Télikert színek

Télikert színek

Télikert színek színesebbé teszi télikertjét, szép felülettel biztosítva a harmóniát a leendő télikertje és a háza között. Fa erezett szín is lehet.

A télikert színek szemkápráztató megjelenésükkel gyönyörű megjelenést biztosítanak.

Télikert színek

A színezett télikertek alumínium vázára kerül a színezett borítás, amely megadja a kívánt színt!

Alumínium télikertek a legjobb minőségben és árban, közvetlenül a gyártótól!

Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt. Télikert alumíniumból: ön megálmodja, cégünk mérnökei megtervezik, saját üzemünkben legyártjuk és saját szerelőcsapatunk szereli be. Munkáinkra így szívesen vállalunk garanciát, hiszen minden egy kézben összpontosul, alvállalkozók nélkül dolgozunk!  Ha Önnek is van terasza biztosan eljátszott már a gondolattal, hogy miként lehetne úgy átalakítani, hogy négy évszakos télikertje legyen. Megnyugtatjuk: van rá megoldás. A télikert színek-kel egy olyan megoldást kínálunk, mellyel plusz egy teljes értékű életteret nyerhet otthona. Minden csak az Ön igényeitől függ!

Alumínium télikert előnyei

A télikert alumíniumból sok előnnyel rendelkezik, a mai technológiákat és anyagfelhasználásokat tekintve nincs jobb választás. Kiváló hőszigetelő képességekkel rendelkezik mely igen fontos, hiszen az alumínium télikert építése egész éves használatot biztosít időjárástól függetlenül.

Rengeteg más pozitívuma mellett a határ a csillagos ég a színek tekintetében is. Az alumínium alapanyagú télikertek alapszíne fehér. Ez a legolcsóbb lehetőség. A fehér szín majd minden egyéb színhez illik és elegáns megjelenésű. Ugyanakkor a télikert színek a RAL színskála minden színében lehetséges alumínium télikert gyártása, színtől függően az árak azonban változnak. Ha Önnek fa mintázatú télikert az álma, nálunk az sem akadály! Kérjen ingyenes árajánlatot a Partner-Doors Kft-től!

télikert színek-hez, kétféle színezési technológiát használhatunk fel

  • Télikert színezés famintás dekor fóliával
  • Télikert színre fújás

A télikert színek-hez felhasználható dekor fóliák mindegyike faerezet mintás és szinte az összes – természetben előforduló – színben léteznek. Az alapvető szín az aranytölgy és a mahagóni, az ettől eltérő színek esetében egyeztetésre van szükség. Választhatunk 54 féle színminta közül. A színes, tehát nem fehér télikerteknél növekszik a gyártási idő, ezt mindenképp érdemes figyelembe venni tervezéskor.

A színre fújt télikert egy egységes, sima felületet eredményez, ezzel biztosítva a harmóniát leendő télikertje és a háza között.
A télikert referenciáink között többfajta megoldás található a színekre és alakzatokra egyaránt.

 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Megosztás

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz. A honlapunk használatával Ön tájékoztatásunkat tudomásul veszi.