Előtető

 Az elő tető gyártása, szerelése mellett a cégünk fő profilja a télikert gyártás, terasz beépítés, ebből eredően az előtető gyártása, készítése,  beszerelése is az engedélyünk közzé tartozik. Zuhogó esőben, nyári hőségben aranyat ér. A terasz tető, elő tető nem mindegy hogyan néz ki, mert ez nem csak egy előtető, hanem akár később tovább fejleszthető zárt helyiséggé, akár télikert is lehet belőle.
A múltban sok helyen alkalmazták a hullámpalából, hullámlemezből készült előtetőket, ami vas tartó vázzal oldottak meg. A mai kor minőségi követelménye miatt más inkább nem ajánlatos ilyenből készíteni elő tetőket, terasz tetőket.
Használt alapanyagok: 
Mi modernebb előtetőket készítünk aminek a váz alapanyaga alumínium, ezáltal nagyobb áthidalhatósága miatt teraszok fedésére is alkalmazzuk. Kocsibeálló és medencefedés esetében is az alumínium profilból készítjük a tartó vázat. Az alumínium profil színtartó, időálló, statikai tulajdonságai is nagyon jó, valamint viszonylag könnyű szerkezetek közzé tartozik.
Nagyméretű terasz, télikert, medence, kocsibeálló, elő-tető fedés esetében, tartó lábakat használunk.
Az előtető a lakás dísze mellett, nagyon hasznos is egyéb tárgyak elhelyezésére, ami a lakás elválaszthatatlan része, de a hasznos belső térből nem foglalunk el helyet a különböző tárgyak elhelyezésével.
Télikert kivitelezés esetén is lehetséges a tető meghosszabbítása mint elő-tető, és hasznos fedett teraszt is ki lehet alakítani, akár a bejárat előtt is. A tető kialakítása lehet nyeregtető, félnyeregtető, íves, alakos.
Szolgáltatásaink egy része ingyenes:
– ingyenes árajánlat kérhet http://www.telikert-gyartas.hu/arajanlatkeres. kérhető: email -ben, vagy telefonon keresztül, ami az árajánlat kérő lapon is megtalálható: 06 20/3366-902 vagy 06 20/3360-643. Mi is kérünk telefonszámot, valamint képet is a  ha lehetséges.
– Ingyenes árajánlat kérhető a bemutató teremben is.
– Ön által lemért méretek szükséges alap információk.
– Ingyenes szakmai tájékoztatás és tanácsadás kérhető mind telefonon, személyes felméréskor, vagy a bemutató teremben.
-Árajánlat elfogadás után szerződéskötés, gyártás, szerelés.
Megj: A gyártás csak a helyszíni méretfelvétel után kezdődik el és a méretfelvétel az előtetőről ingyenes.
– Méreteltérés esetén, véglegesítve lesz az ár és a szerződés is. Csak ezt követően kezdődik a gyártás.
– A gyártási rajz szerint a szerződésben rögzített adatok szerint kerül határidőben a kiszállítás és szerelés.
Elő tető nagyon hasznos lehet a lakás bejáratoknál, és sok helyen is mint például, terasz fedésnél is.
Az előtetők alatt nem lesz vizes az ott elhelyezett ruhanemű, cipő, gyerekkocsi stb.

Az előtető a lakás dísze mellett, nagyon hasznos is egyéb tárgyak elhelyezésére, ami a lakás elválaszthatatlan része, lehet íves, nyereg és félnyereg tetős.

Elő tető variációk:
Félnyereg elő tető

kép

 

Alakos előtető 

kép

  

A szolgáltatásaink közzé jelentősen hozzátartozik az előtető szerelése, készítése, gyártása. Az elő-tető felszerelése, felrakása gondos előkészítése mellett, törekszünk arra, hogy az később esetleg zárt, szigetelt térré, télikertté alakítható legyen.
Tekintse meg videónkat:
Az elő tető kialakítása nagyon sokrétű lehet: nyeregtető, félnyeregtető, csapott nyeregtető, íves előtető, a terasz alakjának megfelelően is lehet alakos, íves is.
Előtető üveggel
  ElőtetőElőtető polikarbonáttal

Előtető építése Gombán                              Előtető szerelése

 

 

 

 

íves előtető

íves előtető

íves előtető falra szerelhető

íves előtető falra szerelhető