Hőszigetelt télikert alumíniumból

Hőszigetelt alutélikert, hőszigetelt télikert alumíniumból

A hőszigetelt alutélikert a lehető legmodernebb és időt állóbb megoldás, ha télikertet szeretne. Egy alumínium télikertben mindig élvezheti a kellemes klíma előnyeit. Így van ez akkor, amikor a kinti időjárás a négy fal közé kényszeríti az embert és a legnagyobb melegben is, amikor a hőszigetelt alutélikert nyithatóságnak köszönhetően a légmozgás teszi igazán kellemessé az ott eltöltött időt. Hőszigetelt télikert alumíniumból, garanciával és ISO minősítéssel a 20 éves tapasztalattal rendelkező, piacvezető Partner-Doors Kft-től!

télikert alumíniumból – ha hőszigetelt, akkor több mint télikert!

A hőszigetelt télikert alumíniumból kétség kívül legnagyobb előnye, hogy az év 365 napján használhatóak és nem csupán télikertként funkcionálhatnak. A csupa üvegfelületnek köszönhetően árad be a természetes fény, a tökéletes hőszigetelésnek köszönhetően azonban lakótérrel egyenlő helyiségént használható. Ha lakóingatlanunkhoz építtetjük, akkor megnöveljük annak hasznos alapterületét.

télikert alumíniumból
télikert alumíniumból

Hova építhető be egy hőszigetelt télikert alumíniumból?

Egy alu télikertet gyakorlatilag bárhova be lehet építeni. Köszönhetően az alumínium könnyű megmunkálhatóságának bármilyen formájú szerkezet kialakítható. Tulajdonképpen az egyetlen kritérium, hogy legyen hőszigetelt télikert alumíniumból, az maga a helyigény. Na de akkor lássuk, hogy hova is építhető hőszigeteléssel ellátott alumínium télikert?

Különálló hőszigetelt alutélikert építése

Klasszikus módja a hőszigetelt télikert aluból építésnek az, amikor az ingatlantól teljesen függetlenül, külön álló épületként funkcionál. Az ilyen beépítések esetében az ingatlanokhoz tartozó kertben vagy telken megépített hőszigetelt alumínium télikertek is számtalan funkciót láthatnak el. Egy különálló télikerttel lefedhetjük például kerti úszómedencénket, melyet így az év 365 napjában használhatunk. Fűtetlen medencék esetében is hónapokkal tolhatjuk ki a fürdési szezont, hiszen a napsugarakat begyűjtő alumínium szerkezet sokáig megtartja a hőt. Kiválóan alkalmas egy külön álló télikert  partik, baráti összejövetelek megtartására. Télen, jó melegben a hóesés csodálatos látvány fogadja a vendégeket az üvegfelületeknek köszönhetően, nyáron pedig minden oldalt nyitva tartva tudjuk folyamatosan biztosítani a szellőztetéssel a friss levegőt, miközben a természetben pihenünk.

Hőszigetelt télikert alumíniumból – meglévő terasz átalakítása

A legtöbb kertes házhoz vagy lakóingatlanhoz tartozik terasz, mely az év nagy részében kihasználatlanul áll az időjárás miatt. A hőszigetelt teraszbeépítés alumíniumból megnöveli ingatlanunk területét, mely gyakorlatilag szobaként is funcionálhat. A nagy melegben az árnyékolásnak köszönhetően hűvösen tartható a hőszigetelt alu télikert, télen pedig energiamegtakarító a hőszigetelésnek köszönhetően.

télikert alumíniumból

Felkeltettük az érdeklődését?

Kérjen ingyenes árajánlatot még ma!

Megosztás

Szólj hozzá!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz. A honlapunk használatával Ön tájékoztatásunkat tudomásul veszi.