Újdonság a télikert építésben

Újdonság, újítás a télikert építésében

Keressen minket az új hibrid télikert építésével kapcsolatban.

Újdonság, újítás a télikert építésében így gyártásban a piacon mindig tudunk újítani! Masszívabban új alapanyagokkal. Keressen minket az új hibrid télikert építésével kapcsolatban. Cégünk Magyarországon elsőnek készíti el a télikerteket masszívabban új hibrid alapanyagokból.

Eddig miből és hogyan készült a télikert?

A télikert, mint fogalom már több éves múltra tekint vissza, azonban az alkalmazott anyagok a 21. századnak megfelelően folyamatosan változtak, ugyanis megjelent az igény a jó hőszigetelésű tulajdonságra, mivel a teraszbővítésével a lakótér is megnövekszik. Mindig tudunk újítani, újítás-t felmutatni. Ekkor kezdték el alkalmazni a télikertek esetében a több légkamrás műanyag profilokat, több rétegű üveggel, ezzel elérték, hogy a terasz beépítés, lakótér növelése nem növeli meg a fűtés rezsiköltségét olyan mértékben, mint amivel eleve a beépítés járna.

Mi az újdonság, újítás a télikert építésében, mitől lesz más mint eddig?

Ami újdonság a szakmában, a hibrid technológiával létrehozott télikert, illetve terasz, erkély beépítés. mindig tudunk újítani, de mit is jelent a hibrid technológia? Cégünk vegyesen, műanyag belső merevítésű profilokat használ a tető esetében azonban speciális alumínium profilokkal dolgozik. Ezzel elérhető egy könnyű, mégis erős, jogszabályoknak megfelelő tető kialakítás.

Hol építünk télikertet?

Cégünk a Partner-Doors Kft. az egész országban épít télikerteket de ha Önnek külföldön kellene építeni az sem akadály. Referenciáink magukért beszélnek, weboldalunkon városok szerint láthatja hogy merre dolgoztunk eddig. Nem minden referenciánk található meg weboldalainkon mert már túl sokkal rendelkezünk, de mindig tudunk újítani, újítás-t felmutatni. Folyamatosan frissítve vannak ezért Ön mindig a legújabb épített télikertjeinket nézheti meg.

Árban mit jelent az újdonság, újítás a télikert építésében?

A télikert ára változó, négyzetmétertől, magasságtól, körülményektől függően. Az új hibrid technológiás tetőfedési módozat a terasz beépítés, erkély beépítés árát kis mértékben növelheti, ámbár a minőséget is. Az új hibrid technológiával csökkentettük az egyébként is költséges tiszta alumínium profil árát. Újdonság, újítás a télikert építésben, mindig tudunk újítani, hogy tetőszerkezetet készítjük alumínium profilokból, az oldalfalakat pedig műanyagból alumínium merevítővel ellátva.
Kérjen árajánlatot Ön is!

telikert-epites-arak
Télikert építés árak
telikert
télikert
telikert val - mennyibe kerül egy télikert?
Télikert Vál – mennyibe kerül egy télikert?
ujdonsag-a-telikert-építésben
újdonság a télikert építésben!

 

 

 

 

 

Újdonság, újítás a télikert építésében!

Elérhetőségek:

Cégnév: Partner-Doors KFT
Iroda, telephely: 1205 Budapest Határ út 83.
Adószám: 23423330-2-43
Elérhetőségek: 06/1-287-8100

Újítás a télikert építésében!

Munkakör:  Árajánlat készítő mérnök / Értékesítő
Telefonszám:+3620-385-9156
Beszélt nyelvek: magyar, angol
E-mail: partnerdoors@gmail.com

Újítás a télikert építésében!

Munkakör:  Árajánlat készítő mérnök / Értékesítő
Telefonszám:+3620-596-6074
Beszélt nyelvek: magyar, angol
E-mail: partnerdoors@gmail.com

Újítás a télikert építésében!

Munkakör: Vezető
Telefonszám:+3620-336-0643
Beszélt nyelvek: magyar
E-mail: partnerdoors@gmail.com
Megosztás

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz. A honlapunk használatával Ön tájékoztatásunkat tudomásul veszi.