Télikert gyártás és beépítés.

A télikert gyártás folyamata viszonylag gyors. A télikert beépítés minőségi alapanyagait Németországból, Belgiumból importáljuk. A télikert szerelése pár napos.

A télikert gyártás, terasz beépítés, függönyfal, medencefedés, előtető, kocsibeálló gyártóként cégünk nagy hangsúlyt fektet a tökéletes minőségre és a megfizethető árakra. A télikert és terasz beépítésére, előtető, kocsibeálló szerelésére ISO minősítésünk van.

A télikert gyártás és beépítés időtartama 3-5 nap a télikert méretétől függően.

Az alapanyagok a télikerthez változóak lehetnek a statikai számítások, színek miatt és ennek beszerzése egy kicsivel hosszabb időt vesz igénybe. A gyártási folyamat a télikertnek viszonylag időigényes. A minőségi termékek alapanyagait Németországból, Belgiumból importáljuk. A télikertet 1-4 heten belül tudjuk szállítani.

Felkészült szakembereink tudása biztosítja, hogy az elkészült télikert tökéletesen illeszkedik az Ön teraszához. A télikertek gyártása szakembert igénylő munka, ezért bízza azt profikra!

  1. A télikert gyártást megelőző munkálatok
  2. Télikert árajánlat készítés
  3. Télikert felmérés gyártási méretre
  4. Télikert gyártás tervezése, ütemezése
  5. Télikert gyártása
  6. Logisztikai munka a vevő érdekeinek megfelelően.
  7. Télikert kiszállítása
  8. Télikert beépítése
  9. Télikert átadása

Megfelelő számítógépes program adja ki a darabolási méreteket és ezt követően történik az összeállítás, hegesztés, varrattisztítás.  A nyitásmódoknak megfelelően az ajtó, ablak kerül gyártásra, ezt követően kerül üvegezésre.

A télikert váz szerkezete nagyon fontos szempont, mivel a télikert nagyságától függően a statika nagymértékben eldöntheti, hogy a télikert vázat milyen keresztmetszetű profilokból lehet azaz szabad legyártani.

Télikert gyártása nagy felületek esetében alumínium profilokból készülnek. Színes profilok esetében a télikert beépítés és tető szerkezeteket általában alumínium profilból készítjük. A fa és műanyag télikertek esetében ez egy kicsivel drágább, de megtérül abban, hogy nem fog elrepedni az üveg, vagy nem hajlik meg a tető és beázás veszélye is fennállhat.

Aliplast profilok:

ablak ajtó alumíniumból

ablak ajtó alumíniumból

toló ajtó

toló ajtó

harmonika ajtó

harmonika ajtó

Télikert tető szerkezet

Télikert tető szerkezet

 

 

 

 

 

 

Télikert Gyártás

télikert gyártás

telikert-es-terasz-beepites

Télikert és terasz beépítés

Télikert-beepites

télikert beépítés

Minden egyedi méretet le tudunk gyártani. Az alakos ablaktól, ajtótól kezdve az alakos tető gyártása sem jelent akadályt. A gyártásra és télikert beépítés az engedélyezett üzemünk részére, valamint erre megfelelő minőség irányítási rendszer került bevezetésre.

Kiszállítás előkészítése a télikert beszereléshez: Bővebb tájékoztatás igénye esetében, tervezőink részletes tájékoztatást adnak.

Kérjen árajánlatot télikert gyártásra, terasz beépítésre, mobil télikertre, kocsibeállóra, előtető gyártására, medencefedésre, függönyfalra, télikert beépítésre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*