Műanyag nyílászárók ajtók és ablakok

Műanyag nyílászárók, ajtók és ablakok gyártásával is foglalkozik a cégünk. A harmonika és a toló-bukó ajtók beszerelése kedvelt lett, főleg télikertekben. Üveg portálok, üvegfalak gyártása szerelése is munkáink közzé tartozik. Foglalkozunk télikertekkel, elő tetővel, teraszbeépítéssel, kocsibeállóval és medencefedéssel is.

A műanyag nyílászárók, ajtók és ablakok készülhetnek 5, 7 vagy akár 8 kamrás műanyag profilokból is, melyek tökéletes hőszigetelést biztosítanak, közkedvelt lett a harmonika és a toló-bukó ajtó beszerelése is.

A 7 kamrás műanyag profil 3 rétegű üvegezéssel ötvözve már-már a passzívház minőséget is teljesítik.

További műanyag nyílászárók itt.

Árajánlatkérés itt!

A műanyag nyílászárók, ajtók és ablakok gyártását 5-7-8 kamrás profilokból készítjük el. A kamrák számának növelésével a hőszigetelési érték is növekszik. A télikertekben készített nyílászárók, toló-bukó ajtó, harmonika ajtó bármilyen színben, faerezett színben is készíthetőek. A hőszigetelés mellett fontos a nyílászárók biztonsága, szellőztetése is.

muanyag-nyilaszarok-ajtok-es-ablakok

műanyag nyílászárók, ajtók és ablakok

3 rétegű üveg

3 rétegű üveg

 

7 kamrás profil

7 kamrás profil

 

Alumínium profilból készült nyílászárók és télikertek, kifejezetten belga profil rendszerekre épül.

kép

 

A terasz fedését is alumínium profilból készítjük el, ami örökös és kérésre továbbfejleszthető télikerté. Természetes, hogy ez egy kicsivel drágább mintha fából készülne, cserép, vagy egyéb olyan fedéssel ami a fényt nem engedi át. Viszont a teraszhoz kapcsolódó helyiség világos fog maradni, ha üvegből vagy polikarbonátból lesz elkészítve a teraszfedés.