Télikert építése bármely évszakban

Télikert építése bármely évszakban

Télikert építése bármely évszakban lehetséges. Télikert építés úgy történik, hogy előre legyártott elemekből összeállítjuk és szakszerűen összeszereljük az Ön télikertjét bárhol az országban. Lehet akármilyen hideg vagy meleg, mi ISO minősítéssel tudunk kivitelezni. Szerelünk télikerteket nem csak Magyarországon, hanem Ausztriában, Szlovákiában, Németországban is.

Téli kert építés bármely évszakban profi szakértő kollégáinkkal történik. Legyen akár tél vagy nyár, minden tekintetben gyönyörű végeredményt fog látni. A beépítés általános időtartama 2-3 nap, de az időjárás, a télikert nagysága, alakja, valamint a hőmérséklet függvényében változhat. Hogy a télikert építés bármely évszakban jó legyen, mi előre legyártott elemekből összeállítjuk és szakszerűen összeszereljük az Ön télikertjét bárhol.

Télikert építése

A télikert építése bármely évszakban tervezésekor érdemes átgondolni pontosan milyen funkciókat is fog majd betölteni az életünkben. A legkézenfekvőbb megoldás, ha otthonunk szerves részeként kezeljük, mint egy, a kertünkkel összekötő kapocsként. A téli kert építése az év bármely szakaszában történhet. A nagy hideg és meleg sem zavarja a télikert építést. A csapadék hullás jelenthet kisebb akadályt télikert építésekor.

Mi a célunk a télikert építéssel?

Ami a funkciót illeti mit is szeretnénk megoldani a téli kert építéssel? A nappalink szűknek bizonyult a család számára és szeretnénk egy nagyobbat vagy a folyamatosan gyarapodó növényeink, számára keresünk megoldást?

Esetleg mindkét gond megoldása vált szükségszerűvé. A kerti medence is tovább használható, ha télikert veszi körül. A már meglévő terasz lezárásával is téli kert tulajdonosokká válhatunk.
A télikert céljának konkretizálása segíti a tervezés során a legjobb megoldások kiválasztását. Hogy a télikert építés bármely évszakban jó legyen, mi előre legyártott elemekből összeállítjuk és szakszerűen összeszereljük az Ön télikertjét bárhol.

Milyen alapanyagból készüljön a télikert?

A télikert építés anyaga a megrendelő igényétől függ. Fontos tényező, hogy az alapanyag kiválasztása jelentősen befolyásolja a bekerülési költségeket. Ezzel nem a spórolásra szeretnénk rábírni a megrendelőt, inkább arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a téli kert építés hosszú távú befektetés, nem mindig az az olcsóbb megoldás, ami most annak látszik. Ár érték arányban a műanyag szerkezetek alumínium külső merevítőkkel a legkedvezőbbek.

Elsődleges, hogy a már meglévő ház jellegzetességeihez alkalmazkodva, abba belesimulva készüljön el a télikert időtálló és esztétikus alapanyagokból. Hagyományosan fából is készülhet, de a magas belekerülési és karbantartási költségek szükségessé teszik a más lehetőségek megvizsgálását. Mi az alumínium, műanyag és az ezek kombinációjának felhasználását javasoljuk. Az általunk használt bevonatoknak köszönhetően tökéletes fahatást érhetünk el és számos színvariációból lehet választani.

Télikert építése bármely évszakban

Ha belekerülési költsége szerint osztályozzuk a télikert alapanyagokat a legkedvezőbb ár kategóriájú alapanyag a műanyagból, külső alumínium merevítőkkel gyártott és épített és polikarbonáttal fedett télikert. A legdrágább télikert építés pedig alumíniumból készülnek és üveggel fedettek. A kettőnek még számos kombinációja lehetséges. A nyitásmódok is jelentősen befolyásolják a téli kert minőségét és árát is. Árajánlatkérés itt!

A télikert árnyékolási módszerek száma is igen nagy. Redőnyök zsaluk, szalagfüggönyök vagy vásznas kültéri árnyékolók, amelyek teljesen automatizálhatók is. A megoldások és variációk száma igen sok. Szaktanácsainkkal segítjük Önt a legideálisabb megtalálásában, hiszen a döntést sok tényező befolyásolja.

A téli kert nyílászárók milyensége és száma is jelentős hatással van a költségekre. A lehetséges megoldások: fix, nyíló, bukó-nyíló, két szárnyú, nyíló/bukó-nyíló, toló és harmonikanyíló szerkezet.
Érdemes figyelembe venni a téli kert tájolását. Télen igen sok naphő nyereséggel számolhatunk, nyáron viszont a hőterhelés is jelentős lehet.
Kérek ajánlatot>>>>

Télikert építése: kérek árajánlatot 

Télikert építés bármely évszakban.

 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Megosztás

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz. A honlapunk használatával Ön tájékoztatásunkat tudomásul veszi.