Télikert gyártás és beépítés.

Télikert gyártás, télikert beépítés

A télikert gyártás folyamata viszonylag gyors. A télikert beépítés alapanyagait Németországból, Belgiumból importáljuk. A télikert szerelése pár napos. ISO minősítéssel gyártunk és szerelünk télikertet. Forduljon hozzánk bizalommal több mint 1000 télikertet szereltünk és gyártottunk.

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a tökéletes minőségre és a megfizethető árakra. Minőségi termékeink alapanyagait Németországból, Belgiumból importáljuk.

A télikert gyártás- és beépítés időtartama átlagosan 3-5 nap – a télikert méretétől függően.

Az alapanyagok a télikertekhez változóak lehetnek a statikai számítások, színek és egyéb egyedi tényezők miatt. A különlegesebb igényeknek megfelelő alapanyagok beszerzése egy kicsivel hosszabb időt vehet igénybe. Az általunk gyártott télikerteket 1-4 héten belül tudjuk szállítani.

Felkészült szakembereink tudása biztosítja, hogy az elkészült építmény tökéletesen illeszkedjen az Ön otthonához, teraszához. A télikertek gyártása szakembert igénylő munka, ezért bízza azt profikra!

A télikertgyártás menete:

 1. árajánlat készítése,
 2. a leendő télikert helyszíni felmérése a gyártási méretre,
 3. a télikertgyártás tervezése, ütemezése,
 4. a télikert gyártása,
 5. logisztikai munka a vevő érdekeinek megfelelően,
 6. a télikert kiszállítása,
 7. a télikert beépítése,
 8. a télikert átadása.

A gyártás során az erre megfelelő számítógépes program adja ki a pontos darabolási méreteket, ezt követően történik az összeállítás, hegesztés, varrattisztítás.  A kért nyitásmódoknak megfelelően kerülnek gyártásra a nyílászárók, ezt követően történik az üvegezés.

A télikert vázszerkezete nagyon fontos kérdés, mivel a télikert nagyságától függően a statikai szempontok nagyrészt eldöntik, hogy a télikert vázát milyen keresztmetszetű profilokból lehet legyártani.

Nagy felületek esetében a télikert vázszerkezete alumínium profilokból készül. Ez – bár költségesebb megoldás, mint a műanyag – mindenképpen szükséges, mivel így lehet biztonságos az építés. Színes profilok esetében a tetőszerkezeteket alumínium profilból készítjük, mivel ez biztosítja a színes tetők stabilitását. A műanyag télikertek esetében ez emeli az árat, de megtérül abban, hogy nem fog elrepedni az üveg vagy meghajlani a tető, amivel a beázás veszélye is elkerülhető.

Az általunk használt Aliplast alumíniumprofilok:

ablak ajtó alumíniumból

ablak/ajtó alumíniumból

toló ajtó

toló ajtó

harmonika ajtó

harmonika ajtó

Télikert tető szerkezet

télikert tetőszerkezet

 

 

 

 

 

 

Télikert Gyártás

télikert gyártása

telikert-es-terasz-beepites

télikert és terasz beépítése

Télikert-beepites

télikert beépítése

 

 

 

 

 

 

 

 

Minden egyedi méret gyártását vállaljuk. Az alakos ablaktól, ajtótól kezdve az alakos tető gyártása sem jelent akadályt. Bármilyen kérdés esetén a gyártás bármelyik szakaszában forduljon bizalommal tervezőinkhez!

A gyártáshoz és télikert-beépítéshez szükséges engedélyekkel üzemünk természetesen rendelkezik, minőségi tanúsítványunkat itt megtekintheti.

Kérjen árajánlatot télikert gyártásra, terasz beépítésre, mobil télikertre, kocsibeállóra, előtető gyártására, medencefedésre, függönyfalra, télikert beépítésre.

One comment on “Télikert gyártás és beépítés.
 1. Végvári Attila szerint:

  Kedves Címzett.

  Tervezek egy teraszrészt télikertnek kialakítani.
  kb 15nm ,egy oldalfal megvan,kellene valaki aki fölmérné és ár-
  ajánlatot adna.

  üdvözlettel,Végvári Attila.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*