Hőszigetelt medencefedés

Hőszigetelt medencefedés

 A Partner-Doors Kft. hőszigetelt télikertek építésével, teraszok beépítésével, előtetők készítésével foglalkozik. A medencefedés is fő profilunk, melyet szívesen ajánlunk leendő ügyfeleink számára is, de csakis hőszigetelt formában! Az eltolható (nem hőszigetelt) medence fedése csak kitolja medencénk használhatóságát pár héttel. A valódi hidegek beköszöntével sajnos nem tudunk egy frissítő reggeli úszással kezdeni, vagy munka utáni csobbanással zárni a napot. Ha azonban hőszigetelt medencefedés kérünk, az év 365 napjában használható lesz medencénk, sőt télikertként is használhatjuk megújult és saját wellness központunkat!

Kérje most ajánlatunkat és ingyenesen kiszállunk a helyszínre is felvenni a gyártási méreteket! A személyes találkozás alkalmával pedig Ön mindenről kikérdezheti szakértőnket legyen az árnyékolás, hőszigetelés, üvegezés stb.

Medencefedés több féle módon készülhet. Ne elégedjen meg a leg olcsóbb medence fedéssel! A mi filózófiánk szerint a medencefedés célja nem csak az, hogy védve legyen a bogaraktól és minden egyébtől, mely szennyezheti a medencénk vizét. Mi mindenkinek azt ajánljuk, hogy olyan medencefedést válasszon, hogy az év minél nagyobb részében használható legyen. Hogy mi a megoldás? A hőszigetelt medencefedés! Ezzel biztosan lehet benne, hogy medencéje az év 365 napján használható lesz! Tulajdonképpen télikerttel egyenrangú szerkezetet építünk medencéje fölé/köré, mely a hőszigetelési tulajdonságait tekintve lakótérrel egyenlő védelmet biztosít.

Kérje ingyenes ajánlatunkat medencefedés esetében és éljen szintén ingyenes felmérési szolgáltatásunkkal!

Országosan elérhetőek vagyunk, Ausztriában és Szlovákiában is dolgozunk télikert, medencefedés, angolakna, kocsibeálló, előtető szintén a szolgáltatásaink közé tartozik.

Megosztás

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz. A honlapunk használatával Ön tájékoztatásunkat tudomásul veszi.