Télikert gyártás és beépítés

Télikert gyártás, télikert beépítés

A télikert gyártás folyamata viszonylag gyors. A télikert beépítés alapanyagait Németországból, Belgiumból importáljuk. A télikert szerelése pár napos. ISO minősítéssel gyártunk és szerelünk télikertet. Forduljon hozzánk bizalommal több mint 1000 télikertet szereltünk és gyártottunk.

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a tökéletes minőségre és a megfizethető árakra. Minőségi termékeink alapanyagait Németországból, Belgiumból importáljuk.

A télikert gyártás- és beépítés időtartama átlagosan 3-5 hét, a télikert méretétől függően.

A különböző alapanyagok a télikertekhez változó statikai számításokat igényelnek, színek és egyéb egyedi tényezők miatt. A különlegesebb igényeknek megfelelő alapanyagok beszerzése egy kicsivel hosszabb időt vehet igénybe. Az általunk gyártott télikerteket 1-4 héten belül tudjuk szállítani.

Felkészült szakembereink tudása biztosítja, hogy az elkészült építmény tökéletesen illeszkedjen az Ön otthonához, teraszához. A télikertek gyártása szakembert igénylő munka, ezért bízza azt profikra!

A télikert gyártás menete:

  1. árajánlat készítése,
  2. a leendő télikert helyszíni felmérése a gyártási méretre,
  3. a télikert gyártás tervezése, ütemezése,
  4. a télikert gyártása,
  5. logisztikai munka a vevő érdekeinek megfelelően,
  6. a télikert kiszállítása,
  7. a télikert beépítése,
  8. a télikert átadása.

A gyártás során az erre megfelelő számítógépes program adja ki a pontos darabolási méreteket, ezt követően történik az összeállítás, hegesztés, varrattisztítás. A kért nyitásmódoknak megfelelően kerülnek gyártásra a nyílászárók, ezt követően történik az üvegezés.

A télikert vázszerkezete nagyon fontos kérdés, mivel a télikert nagyságától függően a statikai szempontok nagyrészt eldöntik, hogy a télikert vázát milyen keresztmetszetű profilokból lehet legyártani.

Nagy felületek esetében a télikert vázszerkezete alumínium profilokból készül. Ez bár költségesebb megoldás, mint a műanyag, mindenképpen szükséges, mivel így lehet biztonságos az építés. Színes profilok esetében a tetőszerkezeteket alumínium profilból készítjük, mivel ez biztosítja a színes tetők stabilitását. A műanyag télikertek esetében ez emeli az árat, de megtérül abban, hogy nem fog elrepedni az üveg vagy meghajlani a tető, amivel a beázás veszélye is elkerülhető.

Az általunk használt Aliplast alumíniumprofilok:

ablak ajtó alumíniumból

ablak/ajtó alumíniumból

toló ajtó

toló ajtó

harmonika ajtó

harmonika ajtó

Télikert tető szerkezet

télikert tetőszerkezet

Télikert Gyártás

télikert gyártása

telikert-es-terasz-beepites

télikert és terasz beépítése

Télikert-beepites

télikert beépítése

Minden egyedi méret gyártását vállaljuk. Az alakos ablaktól, ajtótól kezdve az alakos tető gyártása sem jelent akadályt. Bármilyen kérdés esetén a gyártás bármelyik szakaszában forduljon bizalommal tervezőinkhez!

A gyártáshoz és télikert beépítéshez szükséges engedélyekkel üzemünk természetesen rendelkezik, minőségi tanúsítványunkat itt megtekintheti.

Kérjen árajánlatot télikert gyártásra, terasz beépítésre, mobil télikertre, kocsibeállóra, előtető gyártására, medencefedésre, függönyfalra, télikert beépítésre.