Téli kertek gyártása

Téli kertek gyártása,téli kertek készítése!

Terasz beépítése az ország bármely pontján.

A télikert gyártása és Téli kertek beszerelése, téli kertek építése ISO minősítéssel, profi csapattal.

A cégünk által gyártott termékeinket az ország minden pontján kivitelezzük, de az EU országaiban is szállítunk és szerelünk.

Téli kertek gyártása, terasz beépítése, téli kertek építése gyorsan és szakszerűen!

Téli kertek gyártása

Árajánlatot elérhetőségeinken kérhet. Nézze meg a referencia munkáinkat. A termékeink referencia munkáinkat látva az ötletek sokszínűségét láthatja.

Teraszra télikertet, terasz beépítését, szerelését az ország minden pontján gyorsan és szakszerűen! A termékeink beszerelésére a referencia munkáink önmagukért beszélnek! Árajánlat kérés után előzetes árajánlatot adunk, mely után, ha tetszik Önnek ingyenesen felmérjük teraszát.

A termékeink gyártása, kivitelezése és a téli kertek építése, szakszerű beszerelése ISO minősítés birtokában történik. Referencia munkáink, mely több mint 1000 télikert gyártását és szerelését foglalja magában, magukról beszélnek. Kérjen árajánlatot, majd ezt követően egy helyszíni felmérést végzünk, ami ingyenes és mindent átbeszélünk a téli kert kivitelezéssel kapcsolatosan. Tervező mérnökeink szívesen állnak rendelkezésre télikerttel kapcsolatos szaktanácsadás céljából!

Kérjen árajánlatot, majd ezt követően egy helyszíni felmérést végezünk, ami ingyenes és mindent átbeszélünk a kivitelezéssel kapcsolatosan. Természetesen az árajánlatért és felmérésért nem kérünk pénzt.

Kérjen árajánlatot! >>>>>>>>

Téli kertek gyártása és teraszra téli kertet szerelni az ország minden pontján szakszerűen, a referenciaképek önmagukért beszélnek, kérjen ingyenesen árajánlatot. Télikert a vágya? Itt megtalálhatja, amit keres! Teraszbeépítés gyorsan és szakszerűen! Téli kertek építése Ausztriában is, profi szakemberekkel. Legyen az télikert gyártás, építés, terasz lezárása, vagy hőszigetelt medencefedés, a cégünk minden elképzelést megvalósít.

A télikert gyártási időtartama 3-5 hét – a téli kert méretétől függően. Tovább olvasom >>>

Téli kertek gyártása
Téli kertek gyártása
Téli kertek gyártása
Téli kertek gyártása
Téli kertek gyártása
Téli kertek gyártása

 

 

 

 

 

 

 

A teraszbeépítés és téli kertek építése mellett, egyre több megrendelésünk van függönyfal, hőszigetelt medencefedés gyártására és szerelésére.

Árajánlatkérés itt!

Ne ijedjen meg, hogy székhelyünk Budapesten van! Az ország egész területén vállalunk megbízásokat, már szinte az összes nagyvárosban és vonzáskörzetében van beépített télikertünk.
Sokéves piaci jelenlétünknek köszönhető, hogy az ország legtöbb településén dolgozunk és itt rengeteg referenciával rendelkezünk (téli kerten kívül is, hőszigetelt medencefedés, előtető, teraszbeépítés): Budapest, Sopron, Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc, Siófok, Kőszeg, Keszthely, Győr, Kaposvár, Pest megye ezen települései – Érd, Dunaharaszti, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós, Fót, Veresegyháza, Szentendre, Budaörs.

Téli kertek gyártása akciós áron

Ügyfeleink fontosak számunkra, így akár 500 kilométert is utazunk, hogy felmérhessük téli kertjét – legyen az országhatáron belül vagy kívül.

A termékeink: téli kertek építése és szerelése, teraszfedés és előtető, teraszbeépítés, medencefedés, függönyfal készítés és beépítés, minőségi nyílászárók gyártása a cég fő profilja. Mindezen tevékenységekre ISO minősítésünk van.

Téli kertet, terasz beépítést, előtetőt, akár a kutyájának is.

Alapvető kérdések télikertekről

Mi az a télikert?

Számtalan lehetőséget, ötletet rejt számunkra egy télikert: napfényes szoba, kedvelt családi találkozók színtere, iroda, testi-lelki energiáink megújítója stb.

A télikertek építése, kialakítása és beépítése szinte minden esetben lehetséges, amikor úgy döntünk belevágunk a télikert elkészítésébe, hogy utána korlátlanul élvezhessük a téli kertben az örömünket. A télikertek elterjedésük kezdetén csak egy kis társadalmi réteg luxusigényeit elégítették ki, manapság viszont sok családnak osztályrészül juthat. A varázslatos télikertek beszerelésének gondos tervezését, felmérés előzi meg, hogy Ön élvezze a télikertjének előnyeit az év minden részében. A téli kert építés növeli az ingatlana értékét és általa egy hasznos új élettérrel bővül otthona. Az alapanyagokat belga és német cégektől szerezzük be.

Számtalanszor tapasztaljuk, hogy a házakhoz épült teraszok kihasználatlanul állnak az év döntő többségében. Porosodnak, koszolódnak, oda hullik a falevél, hó stb. Jó választás lehet, ha egy gyönyörű télikert kialakítását vállalja a teraszára.  Mire használjuk az új, beépített teraszunkat? Milyen célt szolgál a terasz beépítés? Kibővített nappali, tárgyaló, edzőterem, étkező stb. is lehet belőle.

Milyen célra használható egy  teraszbeépítés?

Gondot jelent a növények átteleltetése? Szeretné a csillagokat nézni a kanapéból ülve? A télikert pont ezekért nagyon hasznos választás. Önnek mi a megfelelő elképzelése a télikerttel kapcsolatosan? Ahhoz, hogy megkönnyítsük a választást, 3 csoportra bontjuk a téli kerteket.

  1. Általános célú télikert:  Egy ilyen típusú építmény a növények átteleltetésére, lakás ki-bejárat részére, bent tartózkodásra, ruhákra és egyéb dolgaink tárolására szükséges. A lucskos őszi-téli időben egyfajta szűrőként működik a nedves, sáros cipők, a vizes ernyők, az átázott ruhák elhelyezésének megkönnyítésére. Ez gazdaságos megoldás kétrétegű üveggel, több rétegű üregkamrás polikarbonát-tetővel, ami tökéletes hőszigetelést ad. Nagyon sok nyitásmódot tudunk használni.
  2. Négy évszakos télikert: Téli kertre tervezett üvegtető páratlan kilátást biztosíthat az év minden szakaszában. Ez a fajta tető nagy odafigyeléssel alkalmazható, körültekintéssel megvizsgáljuk, hogy a beépítendő terasz hőszigetelése minden oldalon biztosítva legyen. Az üvegezés lehet két- vagy háromrétegű, nemesgázzal töltött. A teraszbeépítés ezáltal nemcsak télikert tulajdonossá tesz bennünket, hanem hasznos új lakóteret nyerünk.
  3. Téli kert, amely a háztartás részét képezi: Az ember igényeit kielégítő, különleges télikert a házunk új központja lehet. Mindegy, hogy tél vagy nyár van, hideg vagy meleg, ez az új tér mindig megfelelő felüdülést biztosít részünkre.

Téli kertek építése

A téli kertek gyártása a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával készül. A nyitásmódokat Önnel együtt tervezzük meg. A télikert komfort fokozata nagy részben a nyílászárók minőségétől és felület nyitásának nagyságától is függ.

Milyen anyagok kerülnek felhasználásra? Garancia?

Cégünk a legjobb minőséget előnyben részesíti, elérhető árakon a legjobb német, osztrák, belga és magyar alapanyagokból gyárt. Ez biztosítja a hosszú távú használhatóságot. Filozófiánk szerint az ügyfél az első, aki 10 év garanciát kap a profilokra, ötéves garanciát üvegekre. minden egyéb másra pedig, minden részletre kiterjedő 2 éves garanciát adunk a télikert vevőink felé.

A téli kerthez felhasznált alapanyagok lehetnek alumínium, műanyag, vagy ezek kombinációja fahatású színekben is. Ezek gyártására ISO minősítésünkvan. A teraszbeépítéstélikertnek lett a legdivatosabb manapság.

Milyen üvegezést kérjek?

Az üveg beszállító cég által biztosított két- és háromrétegű hőszigetelt üvegezés, mozgásteret biztosít a megrendelőnek az üvegvastagság megválasztásában. Ezzel kapcsolatban, hogy melyik megoldást igényli, mérnökeink készséggel állnak rendelkezésére!

Szükségem van árnyékolóra?

A téli kertek kritikus pontja a nyári meleg, amelyben – fekvéstől függően – érdemes lehet elgondolkodni az árnyékoló felszerelésén. Számtalan variáció választható, távirányítóval és motoros működéssel vezérelt redőnyök, szövetek, kézi működtetésű redőnyös árnyékoló. Bővebben: télikert, nyílászáró árnyékolásról.

Mennyibe kerül egy téli kertek gyártása?

A téli kertek árát rendkívül sok tényező befolyásolja, amelyről érdemes néhány pontosabb információt begyűjteni: tényezők, amik az ár-érték arányt nagymértékben befolyásolják >>>

A felső és alsó síneken mozgatható harmonika ajtó, akár teljesen nyitott teraszt is biztosíthat a számunkra, amit mobil téli kertnek hívunk. Ezt a megoldást használjuk a medencék fedésénél, de a teraszbeépítéshez is választható.

Az eltolható elemekből álló mobil télikert olcsóbb egy hőszigetelt, télen IS használható téli kerthez képest.t

A télikert alakja befolyásolja az árat, mert nem mindegy, hogy szögletes alapú téli kertet készítünk, vagy alakos alapon álló téli kerttel kell szembe nézni a szerelőinknek, akik profi munkát végeznek mindkét esetben.

A télikert tető kialakítása főként a tartógerendák eltérő távolságától függ, ami különböző lehet.

A télikert nyitásmódozatai további hatással vannak az árra. A korszerű hőszigetelt kültéri harmonikajtó lehetővé teszi, hogy a télikert teljesen nyitható legyen, ugyan sokkal drágább, mint az erkélyajtó vagy a bejárati ajtók.

A hőszigetelt téli kertben lehet fokozni a hőszigetelési értéket úgy, hogy például a kétrétegű üveg helyett háromrétegű üveget teszünk az oldalfalakba. A tető lehet üveg, polikarbonát és hőszigetelt szendvicspanel is, ezek hőszigetelési értéke változó.

A lényeges tényezőket figyelembe véve kell a kapott árajánlatot megvizsgálni és végül helyszíni felmérés teszi lehetővé a döntéshozást!

Az alumínium profilból készített téli kertek készítése.

Cégünk az Aliplast által gyártott minőségi téli kert profilokat használja, hogy összeállítsa termékeit: ajtók, ablakok, télikert rendszerek, függönyfal rendszerek, harmonikaajtók, tolóajtók. 

Hogyan rendelhetem meg? Mikor szerelik be téli kertet?

Az előzetes árajánlat elkészítését követően fel kell venni a kapcsolatot az árajánlat készítő mérnökkel és kérni kell helyszíni felmérést, ahol minden kérdést le kell tisztázni, és gyártási méretpontossággal meg kell vizsgálni a teraszát. Mérnökeink részletes felvilágosítást adnak a télikert építéséről, minden lehetséges megvalósíthatóságról. A szerződéskötés lehetővé teszi, hogy 2-3 hét múlva már szerelhető legyen a téli kert. Ingyenes árajánlatot a weboldalunkon, telefonon vagy személyesen kérhet a bemutatóteremben .

06/20 / 336-0643,

06/1 / 2878-100


A téli kertek készítése, a télikertek gyártása mellett szóló érvek

A téli kertépítés az időjárástól függetlenül biztosítja a számunkra, hogy a hangulatunkat jelentősen befolyásoló napfény nélkül még borús időben is jól érezzük magunkat.

A növényházak, a téli kertek egyre szélesebb körben való elterjedését az ember pszichológiai és biológiai igénye magyarázza. Kielégíti a természetbeni tartózkodás vágyát, az ember kiegyensúlyozottabbá válik a napfényes időben a zöld növények és a virágok közelségében – megteremtheti saját édenkertjét az otthonában.

A télikert elsődlegesen nemcsak növénytermesztés vagy dísznövények környezetének megteremtése szempontjából megfelelő, hiszen az éppen aktuális időjárási viszonyok között gondoskodhatunk arról, hogy természetes környezetben napsütéses állapotot hozzunk létre, hanem élményt is nyújt, azáltal, hogy kényelmesebbé válik a szoba melegéből csodálkozva nézni a téli hóesést a növényeim, virágaim között.

A téli kertek kialakításának fontos kérdése állandó tartózkodási szempontból, hogy a fűtés, szellőztetés, árnyékolás és hőszigetelés gondosan legyen megtervezve és kivitelezve.

Téli kert építés, téli kertek gyártása, téli kertek készítése szak-tanácsadással

Ha Ön készen áll arra, hogy készíttessen velünk tervet és télikert tulajdonossá váljon, ezáltal élvezze a hatásait, vegye igénybe szaktanácsadóinkat, mérnökeinket, az árajánlatkészítés és felmérési szolgáltatásunkat, hogy minden igényt kielégítően tudjunk segíteni elképzelései megvalósításában. Az áraink igen kedvezőek és rövid határidővel vállalunk téli kert kivitelezést.

A téli kertjét sokféle egzotikus növénnyel díszítheti, és a már meglévő szobanövényei számára remek helyet biztosíthat. A téli kertben ideális esetben a nagy felületen üvegezett oldalfalakkal lehet létrehozni a kapcsolatot a természettel. Az Ön otthonának adottságait figyelembe véve, annak függvényében, milyen célokra szeretné használni a téli kertet, a télikert épülhet az épület falára támaszkodva, de különálló építményként is funkcionálhat. A leggyakrabban az épület folytatásaként egy új hasznos, szép teret kaphatunk.

A télkertek csoportosítása:

Lakó épülethez kapcsolódó, amelyben bármilyen hasznos terület létrehozható:

  • Télikert a lakáshoz kapcsolt légtérrel;
  • Téli kert mint étkező vagy nappali;
  • Lakótér a téli kertben;
  • Szokványos téli kert, ahol egy lakótérből megközelítve jut a szabadba;
  • Az épület karakterébe könnyen belekapcsolódó fénnyel telt helyiség.

 

Kérem az árajánlatot! >>>

A hőszigetelés miatt a szellőztetés nagyon fontos szempont. A jó hőszigetelés miatti páralecsapódásokat is meg kell oldani a téli kertben.
Az időjárás és a vízállósági szempontok figyelembe vételével a legalkalmasabb alapanyagok, alumínium és műanyag profilszerkezetek között sok lehetőség adott. Az igényesen kialakított jó minőségű téli kertek tetőzete nemcsak vízálló, de a hőszigetelésnek is kiválónak kell lennie.

Szabadidős tevékenységek a téli kertben

A fény éltető ereje bejut téli kertünkbe, amely lehetővé teszi a közérzetünk javulását. Verőfényes napokon sokkal aktívabbak vagyunk. A téli kertünk nemcsak az életerőnket növeli és meggyőzően esztétikusabbá teszi házunkat, de a szabadidőnk hasznos és kellemes eltöltésére is remek helyet biztosít.

Téli kertek építése, kialakítása többféle módon lehetséges, az egyedi gyártás által lehetővé válik a választási lehetőségek feltárása. Ingyenes szaktanácsadás szolgáltatásunkkal segítjük Önt, hogy önmagához és házához/lakásához legmegfelelőbb téli kertet építhessük. A téli kertek, lezárt teraszok előnyös tulajdonságai közözött a fűtési energia megtakarítása, a napenergia passzív hasznosítása is kiemelkedő helyet foglal el.

Az eltolható üvegfal előnyei

A legjobb választás kedvező áron, szép építési megoldásokkal a hőmérsékleti változásokat is kivédeni. A hőhídmentes alumínium és műanyag profilokból készült téli kertek a lakáshoz kapcsolva egybenyitott térként is funkcionálhat – amíg az időjárási engedi. Ha négy évszakon át szeretné kihasználni téli kertjét, akkor a tervek szerint át kell gondolkodni, milyen fűtési módot kell tartani a legalkalmasabbnak. A már meglévő fűtési rendszerhez csatlakoztathatjuk, de önálló megoldások is léteznek. Emellett kiemelten fontos a szigetelés kérdése. Nagyon fontos az oldalfalakon elhelyezendő nyitásmódok, nyílászárók.

Ha a fűtést megoldottuk, akkor az árnyékolás problémájára is ki kell térni, hiszen a nyári melegben a nagy üvegfelületek igen komoly hőterheléssel járnak. A túlzott felmelegedés ellen napvédő, vagy reflexiós üvegszerkezetekkel és többféle árnyékoló rendszerrel védekezhetünk. A szellőztetés kérdése automata szellőzővel, valamint megfelelő helyeken elhelyezett, elegendő számú nyílászáróval oldható meg. Szükség esetében automata szellőztetőket is be kell tervezni.

Úszómedence a téli kertben? Téli kertek gyártása, téli kertek készítése.

Ma már igen sokan építenek az udvaron úszómedencét, azonban ha nincs kellően hőszigetelve, akkor az évnek csak egy hányadában használhatjuk a medencét. Ha négy évszakon át szeretné használni a medencéjét, folyamatos fürdési hőmérsékletet kell biztosítania. A medencefedés háromrétegű üvege barátságos hőmérsékletet biztosít a medence vízében és a körülette lévő levegő hőmérsékletében is. 

Nézze meg a medencefedés videónkat!

Medence fedése

Hőszigetelt medencefedést gyártunk és szerelünk.
Erről a következő weboldalunkon olvashat.

Medencefedés, előtető, télikert gyártás, szerelés, teraszbeépítés nem csak Budapesten, hanem Magyarország egész területén. Győr, Sopron és környéke, Szeged, Nyíregyháza, Szombathely, Miskolc, Szolnok, Eger, Debrecen, Salgótarján, Pécs, Kaposvár, Veszprém,  Székesfehérvár, Békéscsaba.

Előtető

Előtető nagyon sokféle lehet. Cégünk 2 nézetméternél nagyobb alapterületű előtetők, teraszfedések megoldását vállalja, Mert ezek már egyedi megoldásokat kívánnak. Ennél kisebb méretű szerkezetek szabványméretekben megvásárolhatóak szakáruházakban. Előtetők készítése minden lehetséges alumínium profilból lehetséges.

Bár az alumínium profil jóval drágább, mint a műanyag vagy fa, de egyszeri befektetést jelent a megrendelő számára, mivel sokkal tartósabb és nem igényel utólagos kezelést. Az előtető lehet téglalap alakú, íves és alakos. A tető kialakítása lehetővé teszi, hogy nyeregtetős, fél-nyeregtetős vagy íves legyen. Ezzel kapcsolatban érdeklődjön: bővebben itt .

Természetesen az előtetők gyártását az ügyféllel való közös tervezés előzi meg.

A pergola és a függönyfalak profiljai az Aliplast belga cégtől érkeznek, csakúgy, ahogy az alumínium nyílászárók alapanyagai is. Az alkalmazott hőhídmentes alumínium profil statikailag stabilabb, mint az egyéb anyagból készült megoldások.

 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Megosztás