Télikertet

Télikertet ISO minősítéssel.

Télikertet szeretnék! Cégünk országos hatáskörrel készít télikerteket. A téli kert gyártása és Téli kertek felmérését kiváló mérnökökkel végezzük és a Télikert építés-ét szakszerű beszerelése profi csapattal történik.

Télikert építés, télikert beépítés Országosan. A télikert gyártása és Téli kertek profi kivitelezése ISO minősítés mentén, kiváló szakemberekkel.

Ajánlatkérése alapján ingyenesen szerkesztünk előzetes árajánlatot, mely után helyszíni felmérésünk és az alapján a látványterv készítése szintén ingyenes. Télikertek gyártása a Partner Doors által, melyre természetesen engedéllyel rendelkezünk, mindemellett évek óta a teljes tevékenységünkre szintén garancia az ISO minősítés.

Az ország teljes területén vállaljuk terasz, télikert, kocsi beálló gyártását és beszerelését. A beépítendő szerkezeteket saját üzemünkben gyártjuk, mely garancia a minőségre Önnek és nekünk. Ennek köszönhetően nálunk a télikert gyártása, terasz beépítése a lehető legrövidebb határidővel és profi módon történik.

Télikert építés és beépítés országosan, árajánlat kérés

Mielőtt elküldené ajánlatkérését, tekintse meg az elmúlt két évtizedben átadott referenciáink egy részét, mely által Ön is meggyőződhet a megoldások sokoldalúságáról.

A Partner-Doors Kft. vállalja az Ön teraszára is télikert építését, terasza beépítését professzionális és minőségi kivitelezéssel! Kérje ingyenes ajánlatunkat és ingyenes felmérésünket bárhol az országban!

telikert-kivitelezes - télikertet telikert-hazilag - télikertet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A minőség nem megy a mennyiség rovására nálunk!

A számok önmagukért beszélnek. Két évtized alatt több mint 4000 télikert legyártásán és beszerelésén vagyunk túl, vevőink legnagyobb elégedettségére. Vegye fel velünk a kapcsolatot, használja ki ingyenes szolgáltatásainkat! Ajánlatkérését könnyen és egyszerűen elküldheti, melyet 1-2 napon belül feldolgozunk és ingyenesen kiszerkesztjük az előzetes árajánlatot. Az ezt követő ingyenes helyszíni felmérés során kérheti szakértőink ingyenes szaktanácsadását, használja ki!

Ingyesen szerkesztjük meg télikertjét és ingyenesen megyünk a helyszínre felmérni!  Kérjen árajánlatot! >>

Már egy ideje arról ábrándozik, hogy saját télikertjében éli meg azokat a pillanatokat, melyeket eddig az időjárás miatt kénytelen volt a ház ablakára tapadva és sóvárogva átélni? Gyorsabban megvan, mint gondolná, gyártással együtt maximum 5 héten belül! Tekintse meg referenciaként szolgáló munkáinkat!
Szolgáltatásunk elérhető Ausztriában is. Télikert építés mellett szakterületünk még: terasz lezárása, hőszigetelt medencefedés. A kivitelezésnek csak az Ön képzelete szab határt!

Tovább olvasom >>>

 

 

 

A Partner-Doors Kft profilja télikert gyártása és teraszok beépítése mellett kiterjed hőszigetelt medencefedésre és a hazánkban is egyre a népszerűbb függönyfalak kivitelezésére is.

Kérjen ingyenes árajánlatot!

Szeretettel várjunk Önt is személyesen budapesti irodánkban, mely egyben helyet ad bemutatótermünknek is. Győződjön meg saját szemével arról, hogy milyen munkát végeznek kollégáink, legyen részese Ön is a teljes folyamatnak!
Irodánk Budapesten van ugyan, de Magyarország egész területén vállalunk megbízásokat. Városok  a teljesség igénye nélkül, ahol megrendelőink igényelték szolgáltatásainkat: télikert, teraszbeépítés, hőszigetelt medencefedés, előtető építésére:

A főváros és ahhoz tartozó települések: Érd, Dunaharaszti, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós, Fót, Veresegyháza, Szentendre, Budaörs

Városok és nagyobb települések vidéki viszonylatban: télikert és teraszbeépítés országosan: Pécs, Nagykanizsa, Szombathely, Veszprém, Salgótarján, Szeged, Békéscsaba, Hatvan, Baja, Sopron, Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc, Siófok, Kőszeg, Keszthely, Győr, Kaposvár, stb.

Folyamatosan télikert akcióval kedveskedünk Önöknek, megújuló kedvezményeinkért télikert építés esetén keresse irodánkat!

Számunkra minden érdeklődő fontos! Az állandó akcióink mellett sok szolgáltatásunk ingyenes, mint: az előzetes árajánlat készítése, az árajánlatot követő helyszíni felmérés (bárhol az országban), a felmérés alatti szaktanácsadás.

Kedvezményeink részleteiért keresse kollégáinkat, vagy  kérjen ajánlatot most!

 

A télikertekről, télikert gyártásról nagy általánosságban

A télikert, mint építmény a XVI-XVII. században jelent meg Európában, elsősorban a gyarmatosító országokban (Anglia, Hollandia stb. A hajókkal beérkező egzotikus növények és gyümölcsök „honosítására” üvegházakban volt csak lehetőség a merőben más klíma miatt. Később ezek a helyiségek egyre inkább társadalmi eseményeknek adtak otthont a felső tízezer számára. Az akkoriban luxusnak számító építmények mára már mindenki számara elérhetőek. 

A télikertek építése, teraszok beépítése, növeli az ingatlan hasznos területét és értékét. Családi eseményeknek, baráti összejöveteleknek tökéletes helyszíne. Közelebb a természethez, kellemes környezetben eltölteni pár órát igazi feltöltődés mindenkinek és az egészségünkre is bizonyítottan jó hatással van a napfény, a természet közelsége. Egy télikert kialakítása már a tervezéstől komoly szakértelmet igényel, érdemes szakemberre bízni, mert minden télikert egyedi. Egyrészt az Ön igényei is mások, másrészt minden ingatlan más és más, melyhez alkalmazkodni kell. Ami az egyik otthonban kialakítható, az máshol nem megvalósítható. Cégünk 20 éve foglalkozik télikert kialakítással, terasz beépítéssel. Ne engedje, hogy az Ön terasza is kihasználatlanul álljon, porosodjon és ki legyen téve az időjárás viszontagságainak!

A Partner-Doors Kft. csak minőségi alapanyagokkal  dolgozik és saját gyártásban állítja elő a szerkezeteket és nyílászárókat, mely garancia Önnek és nekünk is a profi, minőségi kivitelezésre!

Hasznos egy télikert? Milyen előnyei vannak a teraszbeépítésnek?

Ingatlanunk új helyisége számtalan lehetőséget rejt magában. Használhatja akár tárolásra, rekreációs célokra, összejövetelek megtartására. Adunk kis segítséget Önnek a döntés meghozatalában és a mi meglátásunk alapján kategorizáljuk a téli kerteket.

Egyszerű télikertet:

Általában tárolásra és előtérként használjuk, mielőtt belépünk mindennapos életterünkbe. Nagy általánosságban használatos ruhaszárításhoz, kedvenc kerti növényeink átteleltetésére, lábbelik tárolására amit máshol az ingatlanunkban csak kerülgetnénk. Általában kétrétegű üvegfelületekkel az oldalakon és üregkamrás polikarbonát tetővel ajánlott építeni. Ezek megfelelő hőszigetelést biztosítanak. Nyílászárókat tekintve a lehetőségek sokasága áll előttünk.

Télikertet, mely az év 365 napján használható:

Biztonsági üvegtetővel ellátott télikertünk a pihenés újabb dimenzióját nyitja meg előttünk. Csodálhatja a gyönyörű égboltot a víztiszta üvegtetőn keresztül. Minden évszak szépségét élvezhetjük tökéletes komfortban, mégis a természet lágy ölén.

Új, teljes értékű helyisége a háznak:

Tökéletes hőszigeteléssel és fűtéssel ellátott új helyisége ingatlanunknak gyakorlatilag bármire használható, nyerünk vele egy szobát.

Válasza Ön bármely beépítési módot, minden esetben a legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk. A tervezéstől kezdve folyamatosan konzultálunk Önnel, így minden kérdésben Ön dönt. Legyen az a felhasznált anyagok, vagy a nyílászárók megválasztása, vagy éppen a nyitási módozatok kérdésköre a télikertet teljes körűen az ön igényeire szabjuk!

Miért hasznos a teraszbeépítés?

Nem tudja igazán kihasználni teraszát? Kedvenc növényeinek nincs hely télen sehol ingatlanjában?A kanapéban megpihenve szeretne a csillagos égboltban gyönyörködni? Tökéletes megoldás – és még nagyon sok szempontból hasznos az előbbieken kívül – erre a terasz beépítése. Nézze meg, hogy cégünk milyen szempontok alapján csoportosítja a téli kerteket.

  1. Általános célú télikert: Egy ehhez hasonló beépítés funkciója is igen sokrétű. Dísznövényeink biztonságban és kellemes klímában telehetnek, mindemellett tároló funkciókat is elláthat: nem használatos ruháinkat, lábbelinket tárolhatjuk itt kényelmesen. Házunk lakótereibe történő belépés előtt lehet egy „előszoba”, ahol levehetjuk sáros cipőnket vagy vizes kabátunkat stb. Mindegy összekötő helyiségként funkcionál ez esetben télikertünk a mindennapos élettér és a természet között.   
  2. Négy évszakos télikert: A nevében hordozza valódi hasznosságát: bármikor használható, időjárástól függetlenül. Fontos a kiváló hőszigetelés, hogy télikertünk valóban minden nap használatos lakótérré alakuljon a beépítéssel. A gondosan kiválasztott hatalmas üvegfelületek (az oldalakat és a tetőt is ideértve) állandó természetes fénnyel látják el a helyiséget. Több  lehetőségünk van az üvegezés tekintetében. A legnépszerűbb a két-vagy három rétegű üvegezés választása, ahol a rétegek közötti kamrákat nemesgázzal töltik meg, melynek köszönhetően ezek az üvegszerkezetek nagyon jó hőszigetelési tuéajdonságokkal rendelkeznek. 
  3. Téli kert, a háztartás szerves részeAbszolút egyenrangú, a többi szobával azonos tulajdonságokat felvonultató lakótér, egy számottevő előnyével: az üvegfelületeknek köszönhetően mindig természetes fényáradatban úszik, miközben közvetlen kacsolatot teremt a természettel.   

  A télikert gyártása a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával készül. A nyitásmódokat Önnel együtt tervezzük meg. A télikert komfort fokozata nagy részben a nyílászárók minőségétől és felület nyitásának nagyságától is függ.

A télikertet a Partner Doors Kft. által épített télikertek a legjobb alapanyagokból készülnek a legjobb minőségben, melyre garanciát is válallunk. Számtalan nyitási módozattal lehet választani a szerkezeteket, mely nagyban befolyásolja télikertünk komfortját. A télikert gyártása komoly szekértelmet kíván.

Felhasznált alapanyagok

A Partner-Doors Kft. csak és kizárólag minőségi anyagok felhasználásával gyártja termékeit, melyek az Európai Únióból kerülnek beszerzésre (Magyarország, Ausztria, Németország, Belgium). A szerkezetek, nyílászárók gyártását is magunk végezzük, mely garancia a legmagasabb minőségre. Szerkezeteink műanyag, alumínium és ezek kombinációi. Fa alapanyaggal cégünk (minőségbiztosítási okokból) nem dolgozik, ugyanakkor tökéletes fahatású színekben is rendelhetőek termékeink. Cégünk évek óta teljesíti az ISO minősítés szigorú követelményeit, mely szintén garancia Önnek, hogy a teraszbeépítés hosszútávra szól és valóban minőségi télikert tulajdonosnak mondhatja Ön is magát, akár pár héten belül.

Garancia

10 év garancia az általunk gyártott profilokra

5 év garancia az üvegekre

2 év mindenre kiterjedő garancia télikert kivitelezésnél

A megfelelő üvegezés kiválasztása, melyiket válasszam?

Az üvegezés elsősorban a majdani felhasználástól is függ. Lehet választani 2 – és 3 rétegű üvegezést, melyek hőszigetelése egyaránt megfelel a mai elvárásoknak. A legjobb döntés érdekében kérje szakértőink tanácsát!

A Télikertet  árnyékolni kérdés felmerülhet.

Az árnyékolás szükségessége mindig függ a télikert tájolásától, a felhasznált üvegfelületektől és persze az Ön igényeitől. Árnyékolási rendszerekből kézi és motoros, távirányítós megoldások is választhatóak.  Kérje ki tanácsunkat ebben is!

Bővebben: télikert, nyílászáró árnyékolásról.

 

Mit jelent anyagilag egy télikert megépítése?

Árak tekintetében nem igazán lehet általánosítani, mert minden helyszín, elképzelés és ettől függően a kivitelezhetőség is egyedi. Függ ezen kívül felhasznált anyagoktól, a télikert méretétől stb. Tájékozódjon, gyűjtsön be ezzel kapcsolatos információkat itt.

Télikert építés-e függ a beépítésre kerülő nyílászáróktól, az oldalfalak üvegezésétől (2 vagy 3 rétegű), továbbá a téli kert tetejéhez felhasznált anyagoktól (szendvicspanel, polikarbonát, biztonsági üveg) is. Lépjen velünk kapcsolatba és kérje tanácsunkat, ajánlatunkat!

harmonikajtónak köszönhetően télikertje teljes mértékben nyithatóvá válik, természetesen azonban ez egy költségesebb megoldás, mint a szimpla erkélyajtó vagy a bejárati ajtó.

Aliplast profilok

Vállalkozásunk az Aliplast profiljaival dolgozik termékei legyártásához, melyek valódi minőséget képviselnek. Függönyfalak, nyílászárók, télikert rendszerek, kocsibeállók, előtetők közvetlenül a gyártótól.

Kapcsolatfelvételtől az átadásig. Télikertet Mikortól élveztetem?

Az első lépést Önnek kell megtennie: küldjön nekünk egy ajánlatkérést a weboldalunkon keresztül, vagy írjon közvetlenül e-mail címünkre. Ennek beérkezését követően szakértő kollégáik egyike – a megadott paraméterek alapján –  készít egy előzetes árajánlatot e-mailben. Amennyiben szimpatikus Önnek az ajánlatunk, kollégánk egyeztet Önnel egy helyszíni felmérést, melynek során a pontos gyártási méretek lemérése mellett ingyenes szaktanácsadást adunk és minden felmerülő kérdést tisztázunk. Ezt, illetve a szerződés megkötést követően Ön 2-3 hét múlva élvezheti beépített télikertjét.

Kérje most ingyenes ajánlatunkat e-mailenweboldalunkonróltelefonon vagy személyesen kérhet a bemutatóteremben   Telefonos elérhetőségeink: 20/336-06-43 vagy  1/287-81-00. Szívesen látjuk budapesti bemutatótermünkben és irodánkban, ahol személyesen teheti fel kérdéseit és kérhet árajánlatot.

 

Érvek, melyek meggyőzik Önt is a téli kert építés, télikertet szakértőtől történő vásárlásakkor.

Egy télikert megléte bizonyítottan pozitív hatással van az ember közérzetére. Átteleltetheti kedvenc kerti növényeit, mi több a társaságukban csodálhatja a gyönyörű hóesést a kertjében, miközben kávéját/teáját szürcsölgeti a tökéletes hőszigetelésű téli kert ölelésében.

Tévhit, hogy a téli kertépítés csak növények tárolására és téliesítésére alkalmas. Hozzáértő szakemberek által tervezett, megfelelő hőszigeteléssel, árnyékolással és gondosan kiépített fűtéssel ellátott télikertje gyakorlatilag egy teljes értékű lakóhelyiséggel tágítja az életteret és egyben gazdagítja az Ön ingatlanját, miközben növeli otthonának értékét.

 

Télikertet szeretne akkor Egy pillanatra sem engedjük el a kezét, minden információ tudatában hozhatja meg döntését! 

Készíttessen velünk ingyenes tervet saját télikert elképzelése alapján, hogy pár héten belül Ön is téli kert tulajdonossá váljon! Kérje és használja ki ingyenes szolgáltatásainkat, melyek során minden segítséget megadunk, minden kérdésre válaszolunk. 20 éves tapasztalatunk és mintegy 4000 télikert építés igazolja szakértelmünket. Téli kertjét sokféleképpen hasznosíthatja: teleltetheti kerti növényeit, élvezheti a természet közelségét a nagy üvegfelületeknek köszönhetően. A kivitelezés történhet a főépülethez kapcsolódóan és külön álló épületként. A legtöbb szerelés a főépülethez kapcsolódik. Praktikusabb, mert adott esetben teljes értékű lakóhelyiségként is használható, vagy az alábbiak közül bármely felhasználásra alkalmas lehet:

Étkező, amennyiben nem volt erre elegendő hely az eddigiekben

Dolgozószoba, ahol Ön tökéletesen tud koncentrálni az elvégzendő feladatokra

Lakóhelyiségként használható télikert

Relaxációs helyiség, baráti összejövetelek, családi összejövetelek tökéletes helyszíne!

Kérem az árajánlatot! >>> 

Télikertet szeretne, akkor gondoljon a Szellőztetés és hőszigetelésre is

E két dolog nagyon fontos szempont télikert építés esetében, kellő szakértelem nélküli kivitelezés hiányában rengeteg bosszúságot tud okozni. A megfelelő hőszigetelés – csak mint egy normál lakóhelyiség esetében –  a nyílászárók zárt állapotában a beállított és kívánt klímát biztosítják télikertünkben.

Télikert építés-e és az előtetők készítése is gondos tervezést igényel, melynek minden részletét Önnel együtt teszünk meg. Függönyfalak és pergolák esetében is a profilokat az Aliplast profilgyártó cégtől szerezzük be, ahogy a saját üzemünkben gyártott alumínium nyílászáróink alapanyagait is. Az alkalmazott hőhídmentes alumínium profil statikailag stabilabb, mint az egyéb anyagból készült megoldások. Az alumínium profilok bizonyítottan jobbak statikailag, mint az egyéb általában felhasznált anyagok.

Télikertet építeni képzett szerelő csapatok végzik. Szakértelem, télikertet ISO minősítéssel.

Munkáink egyes települések szerint. Szombathely, Ballószög , Győr, GödöllőSzolnokSvájcbanBudapestBalaton, DömsödDebrecen

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Megosztás