Télikert fából? Mi tudunk jobbat!

Télikert fából?

Mi tudunk jobbat!

Télikert fából. A hagyománya mellett előnyben részesítjük a modern alumínium és műanyag télikert rendszereket.

Mi előnyben részesítjük a modern fahatású alumínium és műanyag télikert rendszereket. ISO minősítésünk van a télikert gyártására.

Télikert nyílászáróó - Terasz beépítés harmonika ajtóval
Télikert nyílászáró – Terasz beépítés harmonika ajtóval

Cégünk kizárólag kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozik. A beszállítók német, ausztriai, magyar, és belga cégek közül kerülnek ki. Minden egyes gyártási munkafolyamatot mi végzünk, ezzel biztosítva a tökéletes végterméket fahatású színekben is. A télikert fából készült hatással is rendelhető!

Fa hatású, Német profilok

A felhasznált télikert profilok nemcsak esztétikusak, nagyon jó hőszigetelő képességgel rendelkeznek és teljesítik a legmagasabb elvárásokat is. A télikert fából készült hatással már-már passzív ház minőségű lakótérben érezhetjük magunkat a vadonatúj télikertünkben.

Ausztriai vasalatok

A felhőtlen működés alapfeltétele a legjobb minőségű vasalatok felhasználása. Az Ausztriából származó vasalatok minden téren maximumot nyújtanak.

Magyar üveg

A felhasznált üvegek Magyarországon készülnek. A legjobb minőséghez kétség se fér, ezért is adunk a télikert üvegeire 5 év garanciát.

Praktikus-e a télikert fából építve? Miért nem fa hatásúként?

Ha lakóterünket bővíteni szeretnénk és van egy kihasználatlan teraszunk, különleges élettérhez juthatunk a beépítésével. Már a tervezési szakaszban érdemes tisztázni milyen funkciót szánunk a télikertünknek, hogy a helyiség a későbbiekben képes legyen megfelelni az elvárásoknak. Ez nemcsak az esztétikai okból lényeges, hanem energetikai szempontból is.

Már a tervezés során felmerül milyen anyagból, építtessük a vágyott télikertünket. A legkézenfekvőbb megoldás hogy a télikert  fából készüljön, amely természetességével, meleg kisugárzásával vonzó alternatíva.  Mellette szól kiváló hőszigetelő képessége is. Télikert építésére legalkalmasabb fafajták a lucfenyő, borovi fenyő, vörös fenyő, de választhatunk valamilyen egzotikus fafajtát is. A fából készült télikertünk tartósságát a felhasznált alapanyag határozza meg, mennyire lesz a légtér nedves.

Ha Ön mindenképpen fából készült télikertre vágyik a tartószerkezet és a nyílászárók anyaga réteg-ragasztott fából fog készülni.

Ami a fából készült télikert egyik sajátossága, hogy folyamatos, költség és időigényes karbantartást igényel, ezért inkább a műanyagból vagy alumíniumból készült télikert megépíttetését érdemes megfontolni. Tartósak és az időjárással szemben igen ellenállóak, emellett a bevonatukat Ön választhatja ki többféle színből és mintázatból, ezzel megőrizve a fa hatás érzetét.

Télikert színek -télikert fából
Fa hatású színek télikerthez

További előnyei:

A használatuk mellett szól még, hogy hasonlóan remek hőszigetelők, amelyet gumitömítéssel teszünk még hatékonyabbá, költséghatékonyságukban viszont messze megelőzik a faanyagot.

Ha tökéletes átláthatóságra vágyik üvegből készült fedést javaslunk. A különböző bevonatok alkalmazása lehetővé teszi a tökéletes hőszigetelő és napvédő üvegfelület kialakítását, amely biztonsági fóliával kombinálva a balesetvédelmi követelményeknek is eleget tesz.

Amellett, hogy a lakásunk üde színfoltja lehet egy szép télikert az élettani hatásai is említésre méltóak. Az üvegtáblákon beáradó napfény pozitív energiát hordoz, fokozza életkedvünket megsokszorozva szellemi és fizikai erőnket.

A terjedelmes üvegfelületek miatt a tér hamarabb felmelegszik, ezért energiát is spórolhatunk. Télikertünk teljes értékű lakótérré, sőt kedvenc tartózkodási helyünkké válhat, családi, baráti összejövetelek, kellemes együttlétek helyszínéül szolgálhat.

A családi házak nagy nyitott terasza kellemes időben tökéletesen kihasználható, de télikertté alakítva a mostoha, zord időjárás sem szabhat határt nekünk, hogy a szabadban érezhessük magunkat.

 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Megosztás

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz. A honlapunk használatával Ön tájékoztatásunkat tudomásul veszi.