálja a természetet évszaktól függetlenül, mindig ugyanolyan kellemes mikroklímában, kedvenc frissítőjét, reggeli kávéját vagy éppen a vasárnapi ebédet fogyasztva? Az élmény gyorsabban elérhető, mint elsőre gondolná! Megrendelését követően akár 4-5 héten belül élvezheti télikertje előnyeit! Higgyen a saját  szemének, ellenőrizze le eddigi munkáinkat!

Külföldön is dolgozunk, nem csak Magyarországon. Legyen a helyszín Ausztria, Szlovákia stb., a nyitható télikert beépítése nálunk nem a távolság függvénye! Fő tevékenységünk emellett a teraszlezárás, hőszigetelt medencefedés, függönyfalak kivitelezése is.

Tovább olvasom >>>

 

Töltse ki most ajánlatkérőnket 1 perc alatt!

Látogassa meg a nyitható télikert szakértőjének bemutatótermét!

Szeretettel várjunk Önt is személyesen budapesti irodánkban, mely egyben helyet ad bemutatótermünknek is.

Látogasson el személyesen irodánkba és bemutatótermünkbe, ahol a termékeink is készülnek különálló gyártóüzemünkben!

 Néhány példa azon városokból, ahol az elmúlt 20 évben megrendelték szolgáltatásainkat: télikert, teraszbeépítés, hőszigetelt medencefedés, előtető építés.

nyitható téli kert építése az egész országban és külföldön is! 

Érd, Dunaharaszti, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós, Fót, Veresegyháza, Szentendre, Budaörs

Nyitható télikert és teraszbeépítés további helyszíneken: Pécs, Nagykanizsa, Szombathely, Veszprém, Salgótarján, Szeged, Békéscsaba, Hatvan, Baja, Sopron, Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc, Siófok, Kőszeg, Keszthely, Győr, Kaposvár, stb.

Használja ki havonta megújuló télikert akciónkat, mellyel  leendő megrendelőinknek kedveskedünk! Részletekért és ingyenes szaktanácsadásért keresse irodánkat és szakértő kollégáinkat!

A folyamatos árkedvezményeink mellett használja ki ingyenesen nyújtott szolgáltatásainkat is: árajánlat készítése az Ön által megadott méretek alapján,  gyártási méretek felvétele a helyszíni szemle során (bárhol az országban), a szemle során díjmentes szakértői tanácsadás.

Télikert gyártása, rövid történeti áttekintés

 Az első télikert jellegű épületek megjelenése három-négyszáz évvel ez előttre tehető, amikor is a portyázó/gyarmatosító európai országok olyan növényeket (gyümölcsök, zöldségek és egyéb dísznövények) fedeztek fel az elfoglalt területeken, melyek az éghajlati különbségek miatt egyébként nem voltak termeszthetőek Európában. Az pedig hosszú távon nem volt gazdaságos, hogy a rendszeres hajóutak alkalmával, megpakolva szolgálják ki az újdonságra egyre növekvő keresletet. Hamarosan rájöttek azonban, hogy mesterségesen az eredeti élőhelyükhöz hasonló körülményeket lehet teremteni elszigetelt körülmények között, úgynevezett növényházakban.

Az évek múlásával pedig egyértelművé vált, hogy az emberre is jó hatással van, minél több időt tölt növények között kellemes környezetben, gyakorlatilag a kinti időjárástól függetlenül. Így jutottunk el a növényházakból pár száz év alatt kialakult télikertek mai megfelelőjéhez, melynek manapság már külön iparág fejlődött ki a minden igényt kielégítő és egyedi építéséhez. Amennyiben Ön is szeretne életminőségén javítani, az otthonában kihasználatlanul álló területen/beépítetlen teraszán egy az év 365 napján használható télikertet építtetni 4-5 hét alatt ne habozzon, keresse fel a Partner-Doors Kft-t! 20 éves tapasztalatunk és profi, edukált szakembereink minőségi munkát végeznek, melyre bátran vállalunk garanciát!

 Cégünk a tervezéstől kezdve a gyártáson keresztül a helyszíni beépítéssel bezárólag mindent elvégez Ön helyett, de az Ön egyedi elképzelései alapján! Szigorúan megválogatjuk beszállító partnereinket is az alapanyagokat tekintve.


Hasznos egy nyitható télikert? Milyen előnyei vannak a teraszbeépítésnek és a megfelelő télikert nyílászáró kiválasztásának?

Ingatlanunk új helyisége számtalan lehetőséget rejt magában. Használhatja akár tárolásra, rekreációs célokra, összejövetelek megtartására. Adunk kis segítséget Önnek a döntés meghozatalában és a mi meglátásunk alapján kategorizáljuk a téli kerteket.

 

Egyszerű télikert:

Általában tárolásra és előtérként használjuk, mielőtt belépünk mindennapos életterünkbe. Nagy általánosságban használatos ruhaszárításhoz, kedvenc kerti növényeink átteleltetésére, lábbelik tárolására amit máshol az ingatlanunkban csak kerülgetnénk. Általában kétrétegű üvegfelületekkel az oldalakon és üregkamrás polikarbonát tetővel ajánlott építeni. Ezek megfelelő hőszigetelést biztosítanak. Nyílászárókat tekintve a lehetőségek sokasága áll előttünk.

Télikert, mely az év 365 napján használható:

Biztonsági üvegtetővel ellátott télikertünk a pihenés újabb dimenzióját nyitja meg előttünk. Csodálhatja a gyönyörű égboltot a víztiszta üvegtetőn keresztül. Minden évszak szépségét élvezhetjük tökéletes komfortban, mégis a természet lágy ölén.

Új, teljes értékű helyisége a háznak:

Tökéletes hőszigeteléssel és fűtéssel ellátott új helyisége ingatlanunknak gyakorlatilag bármire használható, nyerünk vele egy szobát.

Válasza Ön bármely beépítési módot, minden esetben a legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk. A tervezéstől kezdve folyamatosan konzultálunk Önnel, így minden kérdésben Ön dönt. Legyen az a felhasznált anyagok, vagy a nyílászárók megválasztása, vagy éppen a nyitási módozatok kérdésköre.

Miért hasznos a teraszbeépítés?

Nem tudja igazán kihasználni teraszát? Kedvenc növényeinek nincs hely télen sehol ingatlanjában?A kanapéban megpihenve szeretne a csillagos égboltban gyönyörködni? Tökéletes megoldás – és még nagyon sok szempontból hasznos az előbbieken kívül – erre a terasz beépítése. Nézze meg, hogy cégünk milyen szempontok alapján csoportosítja a téli kerteket.

Télikert csoportosítások

  1. Általános célú télikert: Egy ehhez hasonló beépítés funkciója is igen sokrétű. Dísznövényeink biztonságban és kellemes klímában telehetnek, mindemellett tároló funkciókat is elláthat: nem használatos ruháinkat, lábbelinket tárolhatjuk itt kényelmesen. Házunk lakótereibe történő belépés előtt lehet egy „előszoba”, ahol levehetjuk sáros cipőnket vagy vizes kabátunkat stb. Mindegy összekötő helyiségként funkcionál ez esetben télikertünk a mindennapos élettér és a természet között.   
  2. Négy évszakos télikert: A nevében hordozza valódi hasznosságát: bármikor használható, időjárástól függetlenül. Fontos a kiváló hőszigetelés, hogy télikertünk valóban minden nap használatos lakótérré alakuljon a beépítéssel. A gondosan kiválasztott hatalmas üvegfelületek (az oldalakat és a tetőt is ideértve) állandó természetes fénnyel látják el a helyiséget. Több  lehetőségünk van az üvegezés tekintetében. A legnépszerűbb a két-vagy három rétegű üvegezés választása, ahol a rétegek közötti kamrákat nemesgázzal töltik meg, melynek köszönhetően ezek az üvegszerkezetek nagyon jó hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek. 
  3. Télikert, amely háztartás szerves része: Abszolút egyenrangú, a többi szobával azonos tulajdonságokat felvonultató lakótér, egy számottevő előnyével: az üvegfelületeknek köszönhetően mindig természetes fényáradatban úszik, miközben közvetlen kapcsolatot teremt a természettel.

 Gyártás csak a legjobb minőségben

A télikert gyártása a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával készül. A nyitásmódokat Önnel együtt tervezzük meg. A télikert komfort fokozata nagy részben a nyílászárók minőségétől és felület nyitásának nagyságától is függ.

A Partner Doors Kft. által épített télikertek a legjobb alapanyagokból készülnek a legjobb minőségben, melyre garanciát is vállalunk. Számtalan nyitási módozattal lehet választani a szerkezeteket, mely nagyban befolyásolja télikertünk komfortját. A télikert gyártása komoly szakértelmet kíván.

Felhasznált alapanyagok

A Partner-Doors Kft. csak és kizárólag minőségi anyagok felhasználásával gyártja termékeit, melyek az Európai Unióból kerülnek beszerzésre (Magyarország, Ausztria, Németország, Belgium). A szerkezetek, nyílászárók gyártását is magunk végezzük, mely garancia a legmagasabb minőségre. Szerkezeteink műanyag, alumínium és ezek kombinációi. Fa alapanyaggal cégünk (minőségbiztosítási okokból) nem dolgozik, ugyanakkor tökéletes fahatású színekben is rendelhetőek termékeink. Cégünk évek óta teljesíti az ISO minősítés szigorú követelményeit, mely szintén garancia Önnek, hogy a teraszbeépítés hosszútávra szól és valóban minőségi télikert tulajdonosnak mondhatja Ön is magát, akár pár héten belül.

Garancia

10 év garancia az általunk gyártott profilokra

5 év garancia az üvegekre

2 év mindenre kiterjedő garancia télikert kivitelezésnél

A megfelelő üvegezés kiválasztása, melyiket válasszam?

Az üvegezés elsősorban a majdani felhasználástól is függ. Lehet választani 2 – és 3 rétegű üvegezést, melyek hőszigetelése egyaránt megfelel a mai elvárásoknak. A legjobb döntés érdekében kérje szakértőink tanácsát!

Az árnyékolás kérdése

Az árnyékolás szükségessége mindig függ a télikert tájolásától, a felhasznált üvegfelületektől és persze az Ön igényeitől. Árnyékolási rendszerekből kézi és motoros, távirányítós megoldások is választhatóak.  Kérje ki tanácsunkat ebben is!

Bővebben: télikert, nyílászáró árnyékolásról.

 

Mit jelent anyagilag egy télikert megépítése?

Árak tekintetében nem igazán lehet általánosítani, mert minden helyszín, elképzelés és ettől függően a kivitelezhetőség is egyedi. Függ ezen kívül felhasznált anyagoktól, a télikert méretétől stb. 

Függ a beépítésre kerülő nyílászáróktól, az oldalfalak üvegezésétől (2 vagy 3 rétegű), továbbá a téli kert tetejéhez felhasznált anyagoktól (szendvicspanel, polikarbonát, biztonsági üveg) is. Lépjen velünk kapcsolatba és kérje tanácsunkat, ajánlatunkat!

A harmonikajtónak köszönhetően télikertje teljes mértékben nyithatóvá válik, természetesen azonban ez egy költségesebb megoldás, mint a szimpla erkélyajtó vagy a bejárati ajtó.

Aliplast profilok

Vállalkozásunk az Aliplast profiljaival dolgozik termékei legyártásához, melyek valódi minőséget képviselnek. Függönyfalak, nyílászárók, télikert rendszerek, kocsibeállók, előtetők közvetlenül a gyártótól.   

Kapcsolatfelvételtől az átadásig. Mikortól élvezhetem a kész téli kertet?

Az első lépést Önnek kell megtennie: küldjön nekünk egy ajánlatkérést a weboldalunkon keresztül, vagy írjon közvetlenül e-mail címünkre. Ennek beérkezését követően szakértő kollégáik egyike – a megadott paraméterek alapján –  készít egy előzetes árajánlatot e-mailben. Amennyiben szimpatikus Önnek az ajánlatunk, kollégánk egyeztet Önnel egy helyszíni felmérést, melynek során a pontos gyártási méretek lemérése mellett ingyenes szaktanácsadást adunk és minden felmerülő kérdést tisztázunk. Ezt, illetve a szerződés megkötést követően Ön 2-3 hét múlva élvezheti beépített télikertjét.

Kérje most ingyenes ajánlatunkat e-mailen, weboldalunkróltelefonon vagy személyesen kérhet a bemutatóteremben   Telefonos elérhetőségeink: 20/336-06-43 vagy  1/287-81-00. Szívesen látjuk budapesti bemutatótermünkben és irodánkban, ahol személyesen teheti fel kérdéseit és kérhet árajánlatot.

 

Érvek, melyek meggyőzik Önt is a nyitható télikert építés, télikert gyártása hasznáról.

Egy télikert megléte bizonyítottan pozitív hatással van az ember közérzetére. Átteleltetheti kedvenc kerti növényeit, mi több a társaságukban csodálhatja a gyönyörű hóesést a kertjében, miközben kávéját/teáját szürcsölgeti a tökéletes hőszigetelésű téli kert ölelésében.

Tévhit, hogy a téli kertépítés csak növények tárolására és téliesítésére alkalmas. Hozzáértő szakemberek által tervezett, megfelelő hőszigeteléssel, árnyékolással és gondosan kiépített fűtéssel ellátott télikertje gyakorlatilag egy teljes értékű lakóhelyiséggel tágítja az életteret és egyben gazdagítja az Ön ingatlanját, miközben növeli otthonának értékét.

 

Egy pillanatra sem engedjük el a kezét, minden információ tudatában hozhatja meg döntését! 

Készíttessen velünk ingyenes tervet saját télikert elképzelése alapján, hogy pár héten belül Ön is téli kert tulajdonossá váljon! Kérje és használja ki ingyenes szolgáltatásainkat, melyek során minden segítséget megadunk, minden kérdésre válaszolunk. 20 éves tapasztalatunk és mintegy 4000 télikert építés igazolja szakértelmünket. Téli kertjét sokféleképpen hasznosíthatja: teleltetheti kerti növényeit, élvezheti a természet közelségét a nagy üvegfelületeknek köszönhetően. A kivitelezés történhet a főépülethez kapcsolódóan és külön álló épületként. A legtöbb szerelés a főépülethez kapcsolódik. Praktikusabb, mert adott esetben teljes értékű lakóhelyiségként is használható, vagy az alábbiak közül bármely felhasználásra alkalmas lehet:

Étkező, amennyiben nem volt erre elegendő hely az eddigiekben

Dolgozószoba, ahol Ön tökéletesen tud koncentrálni az elvégzendő feladatokra

Lakóhelyiségként használható télikert

Relaxációs helyiség, baráti összejövetelek, családi összejövetelek tökéletes helyszíne.

Kérem az árajánlatot! >>> 

Szellőztetés és hőszigetelés nyitható télikert esetében

E két dolog nagyon fontos szempont télikertek esetében, kellő szakértelem nélküli kivitelezés hiányában rengeteg bosszúságot tud okozni. A megfelelő hőszigetelés – csak mint egy normál lakóhelyiség esetében –  a nyílászárók zárt állapotában a beállított és kívánt klímát biztosítják télikertünkben.

 Az előtetők készítése is gondos tervezést igényel, melynek minden részletét Önnel együtt teszünk meg. Függönyfalak és pergolák esetében is a profilokat az Aliplast profilgyártó cégtől szerezzük be, ahogy a saját üzemünkben gyártott alumínium nyílászáróink alapanyagait is. Az alkalmazott hőhídmentes alumínium profil statikailag stabilabb, mint az egyéb anyagból készült megoldások. Az alumínium profilok bizonyítottan jobbak statikailag, mint az egyéb általában felhasznált anyagok.

Télikert építés profi és képzett szerelő csapatok végzi. Szakértelem ISO minősítéssel.

Munkáink egyes települések szerint. Szombathely, Ballószög , Győr, Gödöllő, Szolnok, Svájcban, Budapest, Balaton,

Dömsöd, Debrecen

 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Megosztás

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz. A honlapunk használatával Ön tájékoztatásunkat tudomásul veszi.