Terasz beépítés, kerti teraszok

Terasz beépítés | teraszbeépítés | terasz beépítése

Terasz beépítés, kerti teraszok beépítése vagy teraszbeépítés a megoldás, ha van egy tágas, de kihasználatlan a terasza, terasz beépítés kiváló anyagokból.

Terasz beépítése előnyös lehet akár kerti virágok átteleltetésére, vagy egy olyan helyiség létrehozása, amit használni lehet télen nyáron. Mi megtervezzük a teraszbeépítést, küldjön árajánlat kérésre megfelelő elképzelést a leendő teraszbeépítésre.

Terasz beépítés, kerti teraszok ISO minősítéssel kitűnő szakember csapattól, gyorsan rugalmasan a felméréstől a késztermékig.
Önben is felmerült már a gondolat, hogy jó lenne mind a négy évszakban használni a teraszát? Esetleg kerti teraszra gondolt? Lehet ősz vagy éppen tél, a beépített teraszokban mindig egy kis oázisban érezheti magát! Ha még nem rendelkezik ezzel a lehetőséggel, terasz beépítés is a profilunk része.

Látogasson el további weboldalunkra a terasz beépítéssel kapcsolatos információkért!

Miért előnyös a terasz beépítés, kerti teraszok?

 • A teljesen hőhídmentes szerkezet biztosítja a tökéletes hőérzetet
 • A terasz beépítés ideális helyszínt teremt a családi vagy baráti összejövetelekhez
 • Véd a csapadék és a hó ellen
 • A napfény minden pozitív tulajdonságát élvezhetjük
 • Szeles időben sem kell a négy fal között maradnia
 • A teraszbeépítés közelebb hozza önt természethez
 • Mi terasz építés és terasz készítés szolgáltatásunkkal is állunk rendelkezésére

A teraszbeépítés, kerti teraszok számos variációban készülhet. A modern gyártási technológiának köszönhetően biztos lehet benne, hogy az új téli kertje minden tekintetben egyezni a fog a ház már meglévő elemeivel. A felhasználható nyílászárók sokasága biztosítja az ideális szellőztetést és átjárást a télikert és a kert között.
Egy télikert megtervezése szakembert igénylő feladat, ezért bízza azt profikra. Tekintse meg videónkat terasz beépítés, kerti teraszok adta lehetőségekről.

Milyen lehetőségeket mulaszt el ha nem veszi igénybe a terasz beépítés, kerti teraszok adta lehetőségeket?

Korábban Ön a teraszát, erkélyét csak az év töredékében tudta használni, beépítve viszont egész évben élvezheti ennek előnyeit, hiszen a teraszbeépítés mind a négy évszakban a ház vagy lakás teljes értékű részévé válhat. Beépített teraszát ezerféle módon hasznosíthatja a saját igényei, illetve szükségletei szerint.
Növényei hálásak lesznek az extra napfényért és családja számára is új közösségi, és pihenőhelyet teremt. A természetközeliség megédesíti a pihenés óráit és akár dolgozó szobáját is berendezheti itt.
A beépített teraszán, kerti teraszon praktikusan megválasztott berendezéssel új tároló hely kialakítására is lehetőség kínálkozik az éppen használaton kívüli holmik számára. Télikert jellegű megoldások sokaságával találkozhat a

terasz-beepites-kerti-teraszok
terasz beépítés kerti teraszok
telikert-telen szerelve
télikert télen szerelve
teli-kertek-gyartasa
téli kertek gyártása

Az okosan megválasztott nyílászárókkal, egyetlen mozdulattal nyitottá tehető a terasz egy vagy két oldalról, miközben a széltől, túlzott napfénytől vagy esőtől védve marad.
A teraszok készítése vagy terasz építés és teraszok beépítése a télikert kialakításához ideális megoldás növényei és családja számára is. Ha a terasz elég tágas, akár baráti találkozók színhelyéül is szolgálhat, garantálva, hogy az időjárás szeszélyei nem zavarják meg az összejövetelt.
A sokféle színben rendelhető bevonatnak köszönhetően szinte tökéletes fahatást lehet elérni, anélkül, hogy jelentős karbantartási idővel és költségekkel számolni kellene.

Miért praktikus a terasz beépítés?

Beépített teraszán ezen túl védve lesz a széltől, esőtől, portól, zajtól, rovaroktól így zavartalanul gyönyörködhet a panorámában.

 • Energiát takaríthat meg a segítségével
 • Új, teljes értékű térrel bővül otthona
 • Biztonságos
 • Növeli ingatlana értékét
 • Otthona modernebbé és esztétikusabbá válik általa
 • Családi vagy baráti összejöveteleit többé nem határozzák meg az időjárás szeszélyei
 • Új pihenő és tároló helyet nyer
 • Növényei számára is ideális

A terasz építésben, terasz készítésben és teraszbeépítésben az elmúlt évek során igen nagy tapasztalatra tettünk szert. Az Ön otthonához egyedi tervek alapján készítjük el a minden tekintetben harmonikusan illeszkedő teljes értékű lakóteret. Szakembereinkre jellemző a gyors és precíz munkavégzés. A cél a megrendelő maximális elégedettsége. A terasz építés és terasz beépítés munkánkra garanciát vállalunk.
Terasz beépítés kutyájának is hasznos lehet, hiszen így a téli hónapokban sem fázik a kertben.

 

Még néhány gondolat a kerti teraszok beépítéssel kapcsolatban

A kerti terasz beépítéssel egy új élettér tulajdonosává válhat, amelyet az időjárástól illetve a hőmérséklettől függetlenül használhat. Nyugodtan tervezhet kerti partit, mert ha elromlik az idő, az nem dönti romba az ígéretes szórakozás lehetőségét. A nagy üvegfelületek biztosítják a napsütés élvezetét szeles vagy kissé már hűvös idő esetén is, a zöldellő, virágzó kert szépségeiről nem is beszélve. A terasz beépítés segítségével a ház szerves részét képező, számos módon használható és hasznosítható új élettérrel bővül az otthona. A lakók életminősége javul és ha osztások nélküli üvegfalat választ, akár tökéletesen a természetben érezheti magát a beépített teraszán üldögélve. A terasz beépítéssel alapot teremthet a télikert megvalósítására is.
A nyitás illetve zárás többféle módon kivitelezhető. Ingyenes szak-tanácsadással segítjük Önt a kiválasztásban, ha már eldöntötte pontosan mit is vár el Ön a teraszbeépítés eredményeként.
A terasz beépítés során felhasznált alapanyagok kiváló minősége biztosítja a tartósságot, könnyű kezelhetőséget. A üvegfal rendszer edzett üvegből készül és szinte törhetetlen. A sínrendszer anyaga alumínium, amely tartós és nem korrodálódik.

Engedélyköteles-e a terasz beépítés a kerti terasz beépítése?

A terasz építéssel kapcsolatosan is sok kérdést kapunk, ezért itt választ adunk a leggyakrabban elhangzottakra például az engedélykötelesség kérdésével kapcsolatosan.
Ha a terepszintet nem változtatják meg 1 méternél magasabbra a terasz építés nem engedélyhez kötött. Amit viszont mindenképpen be kell tartani, hogy a minimálisan előírt kötelező zöldfelület mérete megmaradjon. Ezt a Helyi Építési Szabályzatban lehet pontosabban megnézni, milyen szabályok a mérvadóak az adott estben.

Az engedélyeztetésről bővebb információkat itt talál!

Terasz beépítés és kerti teraszok beépítése engedélyköteles-e

A terasz beépítés minden esetben bejelentés köteles, az illetékes önkormányzatnál, mert épületbővítésnek, ezáltal hasznos élettér növelésnek számít. A házhoz kapcsolt télikertnek ezáltal a lakás területét is növeli.
A kivitelezést a hatályos építési törvényeknek megfelelően kell elvégezni.

Az engedélyeztetésről bővebb információkat itt talál!

A teraszbeépítés, kerti teraszok beépítése?

Ha Ön beépített teraszt szeretne de úgy tervezi, hogy először épül meg a terasz, akkor a szigetelési munkálatokat is figyelemben kell venni.
Ennek általában több oka is van:

 • A terasz alapja szigeteletlen, akkor hőhídmentes profillal kell kezdeni
 • A tetővel is a szigetelés hiánya a probléma, amit tervezéskor figyelemben kell venni
 • A terasz beépítéssel természetes szellőzés és a megfelelő fény beérkezése is fontos

kerti teraszok beépítése.

A legfontosabb kérdés annak az eldöntése, hogy a beépített teraszt szeretnénk-e fűthetővé tenni és a lakás teljes részeként használni, vagy csak egy fűtetlen télikertet akarunk, amelyben a számos szobanövényünk teleltetését szeretnénk megoldani.
Ha fűthető lesz a beépített teraszunk akkor érdemes szakemberrel megterveztetni a fűtési rendszer változtatásait is.
A terasz beépítés, kerti terasz esetében is cégünk rövid időn belül elkészíti az ingyenes árajánlatot!

 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Megosztás