Medencefedés

Medencefedés legyen az íves, nyeregtetős, félnyeregtetős, magas vagy alacsony lábbal, esetleg íves, de a falra támaszkodik, mi az elkészítjük.

Eltolható elemek egymásra csúsztatva 15 méter hosszan is lehetséges a medencefedés. Uszoda vagy fürdő medence fedését több variációban is eltudjuk készíteni.

Tekintse meg videónkat a medencefedésről.

medencefedés

medencefedés

medecefedések

medecefedések

medence fedés

medence fedés

medence fedések

medence fedések

íves medence fedés

ives-medencefedes

A medencefedés saját fejlesztésű profilból készítjük. Anyaga alumínium és az takarva van bármilyen színt kér a vevő. A medence fedés jó minőségben készül, amiről ISO minősítésünk van.

Az ívesített medence fedéssel meghosszabbítja a nyarat és tavasszal napsütésben korábban lehet használni a medencéjét. Ez a rendszer viszont csak a napenergia érvényesítéssel vehető igénybe a medence, tartósan borús időben, és télen, vagy hidegben már nem ajánlatos. A megoldás erre, hogy hőszigetelten kell a medencefedést elkészíteni, így 4 évszakban használható a medence.

hőszigetelt medencefedés

hőszigetelt medencefedés

magasitott medencefedes

magasított medencefedés

 

Télikertet az eltolható profilrendszerrel mi nem építünk, hisz pont télen nem használható, mert nem hőszigetelt a rendszer. Nem lehet nevezni télikertnek, viszont mutatós, szép a kivitel, ezért mi is gyártunk és szerelünk hőszigeteletlen télikerteket.

Bővebben a télikert oldalon olvashat a hőszigetelt rendszerekről.

Nagyon lényeges végiggondolni, hogy fontos.-e a hőszigetelés, vagy sem. Amennyiben példaként, ha nyaralóban akarunk hőszigeteletlen, mobil télikertet építeni, akkor talán ilyen helyre érdemes, ha azt télen nem használjuk, csak különböző eszközöket akarunk ott tárolni télen.

Az tény, hogy a hőszigetelt rendszer jelentősen drágább, de télen is lehet használni a medencét, télikertet.

A kerti medencékre leginkább a mobilitás végett az eltolható elemekből történik a medence fedése, és a medence használatánál ezzel szabaddá lehet tenni a medencét.

képek