Toló-bukó erkélyajtóval télikertet

Toló bukó erkélyajtó a télikertünkre. Ilyen megoldással szerelve az igazi a télikert, mert nem foglal el helyet a nyílászáró nyitásakor a télikert teréből. Profi csapattal dolgozunk. Kétirányú toló-bukó ajtó 3,5 méterben is nyithatóak, míg a magassága 2-3 méter is lehet. Nagyon sok referenciánk van.

Toló-bukó ajtó, harmonika ajtó és egyedi bejárati ajtó gyártása beépítése, ezzel növelve a nyitható felületek méretét. A termékeinkre ISO minősítés van.

Alumínium és Műanyag toló bukó erkélyajtó és harmonika ajtó valamint harmonika ablak és bejárati ajtó beépítése általánosan alkalmazható, de télikertek esetében, fontosak, mert nagy átjárást, szellőztetést biztosít ott is, ahol kevés hely áll rendelkezésre. A modern technikának köszönhetően, gyerekjáték a kezelése, könnyedén siklik és zajmentes.  A hőszigetelése kiváló!

Toló bukó erkélyajtó és harmonika ajtóval közelebb kerülünk a természethez

Minőségi gyártással akár 0,5 W/ m2K szigetelést is tud biztosítani a nyílászárók esetében.

télikertek, teraszok elképzelhetetlen megfelelő nyílászáró beépítése nélkül. Mi csakis hőszigetelt rendszerrel dolgozunk.

műanyag ablak vagy műanyag ajtó alapanyagának minősége lehetővé teszi, hogy lakhelyünk a nyílászáró beépítésével, energetikai szempontból kiváló minőséget képviseljen.

A télikertnél fontos a műanyag toló bukó erkélyajtó, harmonika ajtóval és bejárati ajtóval beépíteni, a terasz beszerelésnél is alkalmazzuk vevő igény szerint. A statikai előírásokat minden esetben betartjuk, még akkor is, ha termék ezzel egy kicsit drágább, de nem fog elromlani, behajlás, feszülés miatt a toló-bukó, harmonika ajtó.

toló bukó erkélyajtó a télikertünkre, de vigyázat,

ezen kívül sok más tényezőt is vizsgáljon meg a nyílászárók vásárlásánál, tervezésénél. Olvassa el, hogyan születhet meg az Önnek legjobb választás:

  1. Számít a nyílászárók kivitelezés szempontjából, a régi ajtó, ablak bontás munkadíja, minősége,

A nyílászárók beépítésének helyszíne (családi ház, társasház, új építés, felújítás) és minősége: Ez Ön számára természetes, de a kivitelezés munkadíjának szempontjából ez fontos tényező.

  1. A nyílászáró alapanyaga. A műanyag nyílászáró vásárlásesetén több szempont létezik.

A nyílászáró alapanyaga. Műanyag nyílászárók esetében több fontos szempont létezik.

A legfontosabb egy nyílászáró esetében a hőszigetelése. A műanyag alapanyag szigetelési értékét több tényező is befolyásolja.

  1. Az egyik tényező a műanyag nyílászáró profil légkamrák száma, általában elvárható, hogy egy több légkamrás profil jobban szigetel. Azért említettem, hogy általában, mert nem csak a profil kamrák száma számít.

Tévhit, a toló bukó erkélyajtó télikertünkön, de miért gondoljuk, hogy ez baj?

A köztudatban, hogy ezzel mérik a profil minőségét, de akár az is előfordulhat, hogy egy több kamrás profil hőszigetelése rosszabb, mint más gyártó kevesebb légkamrás terméke. Ennek oka, hogy a légkamrák számán kívül fontos paraméter a profil beépítési mélysége (azaz szélessége), a profilfalak anyagvastagsága és a műanyag alapanyag összetétele. Egy szélesebb műanyag profil nagyobb falvastagsággal, és minőségi alapanyagból biztosan jobb hőszigetelési értékekkel bír.

  1. A hőszigetelt üvegek esetében, a hőszigetelési érték(U) 2,7 és 0,7 W/m2k között lehetséges. Ez az érték minél alacsonyabb annál jobb szigetelést képvisel (egy 38 cm-es téglafal hőszigetelési értéke 1,03 W/m2k).

A toló bukó erkélyajtó-val gyártott télikertek a ROPLASTO által gyártott műanyag profilokból készült nyílászárók minimum 5 légkamrás profilból és U= 1,1 W/m2k hőszigetelési értékű üveggel készülnek. Van 6-7-8 kamrás nyílászáró ablak profil is, amihez célszerű a háromrétegű üvegezést alkalmazni, aminek a hőszigetelési értéke (U) 0,7 W/m2k-0,5W/m2k közötti értékek lehetségesek. Ezáltal a hőszigetelt üveg szélességi méretét 24 és 48 mm.-rel, variálható, a kívánt hőszigetelés eléréséhez.

  1. A Nyílászárók kialakítási és nyitási módok. Ezek alapján kell eldönteni, hogy az ablak egyszárnyú, kétszárnyú, nyíló, bukó, nyíló-bukó, fixen üvegezett vagy, hogy kívülről nyitható-e. Itt kel figyelembe venni a lakás szellőztethetőségét, a fényviszonyokat esetleg a költözésnél szükséges nyílásméreteket. Télikert kialakításánál nagyon fontos döntés a nyílászárók kialakítása, tervezése. Irodánkban van toló-bukó ajtó, és harmonika ajtó is. Nyílászáró árairól az irodában, vagy felméréskor érdemes részletesen beszélni.

Nyílászárók, ablakok, ajtók kiegészítői, mint: redőnyök, reluxák, rovarhálók, biztonsági üvegek és vasalatok.

Ezen termékek alkalmazását a nyílászárók gyártásánál szem előtt kell tartani, mivel így ezek jobban működnek és esztétikusabbak. Nem utolsó szempont az sem, hogy az ilyen termékek alkalmazása a néhány esetben a nyílászáró árát is megemelheti.

  1. Nyílászáró garancia.Az Ön érdekében a gyártók garanciát vállalnak termékeikre különböző feltételekkel, de legalább a törvényben előírt 1 évet. A ROPLASTO a nyílászárók profiljára 10 év garanciát vállal.Fontos tényező a szolgáltatások. Ez alatt értendő: Az ablak, ajtó, nyílászáró felmérés, tervezés, beépítés, karbantartás, szállítás és ezek határideje. Mindenféleképpen érdeklődjön ezek után, mert a különböző cégek különböző szolgáltatásokat biztosítanak. Toló bukó erkélyajtó!
  2. Fontos szempont az említettekkel együtt vásárolt szerkezeteknél az ár. Mérlegelendő szempont hogy a minőség és az ár aránya megfelel-e az Ön elvárásainak a vásárolni kívánt nyílászáró szerkezeteknél.
AliPlast - toló bukó erkélyalytóval

A toló bukó erkélyajtó. A legismertebb és legelterjedtebb Roplasto rendszer, mely már sok háztartásban bizonyított. Népszerűsége a változatos profilkínálatban, a könnyű és takarékos raktározhatóságban, a széles alkalmazhatóságban és a kiváló ár/érték arányban rejlik.

  • ötkamrás ütköző tömítéses rendszer 68mm beépítési mélységgel
  • ütköző tömítéssel
  • üvegezési mélység 21mm a tokban és a szárnyban egyaránt
  • RAL A / RAL B / RAL C kategóriákban kapható
  • üvegezési lehetőség 4-40mm között
  • CaZn alapú PVC öregedésgátló stabilizátor, ólommentes kialakításban
  • hőszigetelés: Uw = 0,9 W/m2K – ig üvegtől függően
  • keret hőszigetelése: Uf=1,3 W/m2K
  • számos megjelenési forma a különböző szárnyaknak és üvegléceknek köszönhetően
  • minimális ápolási igény és színtartósság
  • papiruszfehér (világosszürke) és fekete tömítéssel
  • széles spektrumú színes fóliázási lehetőséggel

A prospektust és a műszaki adatokat itt találja!

Megosztás

Szólj hozzá!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz. A honlapunk használatával Ön tájékoztatásunkat tudomásul veszi.