ISO minősítés

ISO minősítés szerint gyártunk és szerelünk télikertet, terasz beépítést, kocsibeállót, előtetőt gyártására, medencefedésre. Részletesebben a lap alján található.

ISO minősítés
A télikert gyártására, terasz beépítésére, medence fedésre, előtető gyártására, kocsibeálló készítésére, rendelkezünk MSZ EN ISO 9001:2009 minősítéssel. ISO minősítés szerint mérnökeink komoly statikai számítással tervezik meg a télikerteket, ami hosszútávon is ellenáll az időjárás szélsőséges viszonyainak. /meleg, hideg, szél, hóteher, vízzárás, hő átbocsátás, hanggátlás. stb./

Értesítjük tisztelt vásárlóinkat, hogy a Budapest XX kerületben a Határ út 83 sz. alatt lévő üzemünkben, bemutatótermünkben, bemutatjuk a gyártott és forgalmazott valamint akciózott termékeinket. (Soroksári u. és a Nagykőrösi ut, M5 kivezető, összekötő útszakaszon található.)

Az akciónkról érdeklődjön személyesen, vagy kérjen árajánlatot e-mailben.

Figyelem: érdeklődjön az Ön által kért árajánlat megfelel-e, az előírásoknak.

Tisztelt vásárló!
Jelenleg Magyarországon sok cég olcsón, tapasztalat nélkül vállal télikert gyártást és beépítést, valamint nincs megfelelő engedélye. Talán ez még nem is annyira probléma az Ön számára, de ha folyton garanciázni kell majd a télikertet, vagy a tetőt 2-3 év múlva le kell cserélni, mert meghajlott, összerepedezett, beázik, elvált a faltól, nem működik a nyílászáró mert megsüllyedt, akkor lesz majd nagyon drága. (“Az olcsó húsnak híg a leve”) az idézet a télikert gyártására és szerelésére is igaz. Mi ISO minősítés szerint gyártjuk a termékünket.

Valóban mi drágábbak vagyunk 1-2 cég olcsó árajánlataihoz viszonyítva, de azok szinte engedély nélkül gyártanak és szerelnek télikerteket, és nem felel meg a statikai, és más szigorú követelményeknek sem. A engedéllyel rendelkező télikert gyártók és szerelők esetében a termékeink nagyon jó minőséget képviselnek és versenyképes az ár is. Kérjen személyes ingyenes felmérést is, árajánlat adást követően, hogy részletesen átbeszélhetjük a legfontosabb szempontokat, előírásokat télikert gyártásakor és szerelése folyamán.

Figyelem! Üveges télikert tetőt műanyagból nem lehet gyártani, mert nem felel meg az előírásoknak.

Szállítunk télikerteket Ausztriába, Németországba, Szlovákiába, Magyarország egész területére.

Legkedveltebb területeink Magyarországon: Budapest, Pest megye, Sopron, Balaton környéke, Győr,