Télikert gyártás és terasz beépítés.

Itt talál meg minket

1205 Budapest, Határ út 83.

Hívjon minket

+36 1 287 8100

Télikert minden évszakban

Télikert minden évszakban

Télikert minden évszakban használható helyiség legyen. Kell jó gyártó és szerelő ISO minősítéssel, jó anyag kell a tartóssághoz. Kérjen ajánlatot.

Télikert tavasszal, nyáron, télen, ősszel használható helyiség kell, hogy legyen. Árajánlat kérést követően a helyszínen felmérjük a beépítendő területet és az elképzelés szerinti megoldásnak megfelelően megbeszéljük a kivitelezés lehetőségei.

Télikert használható legyen télen-nyáron, tavasszal, ősszel. Tavasszal felélénkül az élet, virágba borulnak a növények, kizöldellnek az erdők és a mezők. Tavasszal kifejezetten kedvező a belső klíma hisz nem kell már fűteni, mert a nap felmelegíti a belső teret.

Télikert nyáron

Nyáron a télikert fekvéstől függően árnyékolni kell, vagy légkondit kell beépíteni, ami télen esetleg fűtésre is jó, biztosítani kell a megfelelő szellőztetést is. Meg lehet oldani megfelelő nyílászárók beépítésével, vagy be kell szerelni mesterséges szellőztető rendszereket. Tervező mérnökeink mindenben segítenek hogy a télikertje  lakótérrel egyanrangú élettér lehessen.

Télikert minden évszakban, ősszel és tavasszal.

Meg lehet nyújtani a nyarat, mert a nap késő ősszel is meleget ad a télikertben. Kora tavasszal meg már kellemes hőmérséklet van a télikertben, akár fűtés nélkül is kellemesen lakható. Télikert minden évszakban Önnek is!

Télikert télen

A télikertet minden évszakban, de télen az igazi, mivel a nevében is benne van, hogy téli kert. Minimális fűtéssel nagyszerű klímát tudunk varázsolni a télikertünkben: “fekve is nézheti a csillagokat”, vagy a hóesést.
A  beépítés télen is lehetséges! -15 fokig nem jelent problémát a télikertek építése!
Télikert minden évszakban használható legyen, azért télikert a télikert, hogy télen is használható helyiség legyen. Minőségi munkát végez gyártó csapatunk és szerelőink is ISO minősítéssel, illetve minőségi anyagokból dolgozunk.
Alumínium télikert alapanyaga kiváló minőségben készül. A megfelelő nyitásmódok kialakításához sok esetben műanyag profilokat is alkalmazunk.
Télikert építés télen is>>>>>>.  

Nagyobb télikerteknél a tető minden esetben alumínium tartó oszlopok vannak elhelyezve és a tető tartó gerendái is alumíniumból van.

Ne hagyja ki a lehetőséget vegy igénybe a télikert akció lehetőségeit! Kérje ingyenes ajánlatunkat most! 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz. A honlapunk használatával Ön tájékoztatásunkat tudomásul veszi.