Télikert minden évszakban

Télikert minden évszakban használható helyiség kell, hogy legyen. Árajánlat kérést követően a helyszínen felmérjük a beépítendő területet és az elképzelés szerinti megoldásnak megfelelően megbeszéljük a kivitelezés lehetőségei.

Télikert minden évszakban azaz télen-nyáron, tavasszal, ősszel. Tavasszal felélénkül az élet, virágba borulnak a növények, kizöldellnek az erdők és a mezők. Tavasszal kifejezetten kedvező a belső klíma hisz nem kell már fűteni, mert a nap felmelegíti a belső teret.

Télikert nyáron

Nyáron a télikert fekvéstől függően árnyékolni kell, vagy légkondit kell beépíteni, ami télen esetleg fűtésre is jó, biztosítani kell a megfelelő szellőztetést is. Meg lehet oldani megfelelő nyílászárók beépítésével, vagy be kell szerelni mesterséges szellőztető rendszereket.

műanyag nyílászárók ajtók és ablakok

műanyag nyílászárók ajtók és ablakok

alakos-telikert

alakos télikert nyílászárói

telikert minden evszakban

Télikert tető árnyékolás redőnnyel

Télikert tető árnyékoló motoros és távirányítós vezérléssel

Télikert tető árnyékoló motoros és távirányítós vezérléssel

Télikert minden évszakban, ősszel is

Meg lehet nyújtani a nyarat, mert a nap késő ősszel is meleget ad a télikertben.

Télikert télen

A télikert minden évszakban, de télen az igazi, mivel a nevében is benne van, hogy téli kert. Minimális fűtéssel nagyszerű klímát tudunk varázsolni a télikertünkben: “fekve is nézheti a csillagokat”, vagy a hóesést.

A  beépítés télen is lehetséges! -15 fokig nem jelent problémát a télikertek építése!

Télikert minden évszakban használható legyen, azért télikert a télikert, hogy télen is használható helyiség legyen. Minőségi munkát végez gyártó csapatunk és szerelőink is ISO minősítéssel, illetve minőségi anyagokból dolgozunk.

Alumínium télikert alapanyaga kiváló minőségben készül. A megfelelő nyitásmódok kialakításához sok esetben műanyag profilokat is alkalmazunk.

Télikert építés télen is>>>>>>.