Télikert gyártás és terasz beépítés.

Itt talál meg minket

1205 Budapest, Határ út 83.

Hívjon minket

+36 1 287 8100

Télikert

Télikert

Télikert építés, télikert beépítés Országosan. A télikert gyártása és Téli kertek szakszerű beszerelése ISO minősítéssel, profi csapattal felmérés.

Ajánlatkérése alapján ingyenesen szerkesztünk előzetes árajánlatot, mely után helyszíni felmérésünk és az alapján a látványterv készítése szintén ingyenes. Télikertek gyártása a Partner Doors által, melyre természetesen engedéllyel rendelkezünk, mindemellett évek óta a teljes tevékenységünkre szintén garancia az ISO minősítés.

Az ország teljes területén vállaljuk terasz, télikert, kocsi beálló gyártását és beszerelését. A beépítendő szerkezeteket saját üzemünkben gyártjuk, mely garancia a minőségre Önnek és nekünk. Ennek köszönhetően nálunk a télikert gyártása, terasz beépítése a lehető legrövidebb határidővel és profi módon történik.

Télikert építés és beépítés országosan/arajanlatkeres/

Mielőtt elküldené ajánlatkérését, tekintse meg az elmúlt két évtizedben átadott referenciáink egy részét, mely által Ön is meggyőződhet a megoldások sokoldalúságáról.

A Partner-Doors Kft. vállalja az Ön teraszára is télikert építését, terasza beépítését professzionális és minőségi kivitelezéssel! Kérje ingyenes ajánlatunkat és ingyenes felmérésünket bárhol az országban!

telikert-kivitelezes
Télikert kivitelezés
telikert-elotetovel
télikert előtetővel
telikert-viraggal
télikert virággal

 

 

 

 

 

 

 

telikert-toló-buko-erkelyajtoval
Télikert toló-bukó erkélyajtóval
teraszra-telikert-pecsen
Teraszra Télikert Pécsen
telikert-epites-telen
télikert építés télen

 

 

 

 

 

 

A számok önmagukért beszélnek. Két évtized alatt több mint 4000 télikert legyártásán és beszerelésén vagyunk túl, vevőink legnagyobb elégedettségére. Vegye fel velünk a kapcsolatot, használja ki ingyenes szolgáltatásainkat! Ajánlatkérését könnyen és egyszerűen elküldheti, melyet 1-2 napon belül feldolgozunk és ingyenesen kiszerkesztjük az előzetes árajánlatot. Az ezt követő ingyenes helyszíni felmérés során kérheti szakértőink ingyenes szaktanácsadását, használja ki!

Természetesen az árajánlatért és felmérésért nem kérünk pénzt. Kérjen árajánlatot! >>>>>>>>

Már egy ideje arról ábrándozik, hogy saját télikertjében éli meg azokat a pillanatokat, melyeket eddig az időjárás miatt kénytelen volt a ház ablakára tapadva és sóvárogva átélni? Gyorsabban megvan, mint gondolná, gyártással együtt maximum 5 héten belül! Tekintse meg referenciaként szolgáló munkáinkat!
Szolgáltatásunk elérhető Ausztriában is. Télikert építés mellett szakterületünk még: terasz lezárása, hőszigetelt medencefedés. A kivitelezésnek csak az Ön képzelete szab határt!

Tovább olvasom >>>

 

A Partner-Doors Kft profilja télikert gyártása és teraszok beépítése mellett kiterjed hőszigetelt medencefedésre és a hazánkban is egyre a népszerűbb függönyfalak kivitelezésére is.

Kérjen ingyenes árajánlatot!

Szeretettel várjunk Önt is személyesen budapesti irodánkban, mely egyben helyet ad bemutatótermünknek is. Győződjön meg saját szemével arról, hogy milyen munkát végeznek kollégáink, legyen részese Ön is a teljes folyamatnak!
Irodánk Budapesten van ugyan, de Magyarország egész területén vállalunk megbízásokat. Városok  a teljesség igénye nélkül, ahol megrendelőink igényelték szolgáltatásainkat: télikert, teraszbeépítés, hőszigetelt medencefedés, előtető építésére:

A főváros és ahhoz tartozó települések: Érd, Dunaharaszti, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós, Fót, Veresegyháza, Szentendre, Budaörs

Városok és nagyobb települések vidéki viszonylatban: télikert és teraszbeépítés országosan: Pécs, Nagykanizsa, Szombathely, Veszprém, Salgótarján, Szeged, Békéscsaba, Hatvan, Baja, Sopron, Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc, Siófok, Kőszeg, Keszthely, Győr, Kaposvár, stb.

Folyamatosan megújuló kedvezményeink télikert építés stb. esetén

Számunkra minden érdeklődő fontos! Az állandó akcióink mellett sok szolgáltatásunk ingyenes, mint: az előzetes árajánlat készítése, az árajánlatot követő helyszíni felmérés (bárhol az országban), a felmérés alatti szaktanácsadás.

Kedvezményeink részleteiért keresse kollégáinkat, vagy  kérjen ajánlatot most!

 

A télikertekrőlről, télikert gyártásról nagy általánosságban

A télikert, mint építmény a XVI-XVII. században jelent meg Európában, elsősorban a gyarmatosító országokban (Anglia, Hollandia stb. A hajókkal beérkező egzotikus növények és gyümölcsök „honosítására” üvegházakban volt csak lehetőség a merőben más klíma miatt. Később ezek a helyiségek egyre inkább társadalmi eseményeknek adtak otthont a felső tízezer száméra. Az akkoriban luxusnak számító építmények mára már mindenki számara elérhetőek. A télikertek építése, teraszok beépítése, növeli az ingatlan hasznos területét és értékét. Családi eseményeknek, baráti összejöveteleknek tökéletes helyszíne. Közelebb a természethez, kellemes környezetben eltölteni pár órát igazi feltöltődés mindenkinek és az egészségünkre is bizonyítottan jó hatással van a napfény, a természet közelsége. Egy télikert kialakítása már a tervezéstől komoly szakértelmet igényel, érdemes szakemberre bízni, mert minden télikert egyedi. Egyrészt az Ön igényei is mások, másrészt minden ingatlan más és más, melyhez alkalmazkodni kell. Ami az egyik otthonban kialakítható, az máshol nem megvalósítható. Cégünk 20 éve foglalkozik télikert kialakítással, terasz beépítéssel. Ne engedje, hogy az Ön terasza is kihasználatlanul álljon, porosodjon és ki legyen téve az időjárás viszontagságainak!

A Partner-Doors Kft. csak minőségi alapanyagokkal  dolgozik és saját gyártásban állítja elő a szerkezeteket és nyílászárókat, mely garancia Önnek és nekünk is a profi, minőségi kivitelezésre!


Hasznos egy télikert? Milyen előnyei vannak a teraszbeépítésnek?

Ingatlanunk új helyisége számtalan lehetőséget rejt magában. Használhatja akár tárolásra, rekreációs célokra, összejövetelek megtartására. Adunk kis segítséget Önnek a döntés meghozatalában és a mi meglátásunk alapján kategorizáljuk a téli kerteket.

 

Egyszerű télikert:

Általában tárolásra és előtérként használjuk, mielőtt belépünk mindennapos életterünkbe. Nagy általánosságban használatos ruhaszárításhoz, kedvenc kerti növényeink átteleltetésére, lábbelik tárolására amit máshol az ingatlanunkban csak kerülgetnénk. Általában kétrétegű üvegfelületekkel az oldalakon és üregkamrás polikarbonát tetővel ajánlott építeni. Ezek megfelelő hőszigetelést biztosítanak. Nyílászárókat tekintve a lehetőségek sokasága áll előttünk.

Télikert, mely az év 365 napján használható:

Biztonsági üvegtetővel ellátott télikertünk a pihenés újabb dimenzióját nyitja meg előttünk. Csodálhatja a gyönyörű égboltot a víztiszta üvegtetőn keresztül. Minden évszak szépségét élvezhetjük tökéletes komfortban, mégis a természet lágy ölén.

Új, teljes értékű helyisége a háznak:

Tökéletes hőszigeteléssel és fűtéssel ellátott új helyisége ingatlanunknak gyakorlatilag bármire használható, nyerünk vele egy szobát.

Válasza Ön bármely beépítési módot, minden esetben a legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk. A tervezéstől kezdve folyamatosan konzultálunk Önnel, így minden kérdésben Ön dönt. Legyen az a felhasznált anyagok, vagy a nyílászárók megválasztása, vagy éppen a nyitási módozatok kérdésköre.

  

Milyen célra használható egy  teraszbeépítés?

Gondot jelent a növények átteleltetése? Szeretné a csillagokat nézni a kanapéból ülve? A télikert pont ezekért nagyon hasznos választás. Önnek mi a megfelelő elképzelése a télikerttel kapcsolatosan? Ahhoz, hogy megkönnyítsük a választást, 3 csoportra bontjuk a téli kerteket.

  1. Általános célú télikert:  Egy ilyen típusú építmény a növények átteleltetésére, lakás ki-bejárat részére, bent tartózkodásra, ruhákra és egyéb dolgaink tárolására szükséges. A lucskos őszi-téli időben egyfajta szűrőként működik a nedves, sáros cipők, a vizes ernyők, az átázott ruhák elhelyezésének megkönnyítésére. Ez gazdaságos megoldás kétrétegű üveggel, több rétegű üregkamrás polikarbonát-tetővel, ami tökéletes hőszigetelést ad. Nagyon sok nyitásmódot tudunk használni.
  2. Négy évszakos télikert: Téli kertre tervezett üvegtető páratlan kilátást biztosíthat az év minden szakaszában. Ez a fajta tető nagy odafigyeléssel alkalmazható, körültekintéssel megvizsgáljuk, hogy a beépítendő terasz hőszigetelése minden oldalon biztosítva legyen. Az üvegezés lehet két- vagy háromrétegű, nemesgázzal töltött. A teraszbeépítés ezáltal nemcsak télikert tulajdonossá tesz bennünket, hanem hasznos új lakóteret nyerünk.
  3. Téli kert, amely a háztartás részét képezi: Az ember igényeit kielégítő, különleges télikert a házunk új központja lehet. Mindegy, hogy tél vagy nyár van, hideg vagy meleg, ez az új tér mindig megfelelő felüdülést biztosít részünkre.

  A télikert gyártása a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával készül. A nyitásmódokat Önnel együtt tervezzük meg. A télikert komfort fokozata nagy részben a nyílászárók minőségétől és felület nyitásának nagyságától is függ.

 

Felhasznált alapanyagok

A Partner-Doors Kft. csak és kizárólag minőségi anyagok felhasználásával gyártja termékeit, melyek az Európai Únióból kerülnek beszerzésre (Magyarország, Ausztria, Németország, Belgium). A szerkezetek, nyílászárók gyártását is magunk végezzük, mely garancia a legmagasabb minőségre. Szerkezeteink műanyag, alumínium és ezek kombinációi. Fa alapanyaggal cégünk (minőségbiztosítási okokból) nem dolgozik, ugyanakkor tökéletes fahatású színekben is rendelhetőek termékeink. Ezek gyártására ISO minősítésünk van. A teraszbeépítés télikertnek lett a legdivatosabb manapság.

Garancia

10 év garancia az általunk gyártott profilokra

5 év garancia az üvegekre

2 év mindenre kiterjedő garancia télikert kivitelezésnél

A megfelelő üvegezés kiválasztása, melyiket válasszam?

Az üvegezés elsősorban a majdani felhasználástól is függ. Lehet választani 2 – és 3 rétegű üvegezést, melyek hőszigetelése egyaránt megfelel a mai elvárásoknak. A legjobb döntés érdekében kérje szakértőink tanácsát!

Az árnyékolés kérdése

Az árnyékolás szükségessége mindig függ a télikert tájolásától, a felhasznált üvegfelületektől és persze az Ön igényeitől. Árnyékolási rendszerekből kézi és motoros, távirányítós megoldások is választhatóak.  Kérje ki tanácsunkat ebben is!

Bővebben: télikert, nyílászáró árnyékolásról.

 

Mit jelent anyagilag egy télikert megépítése?

Árak tekintetében nem igazán lehet általánosítani, mert minden helyszín, elképzelés és ettől függően a kivitelezhetőség is egyedi. Függ ezen kívül felhasznált anyagoktól, a télikert méretétől stb. Tájékozódjon, gyűjtsön be ezzel kapcsolatos információkat itt.

Függ a beépítésre kerülő nyílászáróktól, az oldalfalak üvegezésétől (2 vagy 3 rétegű), továbbá a téli kert tetejéhez felhasznált anyagoktól (szendvicspanel, polikarbonát, biztonsági üveg) is. Lépjen velünk kapcsolatba és kérje tanácsunkat, ajánlatunkat!

A korszerű hőszigetelt kültéri harmonikajtó lehetővé teszi, hogy a télikert teljesen nyitható legyen, ugyan sokkal drágább, mint az erkélyajtó vagy a bejárati ajtók.

Aliplast profilok

Vállalkozásunk az Aliplast profiljaival dolgozik termékei legyártásához, melyek valódi minőséget képviselnek. Függönyfalak, nyílászárók, télikert rendszerek, kocsibeállók, előtetők közvetlenül a gyártótól.  

   

Kapcsolatfelvételtől az átadásig. Mikortól élveztetem a kész téli kertet?

Az első lépést Önnek kell megtennie: küldjön nekünk egy ajánlatkérést a weboldalunkon keresztül, vagy írjon közvetlenül e-mail címünkre. Ennek beérkezését követően szakértő kollégáik egyike – a megadott paraméterek alapján –  készít egy előzetes árajánlatot e-mailben. Amennyiben szimpatikus Önnek az ajánlatunk, kollégánk egyeztet Önnel egy helyszíni felmérést, melynek során a pontos gyártási méretek lemérése mellett ingyenes szaktanácsadást adunk és minden felmerülő kérdést tisztázunk. Ezt, illetve a szerződés megkötést követően Ön 2-3 hét múlva élvezheti beépített télikertjét.

Ingyenes árajánlatot a weboldalunkon, telefonon vagy személyesen kérhet a bemutatóteremben   Telefonos elérhetőségeink: 20/336-06-43 vagy  1/287-81-00. Szívesen látjuk budapesti bemutatótermünkben és irodánkban, ahol személyesen teheti fel kérdéseit és kérhet árajánlatot.


 

Érvek, melyek meggyőzik Önt is a téli kert építés, télikert gyártása hasznáról

Egy télikert megléte bizonyítottan pozitív hatással van az ember közérzetére. Átteleltetheti kedvenc kerti növényeit, mi több a társaságukban csodálhatja a gyönyörű hóesést a kertjében, miközben kávéját/teáját szürcsölgeti a tökéletes hőszigetelésű téli kert ölelésében.

Tévhit, hogy a téli kertépítés csak növények tárolására és téliesítésére alkalmas. Hozzáértő szakemberek által tervezett, megfelelő hőszigeteléssel, árnyékolással és gondosan kiépített fűtéssel ellátott télikertje gyakorlatilag egy teljes értékű lakóhelyiséggel tágítja az életteret és egyben gazdagítja az Ön ingatlanját, miközben növeli otthonának értékét.

 

Egy pillanatra sem engedjük el a kezét, minden információ tudatában hozhatja meg döntését! 

Készíttessen velünk ingyenes tervet saját télikert elképzelése alapján, hogy pár héten belül Ön is téli kert tulajdonossá váljon! Kérje és használja ki ingyenes szolgáltatásainkat, melyek során minden segítséget megadunk, minden kérdésr válaszolunk. 20 éves tapasztalatunk és mintegy 4000 télikert építés igazolja szakértelmünket. Téli kertjét sokféleképpen hasznosíthatja: teleltetheti kerti növényeit, élvezheti a természet közelségét a nagy üvegfelületeknek köszönhetően. A kivitelezés történhet a főépülethez kapcsolódóan és külön álló épületként. A legtöbb szerelés a főépülethez kapcsolódik. Praktikusabb, mert adott esetben teljes értékű lakóhelyiségként is használható, vagy az alábbiak közül bármely felhasználásra alkalmas lehet:

Étkező, amennyiben nem volt erre elegendő hely az eddigiekben

Dolgozószoba, ahol Ön tökéletesen tud koncentrálni az elvégzendő feladatokra

Lakóhelyiségként használható télikert

Relaxációs helyiség, baráti összejövetelek, családi összejövetelek tökéletes helyszíne

Kérem az árajánlatot! >>> 

Szellőztetés és hőszigetelés

E két dolog nagyon fontos szempont télikertek esetében, kellő szakértelem nélküli kivitelezés hiányában rengeteg bosszúságot tud okozni. A megfelelő hőszigetelés – csak mint egy normál lakóhelyiség esetében –  a nyílászárók zárt állapotában a beállított és kívánt klímát biztosítják télikertünkben.

előtető tervezés

elő tető üveggel előtetők   Természetesen az előtetők gyártását az ügyféllel való közös tervezés előzi meg. A pergola és a függöny falak profiljai az Aliplast belga cégtől érkeznek, csakúgy, ahogy az alumínium nyílászárók alapanyagai is. Az alkalmazott hőhídmentes alumínium profil statikailag stabilabb, mint az egyéb anyagból készült megoldások.

Télikert építés profi és képzett szerelő csapatok végzi. Szakértelem ISO minősítéssel.

Munkáink egyes települések szerint. Szombathely, Ballószög , Győr, Gödöllő, Szolnok, Svájcban, Budapest, Balaton,

Dömsöd, Debrecen

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás