Télikert gyártás és terasz beépítés.

Itt talál meg minket

1205 Budapest, Határ út 83.

Hívjon minket

+36 1 287 8100

▶Kocsibeálló

▶Kocsibeálló tervezés-gyártása, alumínium kocsibeálló kivitelezése, szerelése. Ingyenes ajánlat és szaktanácsadás autó beálló ép, hisz az Ön autója is megérdemli. Autó beálló

Kocsibeálló autó beálló készítése

Az alumínium kocsibeálló akár több beállásos is lehet, csak az Öntől függ. Autó beálló gyártása, szerelése egy helyen cégünktől alumínium vázból. Ellenáll az időjárás viszontagságainak, nem kell kezelgetni mint a fa alapanyagú beállókat. Amennyiben Önnek fontos a fa-hatású kocsibeálló, színezetében maximális tudjuk szállítani. Természetesen ez drágább mintha fából készítenénk a kocsibeállót, ugyanakkor hosszú távon kifizetődő, mert nem kell évente utókezelésnek alávetni. A választás lehetősége az Öné, ugyanakkor mi mindenképp azt tanácsoljuk,  hogy érdemes a jobb minőségbe most befektetni egy kicsit drágábban és az biztos megtérül egy pár év alatt. 10 év garanciát vállalunk a kocsi beálló gyártására, szerelésére. De nem csak 10 évig nem lesz gondja rá, hanem ezt követően a szerkezet örökös. Árajánlatkérés.

Alumínium Autó beálló tervezés, gyártás és szerelése sokféle színválasztékban. Az alumínium kocsi beálló profilja alumínium, mely statikailag kiváló. A váz szerkezet profilja nem széles, de mégis örökös és nem is rozsdásodik. A autóbeálló amelyeket mi gyártunk és szerelünnk könnyen átszerelhető más helyre, lezárható zárt garázsnak. Nagyon egyszerűen tisztítható, mindig mutatós marad a színe. A cégünk által kifejlesztett alumínium profil nagy fesztávolság áthidalására is alkalmas.

A Partner-Doors Kft.  által gyártott kocsibeállók előnye a fa szerkezetekhez viszonyítva, hogy nem  csupán nyeregtető, vagy félnyeregtető készíthető belőle. Gyakorlatilag bármilyen idomot le tudunk gyártani, minden az Ön igényetől függ. Az íves tető a kocsi beállónál napjainkban nagyon népszerű kialakítási mód, melyet cégünk óriási tapasztalattal és profizmussal készít. Megfelelő gépparkkal rendelkezünk a hajlításhoz és a hegesztéshez egyaránt.

alumínium kocsibeálló

Árajánlat kérés

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz. A honlapunk használatával Ön tájékoztatásunkat tudomásul veszi.