Télikert minden évszakban

Télikert minden évszakban használható helyiség legyen. Kell jó gyártó és szerelő ISO minősítéssel, jó anyag kell a tartóssághoz. Kérjen ajánlatot. Árajánlat kérést követően a helyszínen felmérjük az elképzelés szerinti megoldásnak megfelelően megbeszéljük a kivitelezés lehetőségei.

Télikert minden évszakban azaz télen-nyáron, tavasszal, ősszel.Tavasszal felélénkül az élet, virágba borulnak a növények, kizöldellnek az erdők és a mezők. Tavasszal kifejezetten kedvező a belső klíma hisz nem kell már fűteni, mert a nap felmelegíti a belső teret.

Télikert nyáron

Nyáron a télikert fekvéstől függően árnyékolni kell, vagy légkondit kell beépíteni, ami télen esetleg fűtésre is jó, biztosítani kell megfelelő szellőztetést is. Meg lehet oldani megfelelő nyílászárók beépítésével, vagy be kell szerelni mesterséges szellőztető rendszereket.

műanyag nyílászárók ajtók és ablakok

műanyag nyílászárók ajtók és ablakok

alakos-telikert

alakos télikert nyílászárói

telikert minden evszakban

Télikert tető árnyékolás redőnnyel

Télikert tető árnyékoló motoros és távirányítós vezérléssel

Télikert tető árnyékoló motoros és távirányítós vezérléssel

Télikert minden évszakban, ősszel is

Meg lehet nyújtani a nyarat, mert a nap késő ősszel is meleget ad a télikertben. Nem hőszigetelt rendszerrel épül ezért árban jelentősen olcsóbb is a hőszigetelt rendszertől.

Télikert télen

A télikert minden évszakban, de télen az igazi, mivel a nevében is benne van, hogy téli kert. Minimális fűtéssel nagyszerű, klímát tudunk varázsolni a télikertünkben. “fekve is nézheti a csillagokat”, vagy a hóesést.

A  beépítés télen is lehetséges! -15 fokig nem jelent problémát a télikertek építése!

Télikert minden évszakban használható legyen, azért télikert a télikert, hogy télen is használható helyiség legyen. Kell minősített gyártó és beszerelő ISO minősítés, jó anyag a tartóssághoz.

Alumínium télikert alapanyaga kiváló minőségben készülnek. A megfelelő nyitásmódok kialakításához sok esetben műanyag profilokat alkalmazunk.

Télikert építés télen is>>>>>>.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*